Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Novichok said: 7 sayfa olmuş, ona rağmen ben kızla aranızdaki ilişkiyi çözemedim.; friendzone ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 wheaston said: Videoyu hafıza kartının içine koyup gönderdim . Zarfı açınca ilk başta eldivenlerle karşılaşıcak . Daha sonra kolye veya çay ile . Çay kısmında güleceğini tahmin ediyorum : ) En son hafıza kartına bakar veya ilk bakarsa da bi kenara koyar sonra bilgisayardan bakarım diye . Eldivenlere sakladığım mesajı da yüksek ihtimal hafıza kartından önce keşfeder . Videoyu hafıza kartını bilgisayara taktıktan sonra izleyince bu zarfın , birazda hikayesini görmüş olucak . Ben bu amaçla hazırladım videoyu . inş dediğin gibi bi sıralama olur.. :D ya ilk hafıza kartına bakarsa...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben de yeni başlık açmiim de burdan soriim. daha 3-5 gün önce tanıştığım kızın doğumgünüymüş haftaya, görünce ufak bişi veriim unutmadığımı göstermek için diyorum da ne alınabilir daha yepyeni tanıştığın birine, bilemedim. 1-2 fikir verir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bellek yongalı GeForce GTX580 ekran kartı al ve de ki al sana yongalı ekran kartı aldım zira mal canın yongasıdır de. eğer hala konuşmaya devam ediyorsa seninle senden hoşlandığından emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sabonis diye basketçi vardı efsane portlantda onun posterini ver görüp görüp seni hatırlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 tey tey pg ruhlu c'miz di bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ulen hade işte troll'leyip sorduğuma pişman etmeyin be, kırk yılın başı bişe sorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben olsam hediye almam yeni tanıştığım kıza.face den kutla yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Arkadaşlar bu akşam aradım kız arkadaşımı ve yarın saat 2 gibi arayacağımı ve fakülte içerisinde olması gerektiğini , küçük bi şey rica edeceğimi söyledim . Önceden arkadaşımı ayarlamıştım , o arkadaşım zarfı uygun bi yere bırakıcak . Bende saat 2 gibi arayıp zarfın olduğu yere yönlendiricem . Süpriz bu kadar : ) 2 saat sordu , ısrar etti ama yarına kadar sabretmesini söyledim . Bakalım , tuff . Şimdiden ben heyecanlandım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sabonis said: ben de yeni başlık açmiim de burdan soriim. daha 3-5 gün önce tanıştığım kızın doğumgünüymüş haftaya, görünce ufak bişi veriim unutmadığımı göstermek için diyorum da ne alınabilir daha yepyeni tanıştığın birine, bilemedim. 1-2 fikir verir misiniz küçük süprizler küçük süprizler küçük süprizler küçük süprizler küçük süprizler KÜÇÜK SÜPRİZLEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 haydi şimdi bi admin benim yerime bütün süprizleri sürpriz diye değiştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Saat 2 ' den önce kendisi çağrı bıraktı ve mesaj attı fakülteye geçiyorum diye . Bende fakülteye geçince aradım . Kütüphanenin sol tarafındaki bankın üzerine yönlendirdim . Ondan sonrasını diyolog şeklinde yazayım , + kütüphanenin girişinin sol tarafında bi bank var , - evet ? + bankın üzerindeki siyah - beyaz poşeti gördün mü ? - evet ? + pekala , onu al ve ben seninle onu yalnız bırakıyorum şimdi . Telefonu kapattım . Zarfı oraya koyan arkadaşıma ise şöyle söylemiştim . Mesaj attıktan 2 dakika sonra zarfı bırak ve uzaktan gözle . Arkadaşıma mesajı attım ve kız arkadaşımı aradım . Onu da oraya yönlendirmiş oldum . Arkadaşım zarfı bırakıp bi kaç metre ilerledikten sonra telefonda benimle konuşan kız arkadaşımı gördüğünü söyledi ve çaktırmadan devam ettim dedi . Yani herhangi bi karışıklık olmamış , plan cuk diye oturmuş oldu . Tepkisi klasikti , Çok şaşırdığını söyledi , teşekkür etti . Eldivenlere çok gülmüş . Bu kadar gençler , dağılabiliriz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 (: iyi sevindim büyük romantik seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar