xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 AN-94'ü ilk dün kullandım, god tier long distance assault. TAK TAK yapıcan. Duble mermi. The stated great advantage of the AN-94 system is its ability to delay the recoil force until the fired round/s have left the barrel, much like the AO-62. This, it is claimed, enables more 'hits' on target under the most adverse combat conditions. The AN-94 offers a unique two-shot burst function at a stated 1800 rounds per minute rate of fire. The Nikonov mechanism fires the second shot in the burst fast enough that it escapes before the recoil of the first shot is felt, thus potentially allowing the two shots to hit extremely close together, for example to aid in piercing body armour. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 an 94 u bfcb2 de çok seviyodum burda alışamadım ya bir türlü, mg36yı çok övüyolar açmama az kaldı onu görecez ama m249 gerçekten süper onu kullanıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 mg36 açık ara en iyi lmg imiş yahu resmen assault rifle gibi harika bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 an94 gerçekten en iyi ya. 300-400 metreden sniper avlıyorum aletle abi yok böle bişey ve holo kullanıyorum. bi zum durumu olmamasına rağmen inanılmaz accurate silah. an94'ü denemeye devam et biyerde elin alışır. alışması biraz zor ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 AN-94'e lazer+acog'da olabilir ya bu arada m9 tact. kullaniyorum, dar alanda baydiriyorum milleti tactical sunlightimla sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Acog da baya iyi gidiyor AN-94'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 akoç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yok abi yok dün baya bi denedim an94 le adam vuramıyorum resmen, pdw veya hızlı bir assault rifle f2000 gibi kesinlikle kafa tutamaz özellikle yakın mesafede ırzına geçiyo adamlar ellerinde sprayer bi silahla sen tık tık tık mouse a basana kadar herif yargılıyor direk.. m60e4 ü açtım dün harika bişeymiş ya o devasa boyut ve görüntü başka hiçbir silahta yok hah dedim benim silahım bu :) hele o ses ve gürleme ateş ederken lmg ile ateş ettiğini hissediyorsun resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 AN-94 mid to long tüfek. yakın encounter ihtimali olan yerlerde CS kafası pistolle geziyorum ben, G18 çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 evet g18 güzel özellikle tactical light versiyonu çok iyi oluyo yakın mesafede herifi kör ediyosun.. bu arada o tactical light ve laser gerçekten çok saçma savaş sırasında biri gözüne tuttuğunda sanki sauron bakıyomuş gibi oluyorum resmen hemde gün ışığında ne saçmalıktır ya bu laserle tactical lighti günışığında denemişlermi acaba oyuna koymadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sadece lamer buldugum için kullanmıyorum tactical light. Gerçekten ihtiyacı olanı da hor görüyorum. /rage off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 tactical light'a laf edenler flashbang de kullanmıyor mu acaba??!!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 olmayan şeyi nasıl kullanıcaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Oski said: tactical light'a laf edenler flashbang de kullanmıyor mu acaba??!!?!?! ?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 xunn said: Sadece lamer buldugum için kullanmıyorum tactical light. Gerçekten ihtiyacı olanı da hor görüyorum. /rage off Tabancada seviyorum ben m9 + tactical sun baya basarili dar alanda, g18'le tas catlasa 2 adam falan vuruyorsun bi sarjorde ki zaten o da 1.5 sn'de bosaliyor, m9'la gittigi kadar gidiyor sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyla alakasiz ama birsey sormak istiyorum simdi heli de lock on yapmak icin spot keye mi basili tutuyoruz. Joystik aldimda daha once air araclarini hic kullanmiyordum heves ettim ama lock on u bir turlu beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Hayır yok öyle birşey, ilk defa bindiysen daha heat seeker yoktur kitlenemezsin. Sadece üstünde tutunca kitleniyor normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 soflam koymuyanları sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 G53 baba silahmış. Uzak mesafede iyi. Yakın mesafede hiç kaybetmiyorum. İyi olmayan carbine yok mu bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 g3 ne durumda sıkıntılı mı ? En son küçük burst'lerle iyi adam alıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Soylendi mi bilmiyorum, symthic.com adresinden BF3 silah/attachment'lariyla ilgili istatistikslere ulasabilirsiniz. Her patchten sonra bir kac gun icinde guncelliyorlar. Burda reload degerleri saniye, recoil ve spread degerleri derece/mermi, range degerleri metre cinsinden tabloya girilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bende carbine kullanamıyorum ya. hiçbirini adam gibi kullanamadım hatta. uzak hedef vuramayınca afallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aylar önce koyduk symthic'i -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 knoxville said: aylar önce koyduk symthic'i -_- Aylar once koyulani kaciran varsa diye :) baya detayli gelistirdiler ayriyeten tablolari, bazi degerler yanlisti duzelttiler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 pompalıya, dom dom kurşunu + 7x scope takınca minyatür top oluyor silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar