BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ergenliğe girişin belirtileri; -sivilceler -aşırı tüylenme -hormon patlaması -paticik forumlarını kız konulu konu başlıkları açılması[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fena fikir değil...ama daha hiç tanışmadım, pat die hemen sölenir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 forumumuzun güzin ablası olmaya pek bi niyetlisi galiba arzuu :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 merak etme bir şey olmaz eğer erken diyorsan ilk önce kızla konuş bir kaç gün okulu kırıp kızı okuluna filan bırak kızla iyice kaynaşın o zaman daha bir garanti olur ama ben okuduklarımdan senin acelen olduğunu anladım ondan öyle yazdım ;)[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fikirlerin için saol arzu abla.... [Bu mesaj NiKe tarafından 07 Ekim 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arzu biz eski güzin ablayı sallayalım sen ol artık güzin abla[signature][hline]Teorik olarak güzel bir kadın, bir şempanzeden daha az bir zekaya ihtiyaç duyar ve buna karşılık kimse onu topluma uymayan bir yaratık olarak değerlendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 neden canım ben sadece bilgi veriyorum arkadaş aciz durumda imiş yarıdm edeyim dedim ;) edit : ne ablası ya daha o kadar yaşlanmadım :([signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu [Bu mesaj arzuu tarafından 07 Ekim 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nike.com ne alakaysa..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 prawler bile gidip bu kiza merhaba diyebilirdi ayip ayip[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 git benim garbage daki ezik espirilerimden birini yap kız gülmekten ölsün sonra sen köprüden atla sende öl sonra bizi bi tek ölüm ayırsın de tövbe tövbe işe merhaba diyerek başlayabilirsin[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Daha iyi bi fikrim var. Sen bana adresini ver ben ikinizi de öldüreyim herkes kurtulsun.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 önce penceresınden rahatlıkca gorulecebılecek bi yazı yaz örnegın 'seni seviyorum ....' sonra yagmur duasına basla yagmur yagınca o güzel sesınle patlat bı ferdi tayfur kız dayanamayıp bakacaktır... o arada yagmurun etkısıyle saclarını yana yatır ( şekil ) sonra kız bu sahneyı gorunce dayanamayacak yanına gelecek ve buyuk bir aşk baslıcaktır. gelmesse en fazla gripten olursun.sehit olursun aşkın için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 msj yazılalı 3 gün geçmiş ve sen hala bişi yapamadıysan cnbc-e de süper bir dizi var senin için angels in america :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Eğer camdan şarkı filan söylerse kız kafasına o şekilde bir televizyon atabilir tehlikeli işler bunlar :)[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bişi olmaz.. bişi olsada farketmez aslında şehit olucak. onlarda tarihe gecer nike ve adidasin aşkı gibisine.. bizde artık dede olunca cocuklarımıza anlatırız zamanında nike diye bi cocuk vardı askından öldü.boyle ınsanlar kalmadı *iç çeker* gibisine iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 puhahahah süperr![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya kıs benden bi yaş büyükmüş.yinede şansımı denesem mi?...daha tanışmadım.ama yaşını öğrendim... şimdi napayım????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 senden 1 yaş büyüklerin dersini çalış ehuehu[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 off sen hala yaşıyor musun ?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 dedimi denedıysen suan olu olman lazım demekkı denemedım sımdı ben senı oldurcem buyuklerınin sozunu dınlemedıgin icin.. mu ha ha ( pis adam smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hoyda 4 gün olmuş ya topic açılalı. umutsuz vaka. köprü tavsiyesi veriyorum.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: -Mix-, 08 Ekim 2004 19:43 tarihinde demiş ki: off sen hala yaşıyor musun ? süpersin baba:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Pardon da... Sanırım o kadardır sulanmaya çalışıp sulanamadığın kişi benim kız arkadaşım oluyormuş. Arkadaşım... İşler tatsızlaşmadan bir temize çıkartalım, pati patiye bunu yapmaz, çok sinirlendim. Ayıp oluyor...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 here comes a mighty mouse!![signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 FLASH FLASH FLASH....:!!!!!!! Deli_Haci Nickli Pati ile NiKe Nickli Pati Kimliği belirsiz bi kız yüzünden eskimeye yüz tutmuş bi topicte tartıştılar... said: Deli_Haci, 08 Ekim 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Pardon da... Sanırım o kadardır sulanmaya çalışıp sulanamadığın kişi benim kız arkadaşım oluyormuş. Arkadaşım... İşler tatsızlaşmadan bir temize çıkartalım, pati patiye bunu yapmaz, çok sinirlendim. Ayıp oluyor... Demesine Karşılık Bakalım NiKe Ne dicek??...Bekliyip görecez... Millet sadece Gülelim :)[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar