hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bu title nar shaddaa'da heroic shadow town prison questinden gelmiyor mu ya alamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 valla nar shadaa'dan 0 quest geride bırakarak ayrılmıştım, şimdi baktım öyle bir title almamışım. prison yaptığımı da hatırlıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bir çok codex buglı. torhead, swtor-spy falan buralara bakıp kontrol edin ne nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 orda var gözüküyor zaten ama oyunda gelmedi title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 belki update olmamıştır, değişiklik olmuştur vs. datacronlarda da stat yanlışları var mesela birçok internet sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar