Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı sıkıntısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle burdaki çoğu kişiden küçüğümdür 21 yaşındayım. Şöyle saçma bi derdim var. 2 Farklı arkadaş grubum var lise arkadaşlarım ve liseden önceki 7-8 senelik arkadaşlarım. hepsiyle iyi vakit geçiriyorum liseden öncekilerle kafa yapımız daha uyumlu daha rahat muhabbet ediyoruz. Şuan lise arkadaşlarımla (2 kişi) aynı eve çıktık 4. aydayız pekte mutlu değilim açıkçası. Sakarya'dayken yani aynı evde olmadıgımız zaman gayet iyidik, açıkçası soğuyorum kendilerinden. Evden de çıkamıyorm. Sonuçta okulum var kira sözleşmesi ve diğer sözleşmeler bana ait bunlarıda evden kovamam doğal olarak. Çareyi bunlardan biraz uzaklaşmaya yalnız takılmada buldum fakat hiç tek takılmadım, açıkçası tek takılan bi insanda pek değilim. Böyle birden de değişemem gibi geliyor. Ev arkadaşlarımla da fazla takılmak istemiyorum biraz rahat olmak kafa dinlemek istiyorum. Tek başıma yapacak şeyler arıyorum ama bulamıyorum :). Evde kitap okuyorum ve gittikçe sıkılmaya başladım. İstanbul'da yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende de var aynısından 12-13 yıllık arkadaşım bu yıl 3. yılımız ama herif bildiğin 10 günde bir duş alıyor,odası leş gibi kokuyor artık koridorlara filan koku yayılmaya başladı napıcaz ne edicez bilmiyorum valla 10 gündür temizle odanı diyorum sallamıyor,kundaklıycam odasını böyle giderse.artık hayvan ölüsü mü var ne var anlamadım ben hayatımda böyle koku görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Temizik konusunda bi sorunum yok şöle bi mantıkları var. Ajans'a başvurcaz bizi görcekler ünlü olucaz olmadı best model'a gircez ünlü olcaz. Abi normal bi insan her akşam Kıvanç Tatlıtuğ fotoğraflarına bakıp "vücuda bak be" der mi? karılara kızlara baksalar anlarım da erkeğe bakıp özenmek saçma geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

söylesene abi kokuyorsun leş gibi diye

söylüyorum abi hatta diğer 2 ev arkadaşlarım da aynı fikirde ama herif umursamıyor ya da ona normal geliyor anlayamadım.

hatta geçen gün abi odan leş gibi kokuyor bişey yap dedim
-senin de odan kokuyo dedi ki öyle deyince ben iyice çıldırdım-temizlik konusunda hassasiyetimi bilmeyen yoktur-

@red

demez olur muyum yahu,okulda da aynı sınıftayız insanlar yanından kalkıp gidiyorlar filan kaç kere söyledim yapma diye adam umursamıyor.ben utanıyorum adam rezil oluyor diye buz gibi havada cam açtırıyorum zorla yakında linç edicekler sınıfta
(dbuffnheal'e yazmışsın ama ben üstüme alınmışım bunu ehehe)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

yani ev arkadaslarinla tek derdin, adamlarin model olmak istemesi, allah baska dert vermesin kardes.
Yok abi öle değil muhabbetleri, temizlik olayında, para olayında sıkıntı var tabi onları aşıyoruz elbette birlikte takılınca sıkıntı var. sürekli ünlü hayatı tartışmak sıkıcı değil mi yoksa ben mi sıkılganım bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla birlikte yaşam işi mesele. Benim 10 yıllık hatta 15 yıllık arkadaşlarım var mesela. hayatımın onlarsız bir dönemi olacağını düşünemiyorum resmen ancak

Çocukluk arkadaşım mesela: Adam yemek meselelerinde mızmız, iğrenç yemek yiyor. Söyleyince umursamıyor. Şimdi ben bu adamla yemek yemiyorum mesela dışarıda evde de yemek işlerini çözemeyiz eminim.

Liseden yakın bir arkadaşım mesela: Adam lise sondan veri yalnız başına yaşıyor kaç yıl oldu, adam yüzünden doğal seçilime inancımı kaybettim mesela çünkü adam allaha emanet yaşıyor resmen. Zaten zayıf ama bira göbekli bir şey, ne yemek yapmasını bilir ne temizlik. Arada bir temizlikçi çağırıp onun dışında sadece dışarıdan yiyip geçiniyor. En son adamın evine gittik, o kadar pisti ki 3+1 evde oturacak temiz yer bulamadık, çok ciddiyim.

Bir arkadaşım daha var mesela. Adam kendi evinde yaşıyor yemeğini yapıyor, bulaşığını yıkıyor temiz temiz geçiniyor. Herifin ailesi evinden 700km falan uzakta ama adamin evinde dantel falan var. mesela bu adama gidiyorum yemeği ben yapıyorum o sofra kuruyor, sonra bulaşıkları birlikte yıkıyoruz falan. O adamla birlikte yaşanır mesela.

Yani uzun lafın kısası diyeceğim şu ki, birlikte yaşama kararı almadan öncem utlaka 1-2 gün yaşamış olmak lazım. Adamda gördüğün ufak da olsa problem varsa direk ordan kaçacaksın, emin ol o ilerde büyüyecek. İş başka aşk başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...