Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 beleş nbatvden canlı izledim onun dizinin parçalanışını geçmiş olsun sahibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu arada drafttan yarısını ölü olarak çıkan kadromla ilk hafta 5-4'de olsa galip gelmişim. zaa 3 üçlük, 2 blokla da farka gidebilirmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 khala said: Randolph could miss up to eight weeks with a a slight tear of the MCL in his right knee, a source has told the Memphis Commercial Appeal. Geçmiş olsun Sinan Reis. Zakari çikosu satmış seni ahaha. Tam da Granger'a karşı pakette kullanacaktım tüh la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 shumpert ne ara iyileşmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Komisyoner, H2H statları çalışmıyor, 0 gösteriyor hepsini tüm takımları bi totalden göremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Metris Bulls bana karsi kadrosunu kurmuyor, kimse durtuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 5 sakatla oynuyorum bu hafta yok böyle birşey arkadaş. Kobe olmasa TO dışında stat kazanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi ilk turdan seçtiğim al horford sezonu kapadı. ztn kötüydü takım iyice rezil oldu. sezon benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ben sezona 4 inaktifle başladım lan ağlamayın, şu anda kidd,hayes ve hawes sakat ben napayım :( horford kaybı fenaymış ama ya, geçmiş olsun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 3 ay yok Horford. IL'deymiş senin zaten. Zach'i kullanamayan adam napsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Benimle oynadıkları hafta sakatlandı ikisi de. Akıllı olun, sıktırırım 1st picklerinizin topuklarına skldfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 khala said: 3 ay yok Horford. IL'deymiş senin zaten. Zach'i kullanamayan adam napsın :) Zakari'nin şişman ruhu yetiyor takıma, Byron Mulles FA hamlesi ve Bargnani'nin formuyla kapatıyorum ayının boşluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 jermaine o'neal isteyen var mı, celtics starter center beyler!!!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Spidee said: Benimle oynadıkları hafta sakatlandı ikisi de. Akıllı olun, sıktırırım 1st picklerinizin topuklarına skldfj. pis herif ya. asdfsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Takas var beyler. Ertesi güne yansıtmayı düşünüyorum yorumları çabuk yaparsanız sevinirim. Eric Gordon Ocak sonuna kadar oynamayacak bu arada onu da göz önüne alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 denk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 No problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Proceed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Aynen, dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Trade e bakmadim ama gecsin tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lan sakat adami atiyorum yerine baskasini aliyorum, gidip o da sakatlaniyor. faydali adam kalmadi takimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bence 10 gün oynamayacak bir 2. tur adamına karşılık pek düzgün şeyler vermiyorsun, scola geçen seneki gibi olsa olabilirdi ama dalembert'in gelişiyle beraber ağır sıçtı adam, bir de takasla nets'e gitmesi son derece muhtemel mayo alıyon. mayo giderse inanılmaz dengesiz olabilir, şu hali de kurtarmıyor bence, çünkü aminu gibi bir çöp veriyon... ama madem herkes geçsin diyor yapacak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Abi Can zaten senden herhangi bir takasa onay vermeni beklemiyorum, 5 senedir her takası veto ettiğin için 2 ligde de sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 alt taraf gordonun etkisiyle daha iyi gibi gözüktü bana da ama geçer votelardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar