EarS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 http://www.tomshardware.com.tr/graphic/03q2/030512/index.html karpuz ekle bunu listeye [Bu mesaj EarS tarafından 14 May 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 öh yani bu ekran kartının tek rakibi nasa falan olur heralde.[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 görücez bakalım...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Fan'ı nasıl bir ses yapıyor acaba merak ettim :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 5800e göre dayanılabilir bir ses yapıyormuş ama yine9800den birmiktar fazlaymış.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 hayatın yalan :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 eheheh valla dayanamıyorum yazışlarını görünce :) bi aç oku bence yukarıdaki yazıyı sonra ati diye haykır ha bu arada sende ati vardı di mi ? hmm nedeni anlaşılıyor bu mesajlarının :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Arcane, UrZa... İki dakika konudan sapmayınız lütfen..! [:) Neyse ki nVidia bazı teknolojik ilerlemeler yerine "büyük soğutucu+overclock" tekniğinden vazgeçti. Bu sevindirici gelişme, özellikle de 256-bit bellek veriyolu... Tabi sürücü sorunlarını aşıp Radeon serisiyle bizlere performans patlaması yaşatan Ati' ye de teşekkür etmek gerekiyor. Performans/fiyat konusunda olmasa da başa güreşen bu kartlar incelemeye değer; fakat açık söylemek gerekir ki gösterdikleri performans artışları etiketlerinde artan fiyatlara değecek ölçüde değil. bana kalsa ve verebilecek param olsa şu an gidip alacağım kart, ya 200$ civarına düşmesine rağmen yurt dışından daha pahalıya satılan Radeon9500Pro işlemcili kartlardan veyahut fiyatı düşen; ancak çok da düşmemiş olan Radeon9700Pro işlemcili bir kart olurdu. nVidia almaz mıydın şeklinde bir soru gelebilir: Eski tasarım ve göstermelik sayılabilecek bir AGP8× desteğne sahip Ti4xxx kartlar çok çekici gelmiyor. Yeni GF FX' ler ise gereksiz derecede gürültülü ve pahalı. Türkiye' de satılan Radeon'ların çoğunluğunu oluşturan HIS markasının RADEON9700Pro kartında, kasamda kulandığım Tt BlueEye fanlardan bile sessiz bir fan var ve yetiyor. Sessiz ve derinden... [:) Daha yüksek veya düşük işlem kapasitesine sahip kartlar birazcık ölü yatırım veya erken yatırım gibi duruyor. Örneğin DX9 veya PixelShader bilmemkaç destekleyen bir kart almak bile şu an için lüks sayılabilir; çünkü Unreal Engine bile DX8.1 kullanıyor. DX9'un nimetlerini yılın ortasından sonra görmeye başlayacağız (veya sevdiğim oyun türleri yüzünden "başlayacağım" da diyebilirim. [:) Impossible Creatures DX9 kullanıyor sanırım )[hline]HeadShot..!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ati aldın çünkü kırosun kırosun ama para sende ehehue :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ohaa doom3 testine bakin be... ben demosunu calistirdiimda kösede 0 ile 2 arasinda gidip geliodu fps...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ordaki doom3 testlerinde neden 9500 pro yok??? bir de 9800 pro nun 128 mblık versionu ile 256 mb lık versionu arrasında 0.3 gibi bi fark var. nedir bu ? millet .3 lük bi fark için 60-70 dolar fazlamı verio?[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz.
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Peki hesapladınız mı Geforce FX'in en hızlısı ile Radeon'un en hızlısının arasındaki fiyat farkını ? Performans farkı ne peki. 30 fps farkmı var aralarında ?[hline]This Cat Scratches Free.
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 neee? allan salak 9000 inine bile desteği varken 9500 e nasıl yok ya? daa geçen hafta aldım kartı içimde mi patlıycak? ne dion urza, yapma allanı seversen 260 dolar verdim ben bu karta :)[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz.
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ederim abi :) 260 tane dolar saymışım lol 9000 de çalışır bende çalışmazmış ahah[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz.
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 deme urzaaa bu cuma gelıo 9500 pro yapma etme fıttırırım ole bisi varsa
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 urza herşeyi bilir ama hiç birşeyi bilmez. bu urza'nın kendi felsefesi. hiçbirşey bilmeden herşeyi bilmek. dikkat ederseniz dünya üzerindeki her konuada bilgisi vardır ve her konuya rahatlıkla mesaj yazabilecek düzeyde bilgi birikimine sahiptir WE LOVE YOU URZA !
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 üstüne gitmeyin Urza mın ! biraz fazla sallıyor abisi öğrenicek elbet :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 urza zaten demiş bende 9700pro gibi çalışan 9500pro var diye.en kötü ihtimalle sizde o/c yaparsınız.zaten doom3 çıkana kadar biter garantisi kartınızın :)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Arkadaslar ekran kartı kalıtesı goruntu kalıtesıyle ne kadar dogru orantılıysa bıl parcalarının da hıza etkısı o kadar orantılıdır.......mantık hatasımı oldu .......yok olmamıs ...[hline]A little less conversation a little more action please
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: BonePART, 23 May 2003 11:50 tarihinde demiş ki: Nvidia + amd rullaz FORZA NVIDIA[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) let me tell you something: slow :) tabi bu sadece nvidia için, yoksa amd kral laf yok yani tabi 3 gh civarlarındaki işlemcilerde intel eziyor amd'yi ama zaten normal ev kullanıcıları işlemcilere 700 dolar verecek değil o yüzden pek kaale almıyorum [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 23 May 2003 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
belgarion_21 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 nvidia sakat iş yaptı bence cunku radeon 9700ler de 256bit işlem mimarisi var fx 5800 lerdeyse 128bit buda yaklasık 3gblık bi veriyolu kaybına yol açıo gecorce için[hline]en iyi savunma saldırıdır!!
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tomshardware'de 5800lerin 256bitlik mobellerinin üretildiği yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
belgarion_21 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ewt bende biliom onları uretilmeye basladilar 5800lerde 256mb ddr-ıı ramler kullaniliodu bunlarda 128mb klasik ddr kullanailcak yanliz 256bit e gectikleri için rami dusurmeelri cok mantıklı bide zaten ddr-ıı zor bulunuodu o usdden kartlar cok pahalıydı simde hem ucuz hemde daha fazla veriyoluna sahip olcaklar[hline]en iyi savunma saldırıdır!!
Öne çıkan mesajlar