Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Arkadaşlar 19TL'na Standart Edition CDKEY alacağım 30 gün oynama süreli sizce bu zamanda RIFT başlanmalımı yoksa başka alternatifler mi aranmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Hayır başlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Oyun Cok kötü durumda paran var ise git swtor al başla bence yoksa oyunda türk guildi 1 tane var dostum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bence hiçte değil. Oyun şu anda gayet keyifli ki şayet bir arkadaş grubun veya bir ekibin varsa. Bence seni mutsuz eden şeyi yazarsan oyundan neden soğudunu anlayabiliriz. Oyuna başlarsan sende dostum yardımcı olurum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 wuriss said: Oyun Cok kötü durumda paran var ise git swtor al başla bence yoksa oyunda türk guildi 1 tane var dostum :s lol sanki swtor çok iyi durumda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu oyun DAoC'tan beri oynadığım en iyisiydi. ki eminim şimdi çok daha gelişmiştir. ben 3 ay oynayıp bıraktım. sebebim başlarkan almanca client ve alman serverında oynamamdı. bir süre sonra baydım, ingilizce serverda char kasmak da zor geldi o kadar emekten sonra. oyuncu varsa swtor yerine hiç düşünmeden buna başlayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Oski said: bu oyun DAoC'tan beri oynadığım en iyisiydi. ki eminim şimdi çok daha gelişmiştir. ben 3 ay oynayıp bıraktım. sebebim başlarkan almanca client ve alman serverında oynamamdı. bir süre sonra baydım, ingilizce serverda char kasmak da zor geldi o kadar emekten sonra. oyuncu varsa swtor yerine hiç düşünmeden buna başlayın derim. Şu anda oyunda ücretsiz transfer imkanı var istediğin sunucuya. Bizler Icewatch'dayız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oha nası peki ortamlar? server population falan? world pvp yoksa rift etraflarında pek sarmaz beni şimdi. char transfer için acc ı açmak gerekmiyorsa yapıyım hemen şimdi. şu sıralar pek vaktim yokh ama bir dahaki ay oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.riftgame.com/en/shardstatus/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 baktım zaten ya benim shard kapanmış zaten =) Blüdkopf'ta oynuyordum. ama char transfer için acc active olması gerekiyore. oyun için client'tan yapılıyormuş transfer. biraz daha bekliycem sanırım. gerçi bu gidişle bir dahaki aya da hevesim geçer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://www.riftci.com/forum/viewtopic.php?f=72&t=950 Bizim guildi buradan takip edebilirsin. Ama üyelik gerekiyor heralde resimleri v.b görmek için emin değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 5 gündür oynuyorum , toplasan 3 oyuncuya falan rastladım. Newbie alanlardan kurtulunca biraz fazlalaşır populasyon umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Hangi sunucudasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çok da güzel başlanır, oyun şu an çok iyi durumda. azımsanmayacak kadar insan oynuyor. tabii ki iyi bir server seçmelisin. ben icewatch server ını tercih etmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 İcewatch Diger serverlara göre durumu cok iyi olan bir server onu sec bence bende orada oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 şu anda oyunu tekrardan yukluyorum. Digital standart edition var bende. Oyunu deluxe veya ashes denilen şeye yukseltsem ne gibi faydaları var (ingame petten başka exp bonusu gibi)? Birde icewatch serverinde başlasam tekrardan girebileceğim turk guildi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eskiden vardı kardeş ama bozuldu bizim guild wrathful soul guardian tarafında ama defiant kasarsan defiant tarafında emnity var süper guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 actırdım tekrar accı basladım oynamaya icewatch'dayım hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bloodiron a transfer ettim karakteri. daha iyimiş burası. var mı yabancı veya türk guildde takılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben guardian tarafında fate guildindeyim ama def tarafında emnity var kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gayette başlanır, başlanmaz diyenlere kulak asma. oyun şu an çok güzel. icewatch server ında defiant tarafında Freedom Knights guildindeyim. türk guildidir, üye alımımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 valla ben end game yapıp bırakmış biri olarak tekrar başlasam mı diyordum.. 1 haftalık bedavası var, yükleyip deniyeceğim https://www.riftgame.com/en/products/mmo-free-trial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 of client'ı indirmek için acc'ı aktif etmek gerekmese süper olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Türk PvE Guildi olan Takım oyununa yatkın, genel olarak oyuna hakim ve özverili oyuncular arıyor! Başvuru için iletişim bilgileri: Shard: Icewatch Taraf: Defiant Yetkililer: ''Rhaim, Dikmen, Cathrae" Progress Geçmişiz: Guild kuruluş tarihi; 12.8.2011 DH 4/4 tarihi; 28.8.2011 GP 4/4 tarihi; 29.8.2011 GSB 5/5 tarihi; 13.10.2011 ROS 5/5 tarihi; 17.10.2011 HK 3/11 tarihi; 1.1.2012 RotP 3/4 tarihi; 17.11.2011 Oyunun başlanğıcından beri buradayız.Ve oyundan zevk alarak vakit geçirip eğleniyoruz. Bu eğlenceyi paylaşıcak ve bizle vakit geçirip takımın bir parçası olucak arkadaşlar arıyoruz. Guildden kısaca bahsetmek gerekirse Türkiye'nin en iyi RIFT guildiyiz ve TR firstlerimiz ve diğer başarılarımıza -Riftci'deki tanıtım mesajımız- ile göz atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 PvP'si nasıl bu oyunun. Open world pvp mi ağırlıklı instanced mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar