interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 şimdi işim gereği başka bi şehire taşındım.hadi isimde veriyim. Afyona taşındım zaten küçük bi yer.ev tuttum.180 metrekare baya geniş. Odalara koycak kadar eşyam yok.Sadece perde taktım her odaya başka eşyam yok.bi odayı doldurabildim çekyat falan filan hiç bi şey yok. Odalar falan baya boş sesim yankılanıyo konuşunca çok enteresan çok yanlızım lan. evde eşya olsa gene moralim düzelicek ama yok lan.Tukcell 3g de çekmiyo.dandik edge üzerinden bağlanıyorum.:( ağlıycam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Afyon'a gidip de orayı sevdim diyen 1 kişi bile görmedim bugüne kadar. Yerlisi de küfrediyor, okumaya gideni de, işi düşeni de. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sucuk ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Afyon gecelerine ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 evim 20m2 seni dövmek isterim uygunsan tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Cihangir sokakları vs Afyon aldın taylan net, neree dövüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 20m2 evde yaşamayan bilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi gel dövüşelim o derece boş ev şu an ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 interperez said: abi gel dövüşelim o derece boş ev şu an ffs. ahahah şimdi biraz üzüldüm sokaktan tabela,saksı, kaldırım falan topla evi sokağa çevir abi madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 aglayarak sucuk ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi afyon (td)faktoriyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 evi masa sandalyeyle doldurduktan sonra da sahip olduklarım bana sahip oldu diye üzülmeyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 afyona gidecek kadar çalışmalık ne iş buldun ki? gıda mühendisi misin? sucuk pastırma mı kontrol edeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 veteriner hekimim. klinik açtım yeni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 peki demezler mi aga neden tek başına 180 metrekre ev tuttun da bi 2+1 90 100 metrekare tutmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 en yakin bim'e git ve kasiyerlerden birine acil, soyleyip kurtuldugun icin rahatlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 otobüs afyonda mola verdiginde bile katlanamıyorum 5 dakka sonra otobüse dönüyorum açık ara türkiyenin en kötü şehri geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi afyonda öle hiç 90m2 yere denk gelemedim ya ben.Öğretmen evinde kalıyodum. Ev aradım 2 hafta hiç öle küçük bi yer yok burda. zaten enteresan gri bi havası var.Bir sürü ev var geniş geniş satılık ama oturan yok evler boş enteresan bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hava durumu haberlerinde falan afyon çıkınca televizyonu kapatıp evin şalterlerini indiriyorum o derece iğrenç. geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 veterinerim demişin işte.yapıcaıgn şey belli değil mi 2-3 tane kedi doldur eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sen böyle söyleyimnce afyonda büyük baş işine girme isteği doğdu içimde ne güzel yermiş orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 SNA1L said: otobüs afyonda mola verdiginde bile katlanamıyorum 5 dakka sonra otobüse dönüyorum açık ara türkiyenin en kötü şehri geçmiş olsun garda 5dk moladan mi cikardin bunu yuh, kirsehir olabilir en kotu sehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Agirlicaksan tatilde gelelim 1-2 gun arkadaslik edelim sana. Afyon'un gezilecek yerlerini gosteririsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 afyonun sucuğu bi de bi tatlısı meşhurdu neydi o ya? onun için kalkıp gelebilirim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ayfon diye okuyorum habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar