Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yaklaşık 55 dakika falan sırada bekledim account sayfama ulaşabilmek için. Sonunda girdim ama adamlar artık nasıl bir sistem yarattılarsa içinde Amerikan bir kredi kartı bile olan 3 farklı kredi kartı bilgisi girdim hiçbirini kabul etmedi. Lütfen farklı bir kredi kartı deneyin, bu karttan işlem yapamıyoruz diye mesaj verdi. Sonunda yıllardır kullanmadığım, çalıştığından bile emin olamadığım paypal accountumu girdim, o çalıştı ahah. Success! sonunda
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abi tek birşey diyorum Blizzard Allah belanı versin,bizi bu anlayışa mahkum ettiğin için,titanına ettiğimin şirketi edit:10 sene olacak wow a 2 seneye kalmaz:D,her taşını toprağını ezberledim artık yeter blzzzz
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yo dawg I heard you like queues. so we put a queue in the game and another queue in the website so you can wait before you wait
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahahha abi para verip hakkım olanı oynamak için 60 lira extaradan para bayılıcaz helal team
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 shopto.net hemen yolluyor mu gamecard?
mumi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hamsilipilav said: so you can wait before you wait lol
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yunusemre said: shopto.net hemen yolluyor mu gamecard? knox mail attıydı cevap vermişler mi acaba yoksa 7 pound kargo çok rusçu 75 e satıyor çok para var mı başka alternatifler
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Lan olm siz hala giremediniz mi, kaç gündür güncelde bölümünüz. ne boktan firmaymış ahahahaah
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahaha adamlar turkiye kredi kartı kabul etmiyor e paypalda benim finansı kabul etmiyor oyuna 100 lira verdik 30 gün hakkımız var.ama oynayamıyoruz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Boşver 30 güne zaten patlayacaktı lol
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oyunda server sıraları azalmış diyolarmış. bilmiyolar ki sitede sıraya girdi millet.
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abi gittim paypal hesabı aldım. Sonra dandik bi siteden game-time aldım. Sonra onlar henüz game-timeı yollamamışken swtor sitesine aldı beni. Dur lan kredi kartıyla deiniyim dedim, yok olmaz ödeyemen dediler. Ulan dedim paypal hesabıyla 1 aylık subscribe ettim oyuna girdim alt+tab yapıp yine swtor.comdan unsubscribe ettim. Bi de güzel bi not yazdım para göz aç gözlü EA diye. Oh be rahatladım.
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 fransadaki olayların gününde oluyo bunlar...TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 meşhur tekerleğe gelebildim sonunda eve geldiğimde sanırım saat 2.5 falandı şuan 7 buçuk (tu)
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 paypal benim kartım için kullanma tarihi geçti güncelleyiniz diyor bu ne lan.mesaj attım paypala ama.bilen biri varsa bi yardımcı olsun
guernica Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nihayet ödemeyi yapabildim. paypal sorun çıkarmıyor. hata alıyorsanır orda kayıtlı bütün kredi kartlarınızı silip yeniden kart ekleyin. bayadır kullanmıyordum paypal, anlattığım şekilde yaptım, hiçbir sorunla karşılaşmadım.son olarak abvEA
Loex Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 acaba yapı kredi sanal kart da da aynı sorunu çıkarırmı
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Asgard said: prepaid kartçılar message not found diye bi uyarı alıyomusunuz yoksa genel sorun bu mu?
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iş bankası kesin oluyormu iş bankası kredi kartında sorun yaşayan varmı?
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hallettim ama uyuz oldum arkadaş.ne kastırdı lavuklar
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Chastor said: iş bankası kesin oluyormu iş bankası kredi kartında sorun yaşayan varmı? benim iş bankası yemedi. ben de paypal hesabımla subscribe oldum.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Oops!! The page you are trying to access is not available. This is typically due to an incorrect URL or old content. Die Seite, die Sie zugreifen wollen, ist nicht verfügbar. Dies ist in der Regel durch eine falsche URL oder eine alte Inhalt Ðа Ñтранице, которую Ð’Ñ‹ пытаетеÑÑŒ получить доÑтуп, не имеетÑÑ. Ðто, как правило, из-за ошибочного или URL Ñтарого ÑодержаниÑ. La page que vous tentez d'accéder n'est pas disponible. C'est généralement dû à une URL incorrecte ou d'un ancien contenu.
Öne çıkan mesajlar