aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 DRM sanırım bunlardan birisi. Sizin bildiğiniz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 DRM bunlardan birisi değil. DRM bu teknolojilerin genel adı. Onlarca varlar, ne için istediğini söyle, yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dijital ortamdaki medya örnekleriyle ilgili telif koruyucu yazılımlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Müzik için DRM pek kullanılmıyor, Spotify, MOG filan kendi şifreleme yöntemlerini kullanıyor. Video için var o dediğin, Silverlight ve Flash işte onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Spotify iyiymiş, araştırayım biraz bunu. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ne amaçla kullanacaksın o var. spotify müzik sitesi, kendi dosyanı drm'liyceksen farklı bir yöntem deniyceksin. bir siteye müziğini upload edeceksen o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şifreleme vs içinse office rights managments system kullanılıyor bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 herhangi bir amacım yok sadece bilgilenmek adına sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_rights_management#Technologies Buraya bak işte, öyle sıralanacak bir şey değil. Ama Silverlight önde denilebilir online video için. Amerikanın veriyolunun yarısından çoğu Netflix için gidiyor, onlar da Silverlight. Bizim TiViBu filan da Silverlight. Müzik'de DRM yok artık gibi. Sadece Rdio gibi müzik servislerinin şifreli yayınları var, bilgisayarına indirmeni engelliyor o da sadece online dinleme parasını vermişsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 open source'un telif koruyucusu diye birşey söz konusu mu peki? algılayamıyorum bir türlü şu durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 DRM ile open source ninjalar ve korsanlar gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 GERGE said: ninjalar ve korsanlar gibidir. uğraştırıyorum biliyorum da biraz daha açabilir misin bunu? örneklendirerek mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Pek bir şey yok. Açık kaynak ve DRM genelde düşmanlardır. Hatta şu anda bitlikte gittikleri hiçbir şey aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar