Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-series-107-cm-42-inc-easy-3d-dvb-t-c-42pfl7606h_12/prd/ pek anlamam tv dende şuna bi bakar mısınız iyimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 philips alan kaldı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 trollemeyin lütfen arkadaşlar sadece teknik özelliklere yorum yapabilicek varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 toshiba yada samsung al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bende samsung taraftarıydım amayengeme alıyoruz oyüzden bu hoşuna gitti bende teknik detaylarını pek bilmiyorum nettenbakıp söylerim dedim. Baktığımız samsunglar falan 100hz idi bu 400müş bide smarttv olayı vs. biraz aklımıda çelmedi değil içine sindiyse bunu alalımdedim oda aldı işte. özelliklereyorumyapıcakvarmı? edik: spacetuş gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ambilight olayı güzel, ben buna çok benzer bir modeli almak üzereyken samsung aldım ama bu yıl. illa ambilight istemiyorsanız samsung alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 3D izleriz vs diyorsanız kesinlikle Philips alın. Yakın zamanda uzun araştırmalar sonucu bende bir televizyon aldım ve gerek Ambilight yüzünden gerekse Easy 3D sebebi ile ve bunun yanında Philips'in SD yayınlarda neredeyse en iyi görüntüyü vermesinden dolayı Philips'de karar kıldık. Pişman kalacağınızı zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bizde bu philipsin aynından var sanırım, serisini pek hatırlamıyorum. Kalite çok iyi. Fiyata yorum yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 teşekkürler arkadaşlar yorumlar için,fiyat falan bu saatten sonra önemli değil zaten =) yengemide nu tve karar kıldıran özelliklerdene biriside o ambilight olayı oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 samsung yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 konusu acilmisken. su tv nasildir? http://www.sony.com.tr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46ex720#pageType=ProductBenefits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar