Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi nası 50 oldunuz ya kasma biçiminizi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 playtime a nası bakıyoruz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 /played Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Red said: abi nası 50 oldunuz ya kasma biçiminizi merak ettim :) sin baya beta oynadı ama, torpilli o eheh. şaka bir yana, çok rahat kasılır aslında. yaptığın her şey xp veriyor nerdeyse, özellikle bonus questler ve space görevleri sağolsun. vaktin varsa maksimum 4 gün eve kapanıp kassan olursun yani. ben üniversite yüzünden şu ana kadar bir oturuşta maksimum 6 saat falan oynayabildim, ki ben kasten yavaş oynuyorum, lore okuyorum, tek görev için gittiğim gezegende 2 saat geçiriyorum falan - buna rağmen 29 olmak üzereyim. çok zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi zorlugu bir yana.daral gelmiyor mu beni sıkıntı basıyor günde 2-3 level alıp kapatıyorum 1 aya yaymak daha keyifli sankii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aha arda gz ben çalışmaya başladım kasamıyorum benimkinide kas lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gz diyen arkadaslara tesekkur ederim, ben genelde questle kastim, 2-3 level warzone da aldim.. hic space mission yapmadim, bonus questlere acimadim.. bonus questler cok iyi xp ve direk xp,, tamamlanir tamamlanmaz xp geliyo.. 3-4 stage li olanlarida 3x commendation ve yuksek xp veriyo.. balmorra, tatooine ve taris bonus series i yapmadim, alderaan ve voss bonus series i yaptim. genelde solo takildim, ama bence 2 kisi takilmak daha iyi @Wolas valla abi kasacak halim kalmadi ;/ @Zet tesekkurler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Cacik said: char ismi atlantic değilmi, darth nox noluyo , guild ismi gibi duruyordu ama Bunu yazmak için girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Gz Arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Theradon said: Cacik said: char ismi atlantic değilmi, darth nox noluyo , guild ismi gibi duruyordu ama Bunu yazmak için girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Cacik said: Theradon said: Cacik said: char ismi atlantic değilmi, darth nox noluyo , guild ismi gibi duruyordu ama Bunu yazmak için girdim Sith Inquisitor Major class spoiler Darth Nox her SI in oyun sonunda aldigi isim, sadece 2 kez questte soyleniyor daha sonra bi daha kullanilmiyor, yada henuz ben karsilasmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar