sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 millete kemer sık deyip maaşına zam yapmak iyiymiş. ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 uzaykeki günaydın. kahvaltıda ne vardı? güzel yemek veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben doğru gördüğüm doğruyu yanlış gördüğüm yanlışı söylüyorum. Hiçbir zaman yandaş falan olmadım sen öyle zannetsen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 lan sabah sabah ne verdiler sana? askerde değil misin? halini hatırını sorayım dedim, kahvaltıda ne verdiler dedim? sen gittin yanlış anladın be koçum. aşkolsun vallahi. şafak 30 sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 çeto kinlenmiş besbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 31 şafak. 2 poğaça yedim, bir meyve suyu içtim, olduğu kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bizim meclis anca para söz konusu olunca birleşir hızlıca iş yapar. güzel ülkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 halkçı kemal XD halkçı muharrem ince XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sipeyskeyk said: 31 şafak. 2 poğaça yedim, bir meyve suyu içtim, olduğu kadar :( Of şafak otuzbir. Resmen askeriyedeki cinsel hayatını özetliyo di mi lan eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 :((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 afiyet olsun tertip. sayılı gün her zaman olduğu gbi çabuk geçer. hadi bakalım, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Hao said: halkçı kemal XD halkçı muharrem ince XD iktidar partisi chp yine kendisine kıyak yaptı helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 İş kaymak yemeye gelince hepsi iktidar, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Benim de maaşım o kadar olsa ben de yılda 180 düğüne giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bi dk lan. Hepsi aynı bok fln dedim de, CHP oy vermemiş bu yasaya. GÜnahlarını aldık bilmeden. Oy veren 2 milletvekilini de disiplin kuruluna sevketmiş. Gerçi disiplin kurulu da abartı be kardeşim. Önümüzdeki dönem aday olmasını engellesen yeterdi sdgfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Hao said: halkçı kemal XD halkçı muharrem ince XD http://www.ntvmsnbc.com/id/25308752 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bu arada butun basın yayın organları chpyi de vermiş gösterdi bu nası iş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 CHP den oy veren kişi sayısı 2 değil, önergede imzası bulunan 5 milletvekilinden CHP li olan sayısı 2. O 2 kişi disiplin kuruluna sevk edilmiş. CHP her zaman ki gibi kendini rezil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 verdiğim linkteki haberi oksusaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 okumadın dimi haberin tamamını hala? said: " aylıklardaki fahiş artışa yol açan gece yarısı önergesi görüşülmeden önce (ek madde olduğu için) TBMM Genel Kurulu'nda Plan ve Bütçe Komisyonu çoğunluğu aranmış, CHP bu önergeye karşı çıktığı için üye vermemiştir. Çünkü gece yarısı operasyonlarıyla aylıklardaki olağan dışı artışı etik bulmamıştır. Daha sonra aylıklarda yüksek artışa yol açan önerge TBMM Genel Kurulunda görüşülürken, CHP Grubu; hem bu önergeye hem de tasarının tümüne ret oyu kullanmıştır. Özetle, kamuoyunun haklı tepkisine neden olan bu düzenleme CHP'nin muhalefetine rağmen yapılmıştır. Önergede imzası bulunan iki milletvekilimizin imzaları, kişisel sorumlulukları kapsamında değerlendirilecek ve grup disiplin kuralları işletilecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kılıçdaroğlu hep sol taraftaki adam.işe yaramıyor bunlar anlamadı gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Aluriel said: okumadın dimi haberin tamamını hala? said: " aylıklardaki fahiş artışa yol açan gece yarısı önergesi görüşülmeden önce (ek madde olduğu için) TBMM Genel Kurulu'nda Plan ve Bütçe Komisyonu çoğunluğu aranmış, CHP bu önergeye karşı çıktığı için üye vermemiştir. Çünkü gece yarısı operasyonlarıyla aylıklardaki olağan dışı artışı etik bulmamıştır. Daha sonra aylıklarda yüksek artışa yol açan önerge TBMM Genel Kurulunda görüşülürken, CHP Grubu; hem bu önergeye hem de tasarının tümüne ret oyu kullanmıştır. Özetle, kamuoyunun haklı tepkisine neden olan bu düzenleme CHP'nin muhalefetine rağmen yapılmıştır. Önergede imzası bulunan iki milletvekilimizin imzaları, kişisel sorumlulukları kapsamında değerlendirilecek ve grup disiplin kuralları işletilecektir." Orası CHP Grubunun açıklaması. Önergede imzası olanlar da diyor ki biz kendi irademizle imza atmadık zaten gruptan bize imza atın isteği geldi onun üzerine imza attık. Şimdi CHP tepkileri görünce geri adım atmış bir de kalkıp imzayı koyanları disiplin kuruluna sevk ediyor, rezalet. Gerçekten adamlar kendi kafalarına göre imza attıysa ayrı rezalet, birileri kendi kafalarına göre imza attırdıysa ayrı rezalet. SOnuç olarak birileri kendi kafasına göre iş yapıyor. Ayrıca toplamda 250 tane oy kullanılmış bunların sadece 29 red. Evet gerçekten de CHP tam muhalefet göstermiş beyler. Ben haberi okudum, peki sen okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Şuna inanmak için harbi saf olmak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Hakan Sükür mesela bu zammı hak etmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar