Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı sıkıntısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

10 günde bir duş mu çüş. pislikte son nokta.

Askerde bile max 1 hafta yıkanamamıştım ki oda askerdeyiz, 10 gün yıkanmama nedir üstelik imkan varken, hakkatten pislikde son nokta.

Bende ilk sene yurtda bir andaval ile kaldım, kayıt sırasında sigara içmiyorum demişdim ona göre oda arkadaşı vereceğiz dediler ama yanımdaki salak kayıtta yanında annesi var diye sigara içmiyorum demiş halbuki sigara içiyor bu salak ile aynı odayı verdiler bana. Bende maks 2 ay katlandım, hayvan gibi sigara içer, bilgisayar başında sabahlar, mal gibi zarar ziyan ötesi bir adamdı. Sonra yan odadan bir eleman ile aynı odaya çıkdık kral adamdı 2 dönem beraber kaldık, odaya temizlikçi bile sokmuyorduk gün aşırı biz paspaslardık odayı, bir o bir ben, sigarada içmezdi, oda erken yatardı, beraber koşardık falan, spor yapardık.

Sonra yatay geçiş yaptı, mezun olana kadarda tek kaldım hep, yok hakketten çekilmiyor en kral arakdaşın olsun, aynı yeri paylaşınca bir sigara içimi gibi bir olay bile çok sorun çıkarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eski ev arkadaşlarımdan birinin kız arkadaşı + o kızın ev arkadaşlarını anlattın abi.

kızlar ingilizce örtmenliğinde, tikican böyle şıkır şıkır, bunlara gittik muhabbete falan bi akşam. salonda yerler çekirdek kabukları, sıvı lekeleri vs. dolu. tozdan oturulmuyor, mutfakta 3 aylık bulaşık var. su içecek bardak bulamadık, dolaplardan birinin dibinde kavanoz bulduk kullanılmamış, ondan içtik suyu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yurtta kalıyorum şimdi. düzgün bir yurtta tek kalınca yurtta kalmak güzel kat arkadşlarına rağmen.

2 tane kız var bizim katta.
mutfağı ortak kullanıyoruz. o kızlardan birine patlamam yakındır. kız 2 hafta bulaşıklarını yıkamıyor, buzdolabı bi açıyorum onun bölümü skt geçmiş birsürü küflenmiş şeyler, yerlere birşey saçıyor (patates kızartmsı yağlı!) ertesi gün temizliyor falan.

bunun erkek arkadşı geliyor kalıyor aradai çocuğu ne zaman görsem bulaşık yıkıyor gariban sdjfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Askerde bile max 1 hafta yıkanamamıştım ki oda askerdeyiz, 10 gün yıkanmama nedir üstelik imkan varken, hakkatten pislikde son nokta.

Bende ilk sene yurtda bir andaval ile kaldım, kayıt sırasında sigara içmiyorum demişdim ona göre oda arkadaşı vereceğiz dediler ama yanımdaki salak kayıtta yanında annesi var diye sigara içmiyorum demiş halbuki sigara içiyor bu salak ile aynı odayı verdiler bana. Bende maks 2 ay katlandım, hayvan gibi sigara içer, bilgisayar başında sabahlar, mal gibi zarar ziyan ötesi bir adamdı. Sonra yan odadan bir eleman ile aynı odaya çıkdık kral adamdı 2 dönem beraber kaldık, odaya temizlikçi bile sokmuyorduk gün aşırı biz paspaslardık odayı, bir o bir ben, sigarada içmezdi, oda erken yatardı, beraber koşardık falan, spor yapardık.

Sonra yatay geçiş yaptı, mezun olana kadarda tek kaldım hep, yok hakketten çekilmiyor en kral arakdaşın olsun, aynı yeri paylaşınca bir sigara içimi gibi bir olay bile çok sorun çıkarıyor.

bir insanın yazdıkları ile nick uyumu cok önemli tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Sonra yan odadan bir eleman ile aynı odaya çıkdık kral adamdı 2 dönem beraber kaldık, odaya temizlikçi bile sokmuyorduk gün aşırı biz paspaslardık odayı, bir o bir ben, sigarada içmezdi, oda erken yatardı, beraber koşardık falan, spor yapardık.

Eleman yatay geçiş yapmasa mezun olana kadar çıkmaya başlarmışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

3 yıl devlet yurdunda kaldım 6 kişilik odada.her geleni adam ettik, temizlik kültürü aşıladık.yurttan bir arkadaşla eve çıktık krallar gibi yaşıyoruz.yurtta kalınca insan ev arkadaşını tam isabet seçebiliyor.

aynen öyle .. Ben de yurttan arkadaşımla eve çıkmıştım adam ondan sonraki sene mezun olmuştu mal gibi tek kalmadım başka arkadaşın yanına geçtim kanlı bıçaklı olduk. 30 tane battal boy çöp doldurmuştum adamın yanına geçtiğimde.. O zaman safız tabi eğlencez kopcaz diye göz yumarım sanıyosun ama bi yere kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Law said:

Sonra yan odadan bir eleman ile aynı odaya çıkdık kral adamdı 2 dönem beraber kaldık, odaya temizlikçi bile sokmuyorduk gün aşırı biz paspaslardık odayı, bir o bir ben, sigarada içmezdi, oda erken yatardı, beraber koşardık falan, spor yapardık.

Eleman yatay geçiş yapmasa mezun olana kadar çıkmaya başlarmışsınız.

Löl. Geçiş yapması iyi olmuş o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

3 yıl devlet yurdunda kaldım 6 kişilik odada.her geleni adam ettik, temizlik kültürü aşıladık.yurttan bir arkadaşla eve çıktık krallar gibi yaşıyoruz.yurtta kalınca insan ev arkadaşını tam isabet seçebiliyor.

evet tek oda da anlasabiliyorsan eve cıkınca direk aile ortamı gibi oluyor.Bir de kavga etmen gerekiyor bence bir iki kere kavga edip barısırsan temiz oluyor. Yoksa ev arkadasınla meraba meraba olacaksın yoksa sıkıntı cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

1 sene 2 kişi kaldık => senenin başında OH JİSIZ SENE 2003 AMA BİZ MADAFAKİN KUZEYİN YUMRUĞU GİBİ FİLM İNDİRİYORUZ İZLİYORUZ OH TANRIM AÇ İMDBDEN BAKALIM 8 ALTI KURTARMAZ derken sene sonu NE BOKTAN PİLAV LAN BU ABV Bİ İŞİ DE DOĞRU YAP a döndü

1 sene 3 kişi kaldık biri paso MIA => senenin başında eh bakarız derken senenin sonunda YAŞLI UYUZ BİR ADAM DEĞİLİM BEN LAN SUSUN SALAK VELETLER GÜRÜLTÜ YAPMAYIN ARKADAŞLARINIZI DA ALIN GİDİN BAŞLARIM PARTİNİZE GECE YARISI MOBİLYALAR NİYE YER DEĞİŞTİRİYOR

2 sene 4 kişi kaldık => WHY CAN'T I HOLD ALL THESE LAUGHS NİYE HEPİNİZİN KIZ ARKADAŞI VAR NİYE BİZ BU EVDE 4 KİŞİ KALIRKEN SÜREKLİ 7 KİŞİ BULUNUYOR ALLAH KAHRETMESİN SİZİ YİYİŞİRKEN KAPILARI KAPATIN EMRAH ABV KIZ ARKADAŞINA SÖYLE BANYOYU KULLANDIKTAN SONRA İTFAİYEYİ ÇAĞIRSIN

güzel günlerdi gene olsa hayır demem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...