Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bi de kendim için söyleyim; wowa ilk başladığım zaman daha önce oynadığım tek mmo ultimaydı, onda da afedersin server 5 gün geri alınırdı iki debelenirdik sonra yeniden devam ederdik. yani wowda 4 te bitecek denilen bakım 8 de bitseydi oyunu açıp "eheh server ı geri almamışlar yihu" diyebilirdim. sene 2004 veya 2005 ken. wow çıtayı arttırdı, sonra bir sürü yeni mmo oynandı falan. insanlar bilgilendi baya. şimdi sene 2011 olunca eeh yerim sorununuzu diyorum. kaç mmo oynadım böyle bir şey görmedim. geriliyor herkes haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 serverlar açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Masquerade said: arkadaslar nolife olmayin diye adamlar bilerek uzun sureli kapatiyor. oyun o kadar iyi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 hunty said: AOC'u da boyle patlatmislardi. Game killing bug'lar varken (Combatta attan bir turlu inememe mesela)Kurtlarin adini basariyla degistirdigimiz bu patchimizi takdim ederiz demeleri oyunculari cileden cikarmisti. Çok doğru. İyi bir head start yapmış olsalarda bu yaşananlar oyunu patlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 nordlydian said: Sparkcaster said: şaka mı bu ya, blizzardın patch sıçmaları ve benzeri olaylardan verdiği beleş gameplay sürelerini yan yana koysak burdan iluma yol olur 2007'de başladım wow'a bugüne kadar prime time kadar suren wow kapatması yaşamadım. En fazla saat 16:00'yı gördüm.. prime time neymis, serverlarin komple kapali kaldigi oldu major patchlerde, acilsada oynanamaz durumda oluyorlardi genellikle ama daha ilk hafta, 12mb lik minor patch yuzunden bu saate kada sarkarsa kufuru yerler adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cancel ettim subs'ı yıh yıh nasısa açıcam 24 gün sonra ama olsun yazdım altına da eu'da tüm gün kapadınız server'ları eu ile us arasında zaman farkı var, umarım farkına varırsınız diye ekledim bi de server açıldı 800 kişi queue var diye ohh okumasalar da olsun mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Credits'e bebek isimlerini ekleyenle oyun motorundaki bug'ları inceleyen kişilerin aynı seviyede/bilgide insanlar olduğunu düşünen arkadaşa ODTÜ Teknokent yazılım şirketinden sevgilerimi iletiyorum. Ben server/client mesajlaşması sırasında takıldım mı, hemen yanımdaki help yazılarını yazan arkadaşa danışıyorum, sağolsun hemen çözüveriyor. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Adamlar patch nota yazılmayacak düzeltmeler yapmış, üstüne gitmiş saatlerce server kapatmış. Beddua var Bioware'in üzerinde (ki her zaman dediğim güzel oyun yaparlar, içerikli yaparlar ama kodlama konusunda rezaletler). SOE'nin bedduası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Genwa said: Adamlar patch nota yazılmayacak düzeltmeler yapmış, üstüne gitmiş saatlerce server kapatmış. Beddua var Bioware'in üzerinde (ki her zaman dediğim güzel oyun yaparlar, içerikli yaparlar ama kodlama konusunda rezaletler). SOE'nin bedduası. http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/shepardderp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Slicing ölmus =(... Artik herhangi bir sekilde profit yapamiyorsunuz. Eee hangi profession en fazla parayi yapiyor endgame'de? Butun skilleri birakip artik ona geceyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 su optimizasyon olayını yapmadılar dimi hala,resmen oyundan soğuttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Açtıracaktınız battle.net hesabımı bakıcam oradan, ilk çıktığı günden beri wow oynuyorum toplasan verdikleri gün sayısı bir hafta. Atmayın, tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ilk ayinda 1 hafta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Hakkaten saydım şimdi temiz 20 günden fazla varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 adamlar size grace period verdi ya daha napsın bedava mı oynatsın lan bu adamlar oyunu?? metin2 mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Seru said: Açtıracaktınız battle.net hesabımı bakıcam oradan, ilk çıktığı günden beri wow oynuyorum toplasan verdikleri gün sayısı bir hafta. Atmayın, tutmayın. ilk 6 ay oynamıştım ben oyunu, rahat 10-15 gün vermişlerdi hatırlıyorum. ama oyunu oynayamadığımız için veriyorlardı bu bedava günleri. yani 4 saat falan instance server'ı patladığı için instance'ın içinde karakterimin takılı kaldığını bilirim mesela. bu 1 kerelik bir şey de değil, başlarda gayet fazla oluyordu instance'ların patlaması olayı. swtor'da böyle şeyler yok, gayet oynuyorsun, öyle büyük bir problem yok yani. serverlar X saat kapalı kalacak dedikten sonra 1 saat gecikebilir yani, sırf bu yüzden bedava playtime vermezler. ha ama 3 saat olacak derler 12 saat sürer, o zaman tepelerine binerler zaten forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 walla bugun Stephen Raid Reddit AMA'da soru bombardımanına tutulacak ve eminim ki benim ve birçok kişinin devam edip etmeme fikri verilen cevaplara göre şekillenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 üst mesaj^^ ya abi ne mesele yapıyosunuz sanki dünyayı kurtaracaksınız anasınısatim. oyna abi sıkıldığın günde bırakırsın işte. yok kaderimizi belirlicek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yok abi kaderimizi belirlicek demedim, bundan sonra aylık ücret ödeyip ödemeyeceğime buna göre karar vereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 milyor dolaresler dönüyor bu ve bunun gibi oyunlar üstünde. heralde kaderizimi belirliycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 SWG'de double xp falan verirlerdi, hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Oski said: adamlar size grace period verdi ya daha napsın bedava mı oynatsın lan bu adamlar oyunu?? metin2 mi bu? Metin 2 olmasa da Metin 2 oyuncusuna benzer kitleye sahip. Bir bakımın uzamasına bu kadar flame gelir mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar