FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 b ir çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 ......SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ben hayatı çevrim dışı yaşıyorum, Hayat beni engellese Ne olur ;)
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 b ir çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 ......SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 b ir çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 ......SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 HAAAAAAAX! http://www.youtube.com/watch?v=PP50BPXi7D4
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 b ir çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 ......SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 b ir çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 ......SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM neme lazım bıçaklanırım falan
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı yemiş yemiş bitirmiş akşama başlamış sancı kıvrım kıvrım kıvranmış sonra da ölmüş yaa ölmüş böyle bayağı bildiğin ölmüş cesedi kokmuş o derece ölmüş
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 beyler tek yorumla kurtulamazsınız lütfen 20 yorum atalım. ALLAH RIZASI İÇİN !!!!11
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Beni beğeniyorsan (beğene tıkla)........ Beni arkadaş gibi seviyorsan (1 kalp koy)....................... Beni özluyorsan (0 koy )..................... Beni kaybetmekten korkuyorsan(§ koy)Beni kardeşin gibi görüyorsa (2 kalp koy )................ Yorumlarinizi bekliyorumm.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 7thBreath said: beyler tek yorumla kurtulamazsınız lütfen 20 yorum atalım. ALLAH RIZASI İÇİN !!!!11lan top, ariyorum acmiyosun telefonu. Eviyorum, lolalim.
Öne çıkan mesajlar