bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-evo-3d-12-ghz-dual-core-1-gb/productDetails.aspx?productId=telcephtcevo3dcd&categoryId=371946#ileri Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 daha dun amcam almis. bugun gidip ayar cekicem agsjffadsjd ama ben bakindim. 3b olayina herkes yalan diyor. yani verimsiz ve sadece belli acilardan bakildiginda iyi sonuc veriyor. buna ragmen islemci ve ram baya baya gucunu hissettiriyormus. ( 1.2ghz dual core islemci 1gb ram) bugun gidip inceleyecegim, inceleme sonrasi bir yazi eklerim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bu arada o indirim çokta matah değil geçen hafta 1201 TL idi vergiler ile Vatanda o yüzden indirimin pek esprisi yok bence. Ürün özellikleri açısından oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 piyasaya girdiğinde 3000 lira mıydı neydi, böyle deli fiyatlara satılırken şimdi 1200'ü görmüş, daha da düşer bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 test ettim cihazi oncelikle cihazi 3d oldugu icin almayi dusunen varsa vazgecsin derim. yani ilk baslarda saskinlik yaratiyor guzel falan diyorsun ama biraz daha inceledikce farkediyorsun ki sadece belli acilardan iyi sonuc veriyor. ee bu da can sikintisi yaratiyor.. gelelim diger taralarina. telefon gercekten hizli, en ufak bir takilma yaratmiyor. hani donanim kendini gosteriyor. gerek uygulamalarda gerek menu gecislerinde bir problem yok. ayrica sense in yeni surumunu ilk defa inceledim. o da hos ve kullanisli olmus. hele kullandigim samsungun gerzek ui sinden sonra :) (eger htc kullansaydim launcherlarla en ufak alakam olmazdi) ozetle 3d yalan, en fazla eglence olur. diger bi yandan performans ve kullanislilik uzun vade de sizi rahatsiz etmeyecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 "roket adam" said: piyasaya girdiğinde 3000 lira mıydı neydi, böyle deli fiyatlara satılırken şimdi 1200'ü görmüş, daha da düşer bu yani. Aynen bende şaşırıyorum nasıl bu kadar fiyat oynar, üstelik dolarda şu seviyedeyken.. Oldukça fazla karşılaştırma videosu ve chartlara baktıktan sonra şöyle bir çıkarım pek de yanlış olmaz sanırım: Galaxy S2 > HTC Sensetion > HTC Evo 3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 htc fiyatlar nedense hep düşüyor zamanında wildfire almıştım 700 küsüre şimdi 400 den satılıyor birde arkadaş aldı htc z klavyeli olan 1490 ken 750'e hepsiburadada gördüm. Biraz daha düşsün alıcam galiba evo 3d yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bence HTC Nokiadan kat kat iyidir o yüzden her türlü parayı hak ediyor. 1000TL civarındaki tüm telefonları gayet alınabilir özelliklere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Selam, Şu wifi üzerinden markete bağlanma sorunu için bir çözüm üretti mi HTC? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-evo-3d-12-ghz-dual-core-1-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcevo3dcd&categoryId=371946 Son ürünler konuyu güncelliyorum, fiyatı düştü iyice.Bu telefonu alıpta memnun olmayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 269 euro'ya satıyor saturn telefonu. İlk çıktığında alanlara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Turkiye icinde ozellikle cep telefonu almak hic akil kari olmuyor bende Almanyadan Galaxy Note getirttim Tax Free ile 449 Euro odedim Turkiye kosullarinda sadece garantisi olsun diye 2400TL verilmez bence zaten faturali alinca yurt disindan 1 yil mecbur uluslar arasi garanti kapsaminda firma destek veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 269 euro'ya HTC Evo 3D mi yoksa 400 euro'ya 20 gün kullanılmış Samsung Galaxy Nexus mu? Iphone 3G'm var bir tane adamın birisi arıyormuş, mesaj gönderdim alırsa ikisinden birisini alacağım ve aklım Samsung'dan yana ama HTC'nin de fiyatı göz dolduruyor bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 3D ilk baslarda acaip keyifli geliyor ama sonra geri kaldigini anliyorsun cok net cekimleri yok kamera ile. Nexus daha avantajli ki 400 Euro iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 evo yada sensation dan birini alıcam bu ara. hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar