xerberg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Beyler serwerım uo camısında yerı olan kısıler gelıcek ama sımdı hepsını bana yukledıler butun uo cıalrdan yardım beklerı Ha bıde sunu soleyım eyert serwerıma demeyım serwerımıza ne kadar ıı seyler yaparsanız sızın yerınızde o kadar yukselır Sakın hhhaaaa... ''sakın gitmeyin sizi kullanıolar ıslerı bıtınce atarlar'' Demeyın asla Atmam Hepinizi Beklerım Saygılar Girmek isteyen Benı msnden arasın [email protected] Ben Gerekınce scp felan ayarladım 2 scrıpter 5-6 cıvarıda worldcrater arıom Dedigim gibi asla atmam İYİ GÜNLER Sky Center Owner Owner Skyberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 umarım bulursun[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 walla bu kadar büyük bir derdi sana vermişler işin çok zor bütün uocıların adına kolay gelsin diyorum. allam ya.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yazıdan kaybediyor lol ;)[signature][hline]- Illusion - Possible is Everything www.hardgamer.org www.hardgamer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sende imzandan ona bakılırsa adam heves etti hevesini kırma ilerde görür uo server'ının okadar kolay açılmadığını ve pes eder[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 birde duzgun turkce yazmayi ogrendin mi tamamdir bu is..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Beyler Artik sizin gibi uoculardan Sıkıldım Ben 14 yasındayım hıc sasırmayın ayrıca ben uo 7-8 aydır oynuom ama serwer acmakda azımlıyım benım sızden eksıyım ne heh ben bu kadar ayda bu kdar seyı ogrenmısım bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu paticikte en iyi öğrendiğim şey insanları hemen yargılama kırmak ezmek aralarınızda çok iyileride var yüzdesi çok bilmişlerden oluşuyor ama ne yazıkkı bu çok bilmişler sadece bilmişlikleriyle kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: xerberg, 07 Ekim 2004 15:20 tarihinde demiş ki: Beyler Artik sizin gibi uoculardan Sıkıldım Ben 14 yasındayım hıc sasırmayın ayrıca ben uo 7-8 aydır oynuom ama serwer acmakda azımlıyım benım sızden eksıyım ne heh ben bu kadar ayda bu kdar seyı ogrenmısım bana yeter Bence kimseye aldırış etme senin yaşında ne cevherler var herkez anasının karnında öğrenmedi bu işi kim olursa olsun azmini kırma birkere hata yaparsın ikikere yaparsın ama üçüncüsünde kavrarsın hatanı en iyisini yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İşte size gerfcek uo'cu herkes boyle olsa nekadar ıı olur bır kere terlemeyın be offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hade hayırlısı inşallah aradığın elemanları bulursun ama unutma herşey karşılıklı olur aklında kullanıp atmak gibi bir düşünce asla oluşmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Anlın ak yolun acik olsun[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Server.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 vallahi ben scripter likten anlamam ama sphere owner admin gm vb gibi işleri yaparım bende yeniyim sphere açmayı 1 yıl oldu öğreneli ama nete verecek host bulaamdık ben sana gm lik konusunda server e gelebilirim veya worldbuilding olarak gelebilirsim sen ne istersen admin arkadaş(telaffuzlar yanlış olabilir herkezden özür dilerim)tamm mı arkadaşım beklerim cevabını [email protected] e mail atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 1.Scptır Arıyorsun. 2.Staff Olmak İstiyorsun. 3.Topluca Shard Acmak İstiyorsun. Ne İstedigini Bildigine Eminmisin...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 UO Biter..[signature][hline]|Deathrack| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, dü$üncelerinle güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Abi Yaşı hade yine bi kenara bırak ta (Bırakılmaz biliyorum:) ) Boyle bir yazı yazan kişi istedigi bişeyi bulamazz![signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Baggio, 08 Ekim 2004 14:13 tarihinde demiş ki: Server. sanki tek sorun o :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eveet arkadaşım sen ne yüsüz adamsın ya sen bu haltı geçen senede yedin hatta msnimden bile benden script istedin ve geçen sene size scriptler giren eleman tüm sorunlarını üstlendi sonunda ne yaptınız banladınız ? İşte arkadaşlar gerçekler bu[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sen bu serverı Allah bılır cable baglantından falan acmaya kalkarsın sen bence bosver bu ıslerı derslerını kas adam olursun ılerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sana iyi bir cevap yazıcaktım ama vazgeçtim (Xerberg) Yine de şunları söylemekten kendimi alamıyorum: - Tamam 14 yaşındasın anladık yaşını yadırgamıyorum, - Ancak server açacaksın, hiç bilgi vermiyorsun neyin nesidir kimin çorbasıdır böyle damdan düşer gibi, - Serverı dial-upla mı açacan ne edicen - Yetkili kadronu tanıtmamışsın ayrıca sen kimsin onu da tanıtmamışsın - Owner olmak istiyorsun, yaşından kaybediyorsun, nedeni; Edebiyat ve Kompozisyon derslerini görmemişsin. Daha yazılacak çok şey var ama sen şimdiye kadar uo dünyasında geçirdiğin ay lar ca zamanının %10 luk kısmını da bunları düşünmekle geçirirsen iyi edersin. Art niyetim yok, ciddiyim. Sana iyi gözle bakan kısım sadece yaşını saklamadığın için iyi bakar (baksa baksa) şu anda. Keşke topici açmadan önce, senin gibilerin önceki örneklerine baksaydın.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 prdn (yanlış bi msg yazdımda sonradan farkına vardım) [Bu mesaj ucantekme tarafından 09 Ekim 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: xerberg, 07 Ekim 2004 14:56 tarihinde demiş ki: .... 5-6 cıvarıda worldcrater arıom ... lol creater bulursunda crater bilmiyorum..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 :) abi daha ilk thread i okuyunca gözümden yaş geldi hala GÜLMEKTEN AĞLIYORUM. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sen benı arıorsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar