combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 red harbi cok zekiymissin iki dakkada anladin. playboy dergisinden kopyalamistim yazdiklarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bu kadar yeter beyler ben kaciyorum. burda saat gece 11. epey bi yazdim insallah silinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 link verde orda okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Red said: link verde orda okuyalım al bro http://www.youtube.com/watch?v=Uw8hwaP3o6U hehehe. butun gayler senin gibi kadinsi bi karakter tasiyor o nedenle alkol aldigimda tepki veriyorum haci. o eleman da ayni senin gibi aklinca sarkazm yapiyodu cok kotu, tahrik edici bi tonda. bu kadinlara ozgu bisey. erkek dedigin dertlesir, zaaflarini anlatir, baskalarininkini dinler, ickisini sigarasini paylasir. benim erkeklikten cikardigim bu kardesim. yoksa gaylerin cinselligi beni ilgilendirmez evinde ne yapiyosan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ne zoruna gitti konu Red'in belli degil, cok dayak yedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 erkeklik kimlerin eline düşmüş.gayliğimle gurur duydum.erkeklik güzin ablalık olmuş aquila said: ne zoruna gitti konu Red'in belli degil, cok dayak yedi heralde. yok ya anlattıgının %10 u bile gerçekse o alkolü cesaret hapı niyetine kullanan insanlara karşı bi tiksinme hissi yaşıyorum.özellikle bunu çeşitli hikayelerle süsleyip savunanlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 sarkazmi anlamayinca kizmis lan adam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 abi taş gibi adam olup gay olanlar da var.Bütün gayler karı gibidir önermesi bir erkek bir erkekten hoşlanıyorsa ancak aslında erkek olmadığı içindir anlayışından geliyor. Ayrıca toplumsal cinsiyet eşitsizliğine sebep olan ne kadar ön yargı varsa (kadıın şöyle olur erkek böyledir.) yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Red said: erkeklik kimlerin eline düşmüş.gayliğimle gurur duydum tabii senin gay olarak erkeklerden beklentilerin daha farkli. arada bi uzuluyo gibisin "nerde o eski erkekler" seklinde.. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 aynen.şimdi böyle ergenler alkol alıp erkek olduklarını sanıyorlar nerde o eski aynalı tahirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 belki kismetin bu forumda degildir haci, birak bu kukusuna kum kacmis hatunlar gibi israrli huzursuzluk mood unu. ayrica sen ne fesat gaymissin (asiri suphecilik -> kadin ozellikleri vol2) yav kac sayfadir yalan soyluyor yaziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 uzatmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 /summon arenda_duwcal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 aquila said: uzatmayin. emredersin abi hemen dagiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hapis yatmış adamsın.bize laf söylemek düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
combat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yav guzel kardesim, peki ikinci sinif olayim onemli degil. ama sana bi ornek vereyim. abd de alkollu araba kullanirken yakalanirsan da jail a gidersin. kriminallerle ayni tanklara koymuyolar ama eger yaninda cocugun varsa, cocuklarin hayatini tehlikeye atmak sucundan kriminallerle ayni tanklara gonderiyolar ve ayni muameleyi gosteriyolar. avustralyada butun trafik ve hafif suclar da ayni muameleyi goruyor. ornegin bu yaz abd ye turist olarak gelen avustralyali arkadas ulkesinde epey buyuk bi finans sirketinde saygin bi ekonomist olarak calismasina ragmen bi defa 6 gun hapiste yatmis. sucu da basit bi kural ihlali. turkiyedeki gibi bi suc islediginde a4 kagidi ikiye bolup bi tarafina bi tarafin, otekisine oteki tarafin ifadesini yazip birakmiyolar. ornegin turkiyedeyken babamla sik sik balik ve ordek avina gidiyoduk. bi defasinda babamin arkadaslari far tutup ordek avladilar. ardindan jandarma geldi bizi de alip savcinin karsisina cikardi. savci bizi babamla cagirip iki uc soruyla defetti far tutan adamlari iceri alip ana avrat kaydi icerde biz de disardan dinledik adamlarin yedigi onca kufuru. o sucu abd de islesen direk icerdesin ayrica hakim savci karsisina cikip kendini affettirmen icin en az 3 4 gune ihtiyacin var. ayrica biz de ayni grupta oldugumuz icin ben daha 16 17 yasinda cocuk hapishanesiyle tanismis olacaktim :) yani sevgili biraderim, insanlara jail a dustugu icin tepeden bakman cok yanlis. hayatinda hic kavga etmedin mi hic kusur islemedin mi kendin? iki yuzluluk yapma amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ahahahaha adam feci fake çıkmış. Şimdi görcem, empati sempati pompati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 iyice inciye çevirdiniz burayı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 türkiyede üniversite ortamı berbat sorun yok sende. insanların bütün kokuşmuş, iğrenilecek yönlerini marifetmiş gibi sergilediği bi yer üniler. belliki haksızlığa dayanamıyosun. haksızlığa karşı gelirken kendine zarar vermemen lazım işte. gözlüklü entellerin arasına girmeye çalışman kabahat. sende farkedip direk kavga etmişsin zaten. sende bi sorun yok. sorun senin dışındaki o yığında. bak ortada bi bok var. herkes o boktan daha büyük parçayı koparmaya çalışan bok sinekleri gibi vızıl vızıl dolaşıyo etrafında. sende sanıyosunki bi bok var orda. bırak yiyip bitirsinler o boku. sen kendi dünyana dön. kendi bokunun peşine düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 dostoyevskiyide okuma. ölmüşün arkasından laf edilmez ama kendi diyo, budalaymış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 başlığı her gördüğümde faydalar faydasız, imkanlar imkansız.. diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar