Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dun d&r'da 20 lira oldugunu gorunce hawx 2 aldim, gece kurdum bi 10 dakka baktim nasilmis diye ve kapattim. bugun girmeye calistim, giremiyorum. game launcher surekli `a service is unavailable` hatasi veriyor. biraz arastirince cogu insanin basina geldigini gordum ama ne launcheri tekrar yuklemek, ne port acmak bi ise yaramadi. var mi ubisoft launcherla boyle bir sikinti yasayan? drm sisteminize bir size iki be ayar ettiniz aksam aksam. /rage off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ubisoft oyunlarını oynamıyorum ben. Dark Messiah of Might and Magic'i aldım en son onlardan sonra bu DRM'leri çıkarmaya başladılar. Resmen müşteri kaçırıyorlar. Assassin's Creed filan oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yanlış yapıyosun. oynıcaksın ama korsan oynıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bu ubi gerçekten mal, o kadar haraslanmalarına rağmen halen aynı dandik serverlı ve offline modu olmayan DRM sistemini devam ettiriyorlar, korsanlar zaten almıyor parasıyla alacak adamları da kaçırıyorlar böylece hepten kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 korsan olsa onu yapicam sinir oldum ama korsani yok oyunun. oyunu simdi sildim tekrar kurdum, gene ayni hata. boyle buyuk bir rezalet olamaz hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bend eole 20tl diye kanip ac2 aldim, sonra crackle oynadim cidden almayin bu heriflerin oyunlarini, hem UBISOFT FRANSIZMIS SAHIPLERI LUT-FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 error code 1 diyor açmıyor bende de steame dava açarım yakarım o gezegeni yakarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 game launcherı tekrar yükleyince sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ubisoft'un skidrow ortaklığı ile çıkan oyunlarını oynayın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 dunku sorun bugun kendi kendine halloldu, demekki gerizekali ubisoftun serverlarinda sikinti varmis, forumlarda da cemkirmisti millet giremiyoruz diye. ancak daha da komik olani demin oyundaydim ve gorev yapiyordum bi anda internet baglantin gitti, gorevi sonlandiriyorum falan dedi ve gorevin ortasinda ana menuye atti beni... single oynarken... hakikaten musteri memnuyeti anlayisina sictigimin fransizlari ya bu kadar odun kafali olabilir bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_1ufmqnRhm8I/TJ7Zb3lgzWI/AAAAAAAAABw/o5l7T0wviCQ/s1600/1283187793456.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 başlık açmak zor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar