nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 "nutella yerim" said: nomsaR said: kız olursa sıçtın :D o niyeymiş ? suarka dedim.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 SenariouS said: nasıl olsa deli gibi kürt göç ettiriyorlar izmire abi onlar her şekil verir... Lyvanna_Dolores said: SenariouS ne yazık ki haklı. içine ettiler izmirin Evet, içine ettik izmirin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 @b e tabi o da var sen alevisin sen kürtüsün kadın mıdır kız mıdır belli degil gavur izmir dersen bu söylemlerle kurtuluş savaşının başladıgı ve bittigi,dolayısıyla en kanlı çatışmaları göreli daha 100 sene geçmemiş bir halkı kolayca kışkırtırsın,ne bekliyorsunuz ki,sosyologlar incelesin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 nomsaR said: "nutella yerim" said: nomsaR said: kız olursa sıçtın :D o niyeymiş ? suarka dedim. hadi ya ? senin annenin memleket nere peki,orda dogan kız cocukları da sıçtı o zaman ^^
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Theridone said: SenariouS said: nasıl olsa deli gibi kürt göç ettiriyorlar izmire abi onlar her şekil verir... Lyvanna_Dolores said: SenariouS ne yazık ki haklı. içine ettiler izmirin Evet, içine ettik izmirin. aw yanlış anlaşılmaya neden olmuşum içine ettiler derken direk kürtler içine ettiler gibi bi anlam vermek istemedim o cümlede genel anlamda bi şekilde içine edildi işte evet değişimden bi hayli rahatsız olduğumuzu bende kabul ediyorum bu arada son senelerimi izmir dışında öğrenci olarak geçirdiğim için her memlekete gelişimde geçirilen değişimi daha bi çıplak görebilmiş oldum. ve hepsi kötü yöndeydi üzücü işte memleketim sonuçta cağnım izmir bok oldu kısaca.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abartmayın ya bi kaç eksiği var ama overallda iyi işte.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bi dahaki seçime akp aldı zaten izmiri. belki iyi de olur. izmir 15 sene önce neyse hala da öyle yani, bildiğin köy. ayda 2 kere gidiyorum, her gittiğimde üzülüyorum. hiç mi yatırım yapılmaz bir şehire, yazıktır.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 İzmire bi Yılmaz Büyükerşen gelse ya da Piriştina hortlasa el ele verseler.............
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Theridone said: Evet, içine ettik izmirin. iyi halt yediniz ne diyeyim. Benim lafım neden modernliğe lak luka çevrildi anlamadım. Adamlar oraya AKP oy versinler diye göç yaptırdılar dedim sadece. Yok öyle bişey diyen adam ya feci aptal optimistir, ya da başarılı yağcı. Sonra birden faşist,kendini modern sanan falan lafları atılmış. Modernlik lafı çıkmadı siz söylemeden önce. Bu konuda nasıl bir bastırılmışlık varsa.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yok aga kız olursa daha iyi, rahatça dolanabiliolar göz tacizine uğramadan. Yani kaldığım şehirlerde izmir sadece bu açıdan free.
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sen birde dogma büyüme izmirli olanlara sor yatırım olayını .direk iş eksikligi:( ama izmir ile gurur duyarım cidden nerden gelirse geldin izmirli kendine benzetir insanı.
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 izmirde özel sektör cırt gerçekten
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Cidden hiç mi yatırım yapmıyor özel sektör şehrinize lan? Burda üst geçitleri bile yaptırıyor bizim belediye, hem yapana reklam, hem belediyeye kazanç, hem de bayaa iyi modern üst geçitler fln. win/win/win direk. Çok gerekli bişey özel sektörün desteğini almak.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yasalara uygun değildir olm. yaptırsa kesin dava açılır yıkılır.
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Suark said: oha sahibi geldi satayımmı?
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 izmire en son hizmet piriştina zamanında geldi ondan sonrada zaten aziz kocaoğlu yönetemedi ve akpde direk buraya ambargo uyguluyor yıllarca bitmeyen metro buna örnektir izban bile buna örnektir sonra ulaştırma bakanlığı devreye girdi akp yaptı oldu işte akp böyle almaya çalışıyor izmiri ha bide izmir halk olarak direk alışkanlıktan chpye oy veriyor körü körüne bir hızmet almaya başlasa adam gibi gerçekten akpyi tutan olmaz burda uçar gider izmir
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 SeaGle said: Cidden hiç mi yatırım yapmıyor özel sektör şehrinize lan? Burda üst geçitleri bile yaptırıyor bizim belediye, hem yapana reklam, hem belediyeye kazanç, hem de bayaa iyi modern üst geçitler fln. win/win/win direk. Çok gerekli bişey özel sektörün desteğini almak. Özel sektörün tam gaz desteği var ama hükümet yanaşmıyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 İzmir ne ara akp belediyesine geçti?
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 SenariouS said: iyi halt yediniz ne diyeyim. Benim lafım neden modernliğe lak luka çevrildi anlamadım. Adamlar oraya AKP oy versinler diye göç yaptırdılar dedim sadece. Yok öyle bişey diyen adam ya feci aptal optimistir, ya da başarılı yağcı. Sonra birden faşist,kendini modern sanan falan lafları atılmış. Modernlik lafı çıkmadı siz söylemeden önce. Bu konuda nasıl bir bastırılmışlık varsa. sanırsın akapeye bir tek göç eden kürtler oy verdi izmir'de ahah. ben vermiyorum mesela? yok gerçi biz kendimiz geldik buraya 22 sene evvel belki ondandır. öyle birşey mutlaka vardır. ama bu chpnin izmirde yalnızca park ve kaldırım yaptığı gerçeğini değiştirmez. bornova'da son zamanlarda yaptıkları tek iyi şey buz pateni, ona da giden binlerce insan yok yani. yollarımız her yağmurda nehir gibi oluyo. raftinge gönül vermeye başlayacaz yakında. ama cehapeye yüklenip prim yapıyor olurum şimdi de. adamlar kendi bindikleri dalı yavaş yavaş kesiyorlar izmirde. yazık. son genel seçimlerde akape yakaladı yakalayacak. zaten ilk seçimde akp alacak bence izmiri. kaçışı yok. biz halen şehir bok oldunun derdindeyiz. istanbul niye bok olmadı o kadar göç almasına rağmen? aynı oranı izmire ver bakalım ne oluyo. uyurken battaniyemiz çalınırdı. netice olarak; http://inciswf.com/yazikla.swf
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 o buz pateni yada aşık veysel parkı izmire son 20 yılda yapılan tek şeydir
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 dungeons and dragons oyunu izmirde geçiyomuş filminde diyor.
Öne çıkan mesajlar