Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya şunlara cvp vermeyin[fake].. kendi doğalarına bırakın:D çin'liler pandalara üremeleri için baskı uyguluyomu?:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Maedhros_Laorx, 04 Ekim 2004 22:43 tarihinde demiş ki: ya şunlara cvp vermeyin[fake].. kendi doğalarına bırakın:D çin'liler pandalara üremeleri için baskı uyguluyomu?:-p doğru valla ee daha daha nasılsınız *!nike'i görmezden gelir*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bunu kullanmaya yer arıodum bayadır :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Maedhros_Laorx, 04 Ekim 2004 22:43 tarihinde demiş ki: ya şunlara cvp vermeyin[fake].. kendi doğalarına bırakın:D çin'liler pandalara üremeleri için baskı uyguluyomu?:-p yaww herkes yasıo bişi olmuo bis yasıos herkes dalga geçio......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Çok özel bişi yapmana gerek yok arkadaşım rahat ol ben hiç tanımadığım bir kız ile 2 dakkada muhabbeti kurabiliyosam üstün güçlerimden dolayı değil.. biraz kendine güven üstelik kız komşun günaydın de naber de tanış flan filan. yani bunda araştıracak bişi yok.. burada kimse güzin abla değil ki...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Şeref heralde biri demişki paticikte her derde dewa...eh biraz öyleyiz ama bu tip dertlerede dediğin gibi kişi kendi dewa olsun.. Yoksam kimsede kendine güven falan kalmıcak...millet başladı hatırlarsanız biri yazmıştı topic olarak kendine güven nasıl sağlanır... Lütfen arkadaşlar biraz daha sağduyulu olalım :D:D[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: NiKe, 04 Ekim 2004 22:32 tarihinde demiş ki: ben şe die düşündüm...kapıcı kızı tanıo...acaba kapıcı onlara bişi götürürken arasına cep telefonu numaramı koyayım beni ara diyeyim...... oha gazetelerin arasına birde kırmızı gül bırak istersen. hatta ağzında gül ile gazeteleri sen dağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Sly-One, 04 Ekim 2004 22:45 tarihinde demiş ki: bunu kullanmaya yer arıodum bayadır :p Fotobakıtım piyasa oldu =).[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya ne kasıyosun ki yok telefon num. yapıştırıyım yok annemgille oturmaya gidiyim falan diye. Git sanki apartmana taş bi kız değil de senin kafa dengin bi erkek taşınmış gibi tanış ilk başta. Ondan sonra devamlı selamlaşırsınız sohbet falan edersiniz. derkeeeennn yersin kızı olur biter işte :P[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: NiKe, 04 Ekim 2004 20:57 tarihinde demiş ki: bisim apartmanda süper bi kız oturuo...kardeşi bizim okulda...bisim apatmana yeni taşındılar...kaç gündür sabah okul servisini baklerken görüom...kesişios...kısla tanışmak için napmalıyım?...adını nasıl öğrenebilirim.deneyimli paticik ailesi üyelerinden fikirler bekliom.... Yenileri secerek mi alıyosunuz bayee merak ediom ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Once yapman gereken sey 's' yerıne 'z' kullanmak...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 [signature][hline]Zegard/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Youngoh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 "bir kis var napabilirim?..." abi topiin ismine bak ya tobe tobe ayip ayip seyler dusunduruyo :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 neden gay diyecektim sonra Jadelith in mesajıyla birleştirip alakayı kurdum. :D pek fesat oldu ama konu baştan fesat zaten ziyanı yok :P.[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Prawler usulü "ya benimsin, ya toprağın" dersin. sonra da: *!şeytanca kahkaha atar*[signature][hline]Prawler, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya benimsin ya toprağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bence sorun eşek kadar resimi quotelamak ile başlıo, ya sizce?[signature][hline]Prawler, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya benimsin ya toprağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Sensible, 04 Ekim 2004 21:01 tarihinde demiş ki: Git yanına aynen şunu de: "Ben paticikte senle tanışmak için salak konular açan bi takozum selam. Peki senin adın ne?" iyi bir giri$ olur bu :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 koptum :) :) :) :) :) :)[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ooooffff yine fake account yine karı-kız davası yeter yaa vallaha yeter[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yetmiyo işte..napalım :D:D[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Smiley koymak istiyorum sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: NiKe, 04 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki: yawww daha yaratıcı fikirler yoq mu?...bikaç tanesi fena diil ama hepsi çok komik...kız dehset bişi resmini çekersem koycam......... Al sana yaratıcı fikir aprtımanın çatısına çık o kızı getirin yoksa atlarım de 2.alternatif Kızın yanına git merhaba yeni mi taşındın falan de tanış, yemek ye, sinemaydı falanıdı filanıdı ama olaya naziklikle girersen avantaj sağlarsın[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bence ilki daha mantıklı:P:D:D:D[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiKe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Sinank, 05 Ekim 2004 16:36 tarihinde demiş ki: said: NiKe, 04 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki: yawww daha yaratıcı fikirler yoq mu?...bikaç tanesi fena diil ama hepsi çok komik...kız dehset bişi resmini çekersem koycam......... Al sana yaratıcı fikir aprtımanın çatısına çık o kızı getirin yoksa atlarım de 2.alternatif Kızın yanına git merhaba yeni mi taşındın falan de tanış, yemek ye, sinemaydı falanıdı filanıdı ama olaya naziklikle girersen avantaj sağlarsın 2. si fena diil.....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar