emanet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Lord_Argos said: emanet said: şişin inmesi sürüyor baya rahat ol, öyle kalmicak yani. estetik yapmanın saçmalığına hiç girmiyorum, bi de erkeksin üstüne üstlük yani. neyse. Burnunun ucuda büyük duruyor o da inicekmi? bi kız arkadaşım yaptırmıştı şimdi gözümün önüne tam gelmiyor suratı ama, burnunun ucu çok hafif büyük gibiydi sanki. öyle istemiştir belki bilmiyorum. kötü durmuyodu ama. yapay duruyodu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Aluriel said: Lord_Argos said: Plastik cerrahlar 3.5k+ fiyat verdiler ben referansı iyi olan bi kulak burun boğaz doktoruna yaptırdım 2.5k civarı tuttu. dahiliyeciye gideydin 2'ye yapardı belki AAHAHHAHASLDALŞSKDİA,S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 devlete gi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Fin said: anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Her sayfaya şu fotoğrafı uplamasanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sdfdsfdsfasdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://www.hqhumor.com/wp-content/uploads/2011/12/11034.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 nedensiz bir şekilde hipnoz oluyorum şu gif i gördüğüm zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 12 gün geçti. Şişlik büyük ölçüde indi ama gariptir ki çok hafif bi kemer ortaya çıktı. Dümdüz olması gerekmezmeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bozuk olmuş diye bi daha kırmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ahmedinejad said: bozuk olmuş diye bi daha kırmasınlar Doktorla görüştüm oradan birçok deri tabakası aldık 5-6 ayda anca oturur dedi ama olurda inmezse rahatsız olursan tekrar alırız amelyata dedi al bide burdan yak :D Estetik yaptırıcaksanız iyi bi plastik cerrahı tercih edin iki kere amelyat nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Lord_Argos said: Her sayfaya şu fotoğrafı uplamasanız? http://i.imgur.com/DLZnU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Xunn bende senin yarı çıplak fotoğraflarını koyarım ayağını denk al. (açık tehdit :b) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 allaşaşkına koy kuruduk burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ben koyayım bu kadar homoerotik bir arkadaşsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Yine beklerim. http://i.imgur.com/LfKn5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 gay alert mods help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Aynada kendi vücuduna bakarak masturbasyon yapmaya basladıgında işler geri alınamayacak noktaya geldi Lordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Lord_Argos said: Estetik yaptırıcaksanız iyi bi plastik cerrahı tercih edin iki kere amelyat nedir ya zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Amelyatı olalı 2 ay oldu bir saat önce burnuma top geldi ve kanamaya başladı. Sizce kötü bişey olmuşmudur? Çok sert gelmedi ama biraz panikledim ve hemen buz tuttum 30 dakika falan, görüntüsünde pek bir değişim yok şimdilik... Yarında kontrolü vardı olacak iş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kontrolün yarın olması iyi denk gelmiş . Olmuş olabilir bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar