Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Kış

walkie

Öne çıkan mesajlar

BRS7

Alternatif dünyadaki kızlar gerçek dünyadakilerin psikolojik sorunlarını yansıtıyo işte dövüşüp dövüşüp ortalığı yıkıp rahatlıyolar:P Black Rock Shooter ın bu kadar güçlü olmasının sebebi anladığım kadarıyla Mato nun bütün dertlerini içine atıp durması.

Yuu-chan ile alternatifi Strength yer değiştirmiş, Mato nun Yuu diye tanıdığı bildiği arkadaşı alternatif Yuu ymuş. Saya-chan ın bahsettiği beni affetmeyecek dediği kız da gerçek Yuu.
Dövüşürken bi ara dellendi işte laf etmeye filan başladı, heralde orijinal Yuu kafayı yedi oralarda ama ne oldu da bir anda tavrı değişti onu anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

brs 7

pmse öteki dünyada giren insanların hikayesi işte, yuu yancısı olmayınca bizzat patladı artık bir noktadan sonra

daha farklı pek bişey olamazdı sanki ya
yuu aslında öteki dünyanın tanrısı ve insanları merak ediyor teknik destek icin bizzat el atmak zorunda hissetti falan desek daha saçma olurdu

lakin her sekilde ortalama bir konusu aksiyonu var, bir guilty crowndan daha ciddiye alarak izliyorum açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

black rock spire 7 das

abi of tahmin ettiğim gibi şte

ben memnun kalmadım bu gelişmelerden

daha böle işin rengi değişmesi saya chanın evillığı falan daha değişik kafalardı

şimdi ise sıradan oldu

Saya chan evil çıksa daha bi sıradan olurdu ya, bu haliyle vasat ta olsa en azından bi altyapısı, bi kurgusu filan var. Sayanın evillıkları üzerine kurulu olsa monster of the week ten öteye gidemezdi anime. Her saniye random emoshite boğup ara sahnelerde dövüşüp dururlardı işte...

Sosyal ağlarda paylaş

off. ano natsu...

toradora ve ano hana nın yönetmeninden. belli ediyor benzerlikler. fakat doğallıktan uzak, yapmacık bi havası var. ana karakterlere ısınamadığımdan, animeye de ısınamadım gitti. neyse ki yan karakterler, yine diğer animelerde olduğu gibi, karakter sahibi oldukları için, onları izlemek de eğlenceli.

beklenilen yere geldi anime. şaşırtmadı. olası olmayan bir twist gelebilir. de hiç sanmıyorum. belki remon karakteri federasyonun adamı çıkar da, herşeyi durdurur. bi o olur.

daha çok sevdiğim mio ve uzun çocuk arasındaki gelişme de içimi rahatlattı. kanna gereksizi açıkta kalsın. sevinirim.

Sosyal ağlarda paylaş

Dei said:

beklenilen yere geldi anime. şaşırtmadı. olası olmayan bir twist gelebilir. de hiç sanmıyorum. belki remon karakteri federasyonun adamı çıkar da, herşeyi durdurur. bi o olur.

daha çok sevdiğim mio ve uzun çocuk arasındaki gelişme de içimi rahatlattı. kanna gereksizi açıkta kalsın. sevinirim.

aynen Mio ve uzun çocuk en delikanlı karakterler, onlar mutlu olsun dierlerine ne olursa olsun.

Bir de ulan yaz tatilindesiniz çıkarın artık şu lise uniformalarını ya

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abi, şu Bodacious Pirates'de uzayda korsanlık yapıyorlar, gemidekiler lise üniformasını korsanlık ünüforması yaptı. Karakter korsanlık yapmadığında çıkarıyor. Acayip bir fetişleri nipponların bu konuda.

autoignore'a aldım ben o elbiseyi, yoksa olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi kısmını anlatsam bilemedim de 6. ve 7. bölümlerde settingi açıklıyorlar zaten. Gerçi biraz bulanık hala ama atladığın kısım filan olursa spoilerlarda da birşeyler yazmıştık.

Chihayafuru #24

QUEEN E NOOLMUŞ ÖYLE LAN
yüreğime indi resmen, o karakter o hale getirilir mi hiç?

Yalnız anime 25 bölüm diye yazıyordu, ee noolcak şimdi televizyonda master maçını izliyecekler ve biticek mi?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...