tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fikrini sormadım ki, daha açıklayıcı yazar mısın lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://i.imgur.com/Kat8P.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çok üzüyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi neden öm attım ki. bir de niye çıkmıyor diyorum. buraya da yazayım. yapma abi öyle bişi manyak mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 eyvallah. yapmayayım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahahahah küheylan çok sertsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tarkandakiahtapot said: bir arkadaştan şöyle bir öneri geldi: peki hala arkadaş mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Tyrannus said: ahahahah küheylan çok sertsin ye beni taylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 arkadaşın senle taşak geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yok be taşak geçecek bir adam değil. kendisi de benzer bir şey yapmayı planlıyormuş zaten şu an. o kafada bir adam yani, yapar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 LCD kafası yaşıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 eee atabildin mi ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yok, ayar atmayı geçtim herhangi bir atraksiyon dahi yok. koca bir nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://youtu.be/BLty3QjfjQ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kıza "herkese faydam var bir kendim yok, alem bana ben sana hastayım ulan" dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 once merhaba demeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 uygunsuz sözler söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bugün gördüm hatunu 1,5 hafta sonra ilk defa, kantinde... iki herifle oturuyordu, ben de o sırada arkadaşlar ile kahvaltı yapıyordum. kızın arkasını görüyordum oturduğum noktadan, şeffaf sütyen askısı dikkatimi çekti arkadan sadece. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne abazaymissin arkadas. hem abaza hem stalker. evlerden irak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne ilgisi var. sadece dikkatliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tabi şimdi kıza ulaşamayınca fantezi kurmalar başlamış yakında kızın arkasından pis karı kaşar karı diye bahsetmeye başlarsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bir kedi ciger iliskisi gördüm burda. hüzünlendim dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yok be, hevesimin kaçtığını farkettim. yolda karşılaştım mesela, normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm. zaman içerisinde her hoşlantı zaman aşımına uğruyor edit: uzanamadığım ete mundar demiyorum şu an. nereden çıkartıyorsunuz bunu anlamadım. :D kız hala çok taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: normalde çakal gibi gözlerinin içine içine bakmam gerekirdi ama 20 metre ilerde geldiğini görüp bir kez bile kafamı kaldırmadan yürüdüm. dfgdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tarkandakiahtapot said: vallahi öyle. bir arkadaştan şöyle bir öneri geldi: kız yalnızken git yanına bisey sorabilirmiyim biraz zamanınız var mı de sonr hoslandıgım ama gidip tanısmaya fırsatı bulamadıgım b kız var ve ona olan duygularımıda forumlara yazıorum ama onu tarif edicek bir baslık bulamadm bu konuda yardımcı olbilirmisiniz de yani olmaz mı ama cesart gerek bunada yani bu şekilde olabilir sonr kız sana kızı sorcak nasıl birisi filan die sende onun gözlerne bakark fiziki özellklernden bahsedersn kızda anlr durumu olursa öyle olur hem sözluge yazacaklrnıda okur daha ii olur brocan http://4.bp.blogspot.com/-elAgVdEgiuU/TtQc1XITrVI/AAAAAAAAAa4/e3cb-UkJfpQ/s1600/what+the+fuck+is+this+shit+3.jpg İlişkiyi başlamadan bitirmek istiyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar