Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kıs var napabilirim?...

NiKe

Öne çıkan mesajlar

lan yalancı nie yalan atıon ki ne war bunda utanılıcak:D bide beni yalancı duruma düsürüyo arkadaslar bunun bi yolu warsa kontrolde edebilirsiniz NiKe nickli şahıs kRaL_aRtHuR nickli kişiyle aynı şahıstıR!!![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa

[Bu mesaj canberk_666 tarafından 05 Ekim 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NiKe, 05 Ekim 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
ben kRaL_aRtHuR olsam nolcak olmasam nolcak...eft kRaL_aRtHuR um canberk_666 rahatladın mı??başın göğe erdi mi..

yoo sadece kendimi yalancı duruma düsmekten kurtardım senin gibilerin yanında...![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Sosyal ağlarda paylaş

git yanına sabah leyin deki
-slm ben nike üst komşunuzum
(sora zaten slmlaşırsınız fln iş biter okuldan fln olsa daha zor olurdu.)

bu arada bence işe kardeşini mardeşini sokuşturmasonra ayağna ayak bağı olur bu arada kız kadeşiyle aynı yaştamı daha mı büyük[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

nike sen oturup kalkmayı falan patiden mi öğrendin?
bir kızla gidip tanışmak en az oturup kalkmak kadar normal bir olay. Bunu kendi içinde büyütüyorsun ondan sonra gelip patiye konu açıyorsun sonrada millet senle dalga geçiyor ve işin kötüsü hepsi haklı =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

bir kızdan neden korkuyorsun ki ? oda senin benim gibi bir insan yanına git olmadı evine git sokakta yakala konuşmaya çalış cesaretli olup hislerini direk ona aç. Kızlar böyle şeylerden hoşlanır. Eğer biraz daha çekinirsen kız senden hoşlanmış olsa bile senden vazgeçebilir.[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
Sosyal ağlarda paylaş

sokağa çıkmıo...ev kızı...hiç dışarıda görmedim.bi tek servis beklerken görüodum..artık serviste erken gelio...napsam acaba?...tam konuşmak için güvenimi toplamıştım..ama bu sefer kız ortalıkta yoq..........
Sosyal ağlarda paylaş

eğer çok konuşmak istiyorsan çare tükenmez kızın servise bindiği yere git otur kzın gelmesini bekle gelincede hemen atla. Eğer sen konuşmadan servis gelirse kız erteliyebilir. Bu yüzden gevelemeden hemen konuya gir ;)[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman kızı okula bırak kapıdan çıkınca atla önüne aynen söyle de merhaba de. sonra adını filan söyle onun adını sor sonra okulunu sor seni okula bırakabilirmiyim hem senle bir şey konuşmak istiyorum de konuya gir ;) kızın da gönlü varsa sorun olmaz gönlü yoksa en fazla rededer ama üzülme dünyada bir tane kız yok :P[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...