benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuşmacılar: Alpaslan Akkuş Bedri Baykam Bülent Dölek Ebru Köksaldı Faik Işık Funda Sibel Pala Gürman Timurhan Hale Kocabaş İlyas Bulcay Lube Ayar Ogün Altıparmak Oğuz Karakaş Ömer Çavuşoğlu Gruplar: ROL Ercüneyt Özdemir Taner Demiralp ile Mir Sanat Topluluğu Katılımcılar: Efsane Todor Veselinoviç ve 88/89 efsane kadronun yıldızları Selçuk Yula ve 82/83 Fenerbahçe kadrosu'nun yıldızları Can Bartu Tanjeviç Acun Ilıcalı Alişan Ali Şen Aşkın Tuna Ayça Tekindor Duman (Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Cengiz Baysal) Ercan Saatçi Ertuğrul Özkök Hakan Ural Hakan Yılmaz İlhan Şeşen ve oğlu Levent Ülgen Murat Şeker Nejat İşler Selçuk Yöntem Şevket Çoruh Timur Acar Tolgahan Sayışman Uğur Dündar Yer: Kadıkoy Otobüs Durakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 of abi galatasarayı küme düşürsünler cidden fenerbahçede rahatlasın artık herkes rahatlasın drama drama drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Zaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 adalet istiyoruz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 göz göre göre hırsızı desteklemek nasıl bişi anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bu rezilliktir ama cidden başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şuan normal bi taraftar olarak.olayları takip ediyoruz.şike yok diyebiliyor muyuz ortaya çıkanlardan sonra benim teyzem derin devlette calısıyor herşey ayarlanmış diyebilcek birileri hariç.şöyle dışardan bi bakıyoruz şike var gibi dimi. anlamadıgım nokta şu.neden bir allahın kulu da cıkıp aziz yıldırıma yönetime vs takımı ne hale getirdiniz demiyor inatla sanki ciddi ciddi bir haksızlık varmış gibi ortalara atlıyorlar.hayır haksızlık belki gerçekten var ama bunu şu davanın gidişatına bakan adamın o haksızlıgı görmesi imkansız.bakıyosun adamlar bişi yapmış diyorsun illa şu olay gsde olsa eminim o anki başkan kimse savcıdan polisten cok gs camiası yüklenirdi sanırım o kişilere haksızlık diye düşünenlerden çokta taraftar yönetime küfür ederdi herhalde.aziz yıldırım camiayı öyle bi hale getirmiş ki helal olsun gerçekten.adam çıkıp ben şike yaptım evet özür dilerim dese bile HAYIR YAPMADIN diyenler yuksek oranda olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 emin ol red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 alakası yok onla fenerbahçe şuan resmen duygu sömürüsü ile baskı ile acıyın bi kerelik yaptık affedin az ceza verin draması yapıyor bu bana haksızlık savunuculugu gibi gelmiyor.haklıysan git kanıtla.ortaya cıkar sonra bas bas bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 evet evet videodaki adam ile bütün camia aynı kafada aynen sahaya rakı şişesi atan taraftar ve camiası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 @red peki. dediğimi anlamamışsın zaten. bir sonraki söyleyeceğime gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 cavanagh said: evet evet videodaki adam ile bütün camia aynı kafada aynen sahaya rakı şişesi atan taraftar ve camiası gibi budur. bunu demek istiyorum. şuan fb taraftarlarının çoğu mahkeme kararını bekliyor. Sizin de dediğiniz gibi belki gizli kapaklı bişiler olmuş olabilir. bana kalırsa da şuan şike yapmış gözüküyorlar büyük ihtimalle. haa dediğim gibi gene de karar açıklanıp olay iyice deşilmeden belli de olmaz. AMA yaptık, bir kereden birşey olmaz. acıyın olayı farklı. eğer olaylara istediğimiz açıyı ve aralığı alıp bakarsak ben de öyle video çıkarır koyarım. genelleme yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi resmen fenerin şike yapmıs olmasını istiyosunuz ya bu nasıl bi mantıktır anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yalnız futbolda şike yoktur diyen birisi yoktur herhalde ben galatasaray şike yapmamıştırda demem misal.illaki teşvik vs vardır. 8-0lık ankaragücü maçı gibi saçma iddalar harici bir idda yok.denizliye teşvik primi mevzusu var.doğrudur inanırım buna.(teşvik verince futbolcular maradona olmuyor tabi.appiah o golü atsa fener şamp olcak :) ) ama yasa yeni.fenerinde taze şikeleri varsa fenere patladıgı bir gerçek ama haksızlık oldugunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 red haklıysan git kanıtla olmamıs ama fener suclu ise sike yapmıs ise tff kuralları geregi ligdem dusurmen gerekirken dusurmezsen eufa kendi yolunu cizer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 git kanıtla olmuş niye olmamış.bu kadar ortalığa dökülceklerine halkı taraftarı camiayı kışkırtmak amaclı.haksızlıklarını oturup savunsalar sussalar daha iyi bence ayrıca barbu genel olarak şuan fenerbahçeliler malesef üşüyoruz aziz başkan.17vs1.satılmıs federasyon uefa modunda vardır illa aksini düşünene ama.genel kitle oluşumu bu yönde. benim en çok fenerin şike il şamp olmuş ihtimal değilde.şu tarz tutumlar hoşuma gitmiyor şahsen hani fener küme düşsün ceza alsın aklansın cidden umrumda değil açıkcası.hadi federasyon sıçtı sıvıyor.adalet sıçtı diyelim fenerbahçe yönetiminin bu tarz olaylara girmemesi gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şurda yazılanlardan "fenerin şike yapmasını istiyorsunuz" anlaşılmıyor bence. daha çok "suç varsa gereken cezanın verilmesi, şike yapanın ucuz kurtulamaması" anlaşılıyor yani şimdi fb mitingi yapılacak denmiş falan ama içeriği ne olacak bilmiyoruz belki fb'yi her koşulda destekliyoruz temalı birşey olur ki bence çok uygun ve güzel olur ha yok fb masum ya da ceza verilmesin temalı birşey olacaksa da bence yanlış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 büyük ihtimalle fb'yi her koşulda destekliyoruz. fb'siz lig olmaz temalı olacak. aziz yıldırım çok fazla ön plana çıkmaz. ali şen filan katılıyor. böyle bir miting de yanlış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 e ztn aylardır yapılan o iste fenerium satısları olsun seyircisiz maça bilet olsun vs destek amacıyla yapılan seyler bunlar hep bu mitingde farklı bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Red said: şuan normal bi taraftar olarak.olayları takip ediyoruz.şike yok diyebiliyor muyuz ortaya çıkanlardan sonra benim teyzem derin devlette calısıyor herşey ayarlanmış diyebilcek birileri hariç.şöyle dışardan bi bakıyoruz şike var gibi dimi. anlamadıgım nokta şu.neden bir allahın kulu da cıkıp aziz yıldırıma yönetime vs takımı ne hale getirdiniz demiyor inatla sanki ciddi ciddi bir haksızlık varmış gibi ortalara atlıyorlar.hayır haksızlık belki gerçekten var ama bunu şu davanın gidişatına bakan adamın o haksızlıgı görmesi imkansız.bakıyosun adamlar bişi yapmış diyorsun illa şu olay gsde olsa eminim o anki başkan kimse savcıdan polisten cok gs camiası yüklenirdi sanırım o kişilere haksızlık diye düşünenlerden çokta taraftar yönetime küfür ederdi herhalde.aziz yıldırım camiayı öyle bi hale getirmiş ki helal olsun gerçekten.adam çıkıp ben şike yaptım evet özür dilerim dese bile HAYIR YAPMADIN diyenler yuksek oranda olacaktır oha adam ilk defa haklı sanırım fenerliler gene çok yanlış anlamışlar gerçi o gelenek devam ediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Red said: of abi galatasarayı küme düşürsünler cidden fenerbahçede rahatlasın artık herkes rahatlasın drama drama drama su msjdan ne anlıyosunuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben hep haklıyım.hıncal uluçta hep aklı bu yuzden sevilmiyor sdfs abi o mesajdan ne anladın hakkaten.fenerbahçe camiasının yaptıgı dramaya bi tepki işte ne var enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ya ben gs'de olsaydı bjk'de olsaydı olmazdı olaylarını geçtim, hani şurada FB'nin yerinde GS veya BJK olsa da aynı şey olacaktı. BJK yok mu diyeceksiniz şimdi, var ama çok farklı bir şekilde var ve ilk günden beri çoğunluğun inanmadığı birşey BJK'nin şike yaptığı, biz mallığımıza gittik. İlk günden beri FB'nin üstünde bir ton şey çıkıyor ve şampiyon oldukları sezon çıkıyor. Rakiplerini ezdikleri sene çıkıyor, Taraftar sayısı fazla, gelirleri diğer kulüplerden daha fazla, FB o kadar çok şey kaybetti ki ilk günlerden itibaren daha da fazlasını kaybetmemek için kasıyor. Bugün GS veya BJK'de birebir aynı durumda olsa benzer şeyleri yapardı. HA BJK olarak bizden yine bir bok olmazdı ayrı konu ama GS taraftarı da bu şekilde kulübüne sahip çıkmaya vs. çalışırdı. Sonuçta kim ne derse desin bu ülkenin futbolunda iki büyük ve önemli güç var onlarda FB ve GS, takımların yerleri değiştirilse olayların pek farklı şekil alacağını sanmıyorum. Ayrıca @red, eskiden GS'nin bir Göztepe olayı varmış sanırım şike geyiklerinde, bizim dayımlar falan anlatıyordu ki GS'yi o gün tutmayı bıraktım diyordu. O zaman üstü örtüldü falan diyorda olayın detaylarını da tam bilmiyorum gerçi araştırmak gerek edit: hafifçe baktım, http://www.xn--gztepe-wxa.com/haber/3371-goeztepeden-tarihi-ike-dersi.html http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=galatasaray'%C4%B1n+g%C3%B6ztepe'ye+%C5%9Fike+teklif+etmesi http://i.imgur.com/jFwLD.jpg şu olay sanırım. GS şike teklif ediyor bunlarda reddedip çıkıyorlar sahaya, dayım galiba maçla ilgili bir geyiklerde anlatmıştı yok banka açtırmışlar vs. diye de tam hatırlamıyorum. Yani geçti gitti tabii bunlar birde 20 yıl öncenin maçı sfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar