che Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lan yalancı nie yalan atıon ki ne war bunda utanılıcak:D bide beni yalancı duruma düsürüyo arkadaslar bunun bi yolu warsa kontrolde edebilirsiniz NiKe nickli şahıs kRaL_aRtHuR nickli kişiyle aynı şahıstıR!!![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa [Bu mesaj canberk_666 tarafından 05 Ekim 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ayrıca türkiyenin kurtuluşu gap projesindedir[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 paticigin kurtulusu da bu tür yalancılardan arındıktan sonra olucaktır! :lol:[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paticiğin kurtuluşu uo serverı kapanıp,uocu babslar ufak ufak yol almaya başlayınca olacaktır.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben kRaL_aRtHuR olsam nolcak olmasam nolcak...eft kRaL_aRtHuR um canberk_666 rahatladın mı??başın göğe erdi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aslında cewap wermemek lazım ciddi ciddi böyle şeylere de. yoksa sonu gelmez.ama büyük bir ciddiyetle şöyle yap böyle yap diyenler de çok enteresan.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: NiKe, 05 Ekim 2004 20:54 tarihinde demiş ki: ben kRaL_aRtHuR olsam nolcak olmasam nolcak...eft kRaL_aRtHuR um canberk_666 rahatladın mı??başın göğe erdi mi.. yoo sadece kendimi yalancı duruma düsmekten kurtardım senin gibilerin yanında...![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kısla yarın konuşcam...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 canberk_666 babs ile aramızda geçen özel mesaj trafiği: canberk_666 babs: kim o uo cu babslar bi fikrin war mı? Sensible: Kes. canberk_666 babs: sie[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kıza git deki:slms b@b th3 k3nk asl plz? die sor oda sana hö? desin sora bogaz koprusudnen atla herkes rahat etsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 la kızı görürsem günaydın diecem..bakalım karşılık vercek mi??az sonra....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oowow, kader anı!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sen fikirtepe sitesine bi göz at orda delikanlılıkla ve kız tavlama ile ilgili bilgileri bulbilirsin :P[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ewt film gibi kapsı açılıyor[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yawwwwww..kızı göremedim sabah benim servis erken geldi... :( inşallaah yarın sabah görürüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Of be Nike... Of be Nike... Yani kız arkadaşım da var ama sırf bu işin sonu gelsin diye onu terkedip gelip o kızı ben tavlayıp gideceğim, mesele de burada bitecek.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 git yanına sabah leyin deki -slm ben nike üst komşunuzum (sora zaten slmlaşırsınız fln iş biter okuldan fln olsa daha zor olurdu.) bu arada bence işe kardeşini mardeşini sokuşturmasonra ayağna ayak bağı olur bu arada kız kadeşiyle aynı yaştamı daha mı büyük[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 allahım böylelerine akıl fikir ver.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 nike sen oturup kalkmayı falan patiden mi öğrendin? bir kızla gidip tanışmak en az oturup kalkmak kadar normal bir olay. Bunu kendi içinde büyütüyorsun ondan sonra gelip patiye konu açıyorsun sonrada millet senle dalga geçiyor ve işin kötüsü hepsi haklı =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yaw..deim ki paticik ailesi üyeleri deneyimlidir...bir danışayım dedim... yaww bugünde göremedim...... :( servis erken gelmeye başladı...offff off... şimdi napayım artık kızı göremiyom bile.....? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bir kızdan neden korkuyorsun ki ? oda senin benim gibi bir insan yanına git olmadı evine git sokakta yakala konuşmaya çalış cesaretli olup hislerini direk ona aç. Kızlar böyle şeylerden hoşlanır. Eğer biraz daha çekinirsen kız senden hoşlanmış olsa bile senden vazgeçebilir.[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sokağa çıkmıo...ev kızı...hiç dışarıda görmedim.bi tek servis beklerken görüodum..artık serviste erken gelio...napsam acaba?...tam konuşmak için güvenimi toplamıştım..ama bu sefer kız ortalıkta yoq.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 eğer çok konuşmak istiyorsan çare tükenmez kızın servise bindiği yere git otur kzın gelmesini bekle gelincede hemen atla. Eğer sen konuşmadan servis gelirse kız erteliyebilir. Bu yüzden gevelemeden hemen konuya gir ;)[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kızın servisi yoq...yürüyerek gidio okulu yakın...ben servis bekliom..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 o zaman kızı okula bırak kapıdan çıkınca atla önüne aynen söyle de merhaba de. sonra adını filan söyle onun adını sor sonra okulunu sor seni okula bırakabilirmiyim hem senle bir şey konuşmak istiyorum de konuya gir ;) kızın da gönlü varsa sorun olmaz gönlü yoksa en fazla rededer ama üzülme dünyada bir tane kız yok :P[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar