Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ne Serv'i daha yahu, Lozan'da onu lağvetmediler mi zaten? Yoksa o hala geçerliyken, sadece üzerine koyularak yeni sonuçlara göre mi imzalandı Lozan? Ben de bir yerde ABD halen Lozan'ı kabul etmiş değil diye okumuştum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Valla Ermenilerin has milliyetçileri hala "Sevr anlaşması ile belirtilen Ermeni Sınırları" kafasındalar. Şimdi tabi buna fiks Mısak-ı Milli diye kontratak gelecektir ama sonuçta herşeyden haberdar olmamız gerek artık şu noktadan sonra. Merak ediyorum şimdi yarın öbürgün Fransa'ya gitsm kapıdaki polis bana kıllığıan soykırım sorusu sorsa cevap vermeme hakkım var mı? Vardır herhalde gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bir an düşündüm de anlaşmaların isimlerini karıştırıyor olabilirim, ama adamların kafasında bizim Kurtuluş Savaşı'mızın bir kısmı "Türkiye'nin Batı Ermenistan'ı işgali" olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bütün dünya ne kadar gerizekalı bi millet olduğumuzu farkeder sonunda umarım herkes rahatlar. eskiden barbar diyorlardı şimdi ivme morona doğru kayıyor helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Hastayım Güney Amerika'ya. Mavi Marmara olayında daha kimse ne olduğunu anlamadan Nikaragua İsrail ile tüm ilişkisini kestiğini duyurmuştu. Şimdi de Meksika Ermenistan'ın Hocalı'da soykırım yaptığı kararını geçirmiş. Adamları dünya meselelerine bağlayan kapı biziz valla :D Haberi facebookta bu linkten gördüm, siteyi bilmediğim için arattım Sabah ve Haberturk harici büyük haber sitelerinde yok daha böyle bir haber. Sabah ve Habertürk'ün de ne olduğu malum. Eurovizyon.co.uk diye de haber sitesi mi olur lan demedim değil :D http://www.eurovizyon.co.uk/gundem/meksikadan-ermenistan-ve-parisi-sok-edecek-karar-h2614.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 türkler cok aptal pis kaka,yaşasın gevurlar imza:delikanlı cool cocuk 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Fin said: bütün dünya ne kadar gerizekalı bi millet olduğumuzu farkeder sonunda umarım herkes rahatlar. eskiden barbar diyorlardı şimdi ivme morona doğru kayıyor helal. yok bütün dünya görüyor şimdi "la bu fransızlar ne kadar gerizekalı bi milletmiş" diye. çoluk çocuk nan resmen. Hayır aihm ceza kesicekki bunlara, "fransa insan hakları ihlalinden ceza aldı" lol Bunlara vericeksin m. gökçeki; seviye o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Meksikadan sonra Makedonyada Ermenistan'ın Hocalı'da soykırım olayını ele almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Aket-Atum said: Bir şekilde bunun kabulünden sonra olayın Sevr'e bağlanması ve toprak talepleri gibi işlerin başlaması kısmı gelebilir deniyordu bir yerlerde. savaş sonucu imzalanmış bir antlaşma ya karşılıklı niyetle değişir ya da savaşla. aradan geçmiş neredeyse 100 sene, fransa ya da bizle sınırı bile olmayan alakasız bir ülke parlamentosunda 3-5 zibidi el kaldırdı diye, uğruna yüzbinlerin öldüğü antlaşma rafa kalkmaz. de ki tazminat ödemek zorunda kaldık? ermenistan'a bu parayı ödemedik diye hacize mi gelecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ki türkiye cumhuriyeti böyle bir anlaşmaya imza atmadı. Yani sevr, tbmm kurulduktan sonra osmanlıyla atılıyor. Geçersiz yani heh. Ama tazminat öedemek zorunda bırakılırsak yaptırım uygulanır bize ekonomik o olur, ama zaten öle bişi yok. 1945 öncesi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 İyi de Lozan'da TC olarak Osmanlının devamı olduğumuzu kabul ettik, hatta eski borçlarını falan da ödedik daha sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 İnkara ceza isteyen yasayı savunan kadının "farklı görüşlere açık olmalılar" demesi de oldukça iyiydi. Şaka gibi. Allahın Fransızları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: İyi de Lozan'da TC olarak Osmanlının devamı olduğumuzu kabul ettik, hatta eski borçlarını falan da ödedik daha sonradan. Şimdi şöyle X tbmm nin kuruluşu olsun ----anlaşmalar----borçlar-----x----sevr şimdi bu timeline olsun, TC kurulmasından önceki bütün anlaşmalar evet Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı imp. devamı olduğu için onu da bağlar. Ama devamı demek, önceki artık sonlanmış bitmiş demek. Kurulduktan sonrakiler bağlamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Suark said: ki türkiye cumhuriyeti böyle bir anlaşmaya imza atmadı. Yani sevr, tbmm kurulduktan sonra osmanlıyla atılıyor. Geçersiz yani heh. Ama tazminat öedemek zorunda bırakılırsak yaptırım uygulanır bize ekonomik o olur, ama zaten öle bişi yok. 1945 öncesi sonuçta Ekonomik yaptırım pek uygulayamazlar, adamlara borçluyuz nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 olm tek birşey diyeyim size,türkler ermenileri kesti diyenin sülalesine ciddi anlamda küfür ederim bak,rahmetli dedemin anlattıklarını duysalar ermeniler türklere soykırım yaptı diye kanun çıkartmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: İyi de Lozan'da TC olarak Osmanlının devamı olduğumuzu kabul ettik, hatta eski borçlarını falan da ödedik daha sonradan. osmanlı zamanında böyle suç bize isnat edilmiş olsaydı uluslararası kamuoyunda ve resmi kurumlarda dediğin doğru olurdu. şu anda yapılan şuna benziyor. osmanlı (baba diyelim) ölüyor. babanın borcunu evladın (türkiye cumhuriyeti) ödemesi normal. baba yaşarken süren bir dava olsa, baba öldükten sonra evlat gene öder babanın borcunu. ama baba ölmüş, kemikleri bile toprak olmuş. adamın teki çıkıyor dava açıyor babaya (ölülere dava açılabilir mi?), sonra evladından bu parayı ödemesi isteniyor. haliyle tepki WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci" said: Başbakanımız'ın açıkladığı Fransa'ya yaptırım kararları Sarko'ya kapak olsun. Umarım aklını başına toplar ve bu akla ziyan tasarıyı geri çeker. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19523115.asp bu ne la ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 One minutele şehvetlenen milletim buna da "Helal olsun bakanıma ağzının payını vermiş ite!" der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şaka gibi ülkede yaşıyoruz. her şey şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "siz onu kabul ederseniz biz de bunu kabul ederiz." yaklaşımı sanki suçlu olduğumuzu doğrular şekilde olmuş. e sonuç olarak da pek olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: "Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci" said: Başbakanımız'ın açıkladığı Fransa'ya yaptırım kararları Sarko'ya kapak olsun. Umarım aklını başına toplar ve bu akla ziyan tasarıyı geri çeker. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19523115.asp bu ne la ahahahahahha ayrı bi konuyu hakediyordu fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-fransa-ya-ilk-yaptirimlari-acikladi/siyaset/siyasetdetay/22.12.2011/1479088/default.htm İşte Fransa'ya uygulanacak yaptırımlar: Paris büyükelçimizi Ankara'ya çağırdık. Siyasi askeri ve ekonomik maliyetli faliyetleri personel değişim eğitim gibi bütün faliyetleri iptal ediyoruz. Askeri tatbikatlar iptal edildi. Fransa ile her türlü siyasi iştişareler durduruldu Fransız askeri uçakları her uçuş için Türkiye'den ayrı ayrı izin alacak AB eşleştirme projelerinde Fransa'yla işbirliğine gitmeyeceğiz. Askeri gemilerin liman ziyaretleri izin başvurularını bugünden itibaren reddediyoruz. 2012 yılında Ekonomik bakanları arasında yapılacak Türkiye Fransa ortak Ekonomi toplantısına Türkiye katılmayacak Bana cok etkili gelmedi bu yaptirimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 napmaları lazım başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sadece politik yaptirimlarla olmaz ekonomik yaptirimlarda bulunulmasi gerekli. Buyukelciyi cekmissin, cekmemissin kimsenin umrunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 İddaa dan fransa ligleri çıkartılmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar