tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fikrini sormadım ki, daha açıklayıcı yazar mısın lütfen?
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çok üzüyorsun beni
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi neden öm attım ki. bir de niye çıkmıyor diyorum. buraya da yazayım. yapma abi öyle bişi manyak mısın.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 eyvallah. yapmayayım öyleyse.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tarkandakiahtapot said: bir arkadaştan şöyle bir öneri geldi: peki hala arkadaş mısınız
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Tyrannus said: ahahahah küheylan çok sertsin ye beni taylan.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yok be taşak geçecek bir adam değil. kendisi de benzer bir şey yapmayı planlıyormuş zaten şu an. o kafada bir adam yani, yapar bence.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yok, ayar atmayı geçtim herhangi bir atraksiyon dahi yok. koca bir nothing...
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kıza "herkese faydam var bir kendim yok, alem bana ben sana hastayım ulan" dicem
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bugün gördüm hatunu 1,5 hafta sonra ilk defa, kantinde... iki herifle oturuyordu, ben de o sırada arkadaşlar ile kahvaltı yapıyordum. kızın arkasını görüyordum oturduğum noktadan, şeffaf sütyen askısı dikkatimi çekti arkadan sadece. :D
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne abazaymissin arkadas. hem abaza hem stalker. evlerden irak.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne ilgisi var. sadece dikkatliyim.
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tabi şimdi kıza ulaşamayınca fantezi kurmalar başlamış yakında kızın arkasından pis karı kaşar karı diye bahsetmeye başlarsın sdfs
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bir kedi ciger iliskisi gördüm burda. hüzünlendim dogrusu.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yok be, hevesimin kaçtığını farkettim. yolda karşılaştım mesela, normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm. zaman içerisinde her hoşlantı zaman aşımına uğruyor edit: uzanamadığım ete mundar demiyorum şu an. nereden çıkartıyorsunuz bunu anlamadım. :D kız hala çok taş.
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm. dfgdfgs
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: vallahi öyle. bir arkadaştan şöyle bir öneri geldi: kız yalnızken git yanına bisey sorabilirmiyim biraz zamanınız var mı de sonr hoslandıgım ama gidip tanısmaya fırsatı bulamadıgım b kız var ve ona olan duygularımıda forumlara yazıorum ama onu tarif edicek bir baslık bulamadm bu konuda yardımcı olbilirmisiniz de yani olmaz mı ama cesart gerek bunada yani bu şekilde olabilir sonr kız sana kızı sorcak nasıl birisi filan die sende onun gözlerne bakark fiziki özellklernden bahsedersn kızda anlr durumu olursa öyle olur hem sözluge yazacaklrnıda okur daha ii olur brocan http://4.bp.blogspot.com/-elAgVdEgiuU/TtQc1XITrVI/AAAAAAAAAa4/e3cb-UkJfpQ/s1600/what+the+fuck+is+this+shit+3.jpg İlişkiyi başlamadan bitirmek istiyorsun sanırım
Öne çıkan mesajlar