Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] En iyi güncel silahlar ve modları tartışma konusu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
A-91 cok kotu ya, oyle boyle diil. Susturucuyla falan zaten calismiyor, hem semi-auto'su rezalet hem recoil'i cok yuksek. Kisa mesafede m4 ayni ROF'la cok daha iyi performans verir.

AN-94 ve AEK seviyorsan engineer'da SCAR ve M4 kullanman lazm yani, belki G36.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

aek ve an94 benim favori silahlarım. an94 tek aşkım falan

engineerda a91 en iyi bana göre.

Sen bana gösterdiğin gün oyun kalitem %50 arttı sanırım, spray yapmadıgım silah istiyordum cunku skillshot.

herkes eline alsın herkes vursun silahı değil zaten, ama iyi kullanırsan agzını yüzünü dagıtıyorsun çok close range harici.

Close range de iş yapmasını ögrenmek için çok hızlı silah modu degistirme refleksi gerekiyor, spray damage'ı yakında az değil çünkü, ama genelde iş yaptıgı mod semi auto, tıh tıh, oldugu için o sırada biri point blacnk range geldiği zaman yamuluyorsun.

Bu arada bayadır oynamıyoruz Katawa Shoujo ve All Points Bulletin yüzünden, tekrar bir eselim Aras vaktin oldugunda.
Mesaj tarihi:
sovyetler hariç yer yer amerika abi, ya da ben soğuk savaşta kalmışım hahaha

ayrıca aek efsaneymiş ya, ilk release zamanları böyle değildi CQC ve mid-long affetmiyor, ruslara döndüm ben. abv abd
Mesaj tarihi:
Bright said:

A-91 cok kotu ya, oyle boyle diil. Susturucuyla falan zaten calismiyor, hem semi-auto'su rezalet hem recoil'i cok yuksek. Kisa mesafede m4 ayni ROF'la cok daha iyi performans verir.

AN-94 ve AEK seviyorsan engineer'da SCAR ve M4 kullanman lazm yani, belki G36.

optiğe bakmadan çatır çutur vuruyor ya bi garip. baya cs oynar gibi oynayabiliyorum a-91'le
Mesaj tarihi:
http://bf3stats.com/stats_pc/vinggore

aek
an94
a91
m98b
mg36

ilk beş silahım direk hiç ak74 denememiştim onuda denedim oda saçma sapan iyi bi silah ama favorim an94 hala değişmiyor.

önceki oynadığım fpslerde hep m16a4 kullanırdım bunda beceremiyorum hala
Mesaj tarihi:
favorilerim içerisine an94'ten sonra g3a3'te eklenmiştir. bu nasıl gaddar silah. mg36+scar+g3a3 bunların recoilini ve şu GÜTGÜTGÜT sesini o kadar seviyorum ki. scar kullanamıyorum gerçi ama sesi güzel dfhkg

rus>alman>hepsi
  • Yeni Oluştur...