Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order of Crescent Star - The Galactic Republic Guild


DeviantSun

Öne çıkan mesajlar


Merhaba,
Yıllardır beraber oynayan bir grup arkadaş olarak kurduğumuz topluluğumuz uzun bir geçmişe sahip. Anarchy Online, Age of Conan, Aion ve benzeri pek çok MMO'yu farklı topluluk isimleri altında (Crescent Star Corps, Warriors of K.E.O.S, Legio Invictus) oynadık. Hiç bir zaman "hardcore" tabir edilen hedeflerimiz olmadı, hiç "Server First" olamadık, hiç "Ladder Top" yaşamadık ama hep gülerek ve eğlenerek oynadık. Asla birbirimizi "DPS" uğruna azarlamadık, "Loot" için başkasına kötü söz söylemedik. "Party Wipe" yerken bile yaptığımız hatalara gülüp geçtik. İçimizde çalışan, okuyan; gezen, tozan; evli, barklı insanlar olduğu için kimseye "Monthly Raid Quota" dolmadı abi diyip aramızdan uzaklaştırmadık.

Dedik ki; kendimiz kötü insanlar değiliz, oyunda da kötü olamayacağımız aşikar. O yüzden The Galactic Republic tarafında oynama kararı aldık. Madem gerçek hayat tempomuzdan utana sıkıla oyuna vakit ayıran insanlarız, o zaman sıra beklemeyeceğimiz rahat bir sunucu olsun istedik ve Trayus Academy sunucusunu seçtik.

İlk önce yüzyüze tanışan ve zaten dost olan insanlardan kurulan bu topluluğumuzu büyütmek istiyoruz. Eminiz ki bizim gibi düşünen, bizim gibi eğlenen, oyundan oyun olduğu için tad alan arkadaşlar var aramızda. Onları yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

Tamamen yeni bir oluşum olduğumuz için bebek adımlarıyla ilerlemek istedik, o yüzden şu anda herhangi bir "Guild Page"imiz, "Ventrilo Server"ımız yok. Ama bunları gerçekleştirecek hem bilgiye, hem de kaynağa sahibiz. Şimdilik basit bir e-posta adresimiz var. Bizim yanımızda olmak isteyen tüm arkadaşların sadece e-posta atmaları yeterli.

Order of Crescent Star (OCS)


[list]
[*] Order (Düzen): Hayatın her noktasında bir düzen içinde bulunduğumuzu düşünüyoruz. Bu düzeni topluluk yaşantımıza da yansıtıyoruz. Kendi çıkarlarımıza değil, dimdik ayakta durmamızı sağlayan bu düzene hizmet ediyoruz.
[*] Cooperation (Dayanışma): Tek başımıza üstünden kalkamayacağımız yüklerin altına birbirimize destek olarak giriyoruz. Her sorunda birbirimizin sırtını kolluyor, imkanımız varsa bir el uzatıyoruz.
[*] Serenity (Sükunet): İlk önce kendi içindeki durgunluğu bulmalı insan. İçinde boğuştuğu dalgalarından dolayı ne çevresindeki fırtınayı görür, ne de dalgaların vurduğu parlak kıyıları.
[/list]
Başvuru için;
[list]
[*] Adınız, (İlk isim yeterli, soyadınız sizde saklı kalabilir)
[*] Yaşınız,
[*] Ulaşabileceğimiz bir e-posta adresi,
[*] Topluluğa katmak istediğiniz karakter isminiz,
[*] Genellikle oyunda bulunduğunuz saatler, (zorunlu değil, sadece fikir vermesi açısından)
[/list] bilgilerini, aşağıdaki e-posta adresimize atmanız yeterli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de aslında gönlüm Sith'e gitti. Beta'da Light Side olan, Empire ile alakası olmayan bir BH yaratmıştım. Çok da eğleniyordum ama çoğunluk biz Jedi olacağız diyince mecburen Republic olduk.

Bana kalsa keşke Bioware Republic-Empire seçimini yaptırmasa, biz hizmet ettikçe o faction puanları toplasak ve ona göre o faction'da yükselseydik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kontrol ettim, bir sıkıntı bulamadım. Sanırım font'un yapısından dolayı öyle bir görüntü oluşmuş. Font'da Star Wars yazısını oluşturan font ama alt alta yazıda güzel durmadı, benim de içime sinmemişti zaten. Sanırım uygun bir anımda tekrar üzerinden geçeceğim, farklı bir font kullanarak.

Yeni katılan arkadaşlarla sayımız artmaya devam ediyor. Umarım yakında en azından World Boss'larda şansımızı deneyecek kalabalıklığa ulaşırız. İlgi gösteren herkese tekrar teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Özel mesajla soran arkadaşlar da oluyor, officer isimlerini. Ben buraya yazayım ama ilk mesajda da belirttiğim gibi, e-posta ile de ulaşırsanız çok seviniriz. En azından size ulaşmamız gerektiğinde bir adres olur elimizde.

Deckard, Crescent, Iori, Raizel, Mielikki

İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Topluluğumuza geçtiğimiz 2011 yılında ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler. Düzenli olarak oynayan arkadaşlar katıldı aramıza, özellikle Tego Daily FP'lerimizin sık katılımcısı oldu :)

Önümüzde 2012 yılında da büyümeye devam etmek istiyoruz. Şu anda Mumble sunucularımız ve Web sayfası/forumlarımız hazırlanıyor.

Bizimle eğlenen ve eğlencemizi büyüten tüm arkadaşlara teşekkürler. Sizde bu eğlenceye katılmak istiyorsanız e-posta veya özel mesaj atmanız yeterli, ayrıntılar ilk mesajda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

25 kişilik Türkiye'de bulunan Mumble sunucumuz açıldı. Sıkıntısız olarak FP run sırasında kullanmamız ardından diğer üyelerimize de bilgilendirme e-postası gönderdik.
Eğer üyemizseniz ve bilgilendirme e-postası almadıysanız, bizde adresiniz yoktur, lütfen e-posta ile bize ulaşın ya da officer'lardan birine adresinizi belirtin.
Aramıza yeni katılmayı düşünen ama "Voice Talk"sız topluluk olmaz diyen arkadaşlar varsa, artık sorunsuz bir sunucumuz var, topluluğumuza herkesi bekleriz ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
OCS tüm gücüyle SWTOR oynamaya devam ediyor. Ayrılanlar ve bırakanlar sonucu tek başına kalan tüm arkadaşları topluluğumuza bekliyoruz. Yavaş yavaş karakterlerimizin 50'yi bulduğu şu sıralarda Raid content'i ve Ilum'u deneyeceğimiz arkadaşlar bekliyoruz aramıza. İlgilenenler için ayrıntılar ilk mesajda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Merhabalar,
50 olan üye sayımızın artması ile Hard Mode Flashpoint temizlemeye ve Ilum görevlerini yapmaya başladık. Aktif olarak Daily Belsavis ve Ilum görevlerini yapan arkadaşlar da var. Raid content denemek için hem şu anki üyelerimizin 50 olmasını bekliyoruz, hem de aramıza yeni arkadaşlar arıyoruz. İlgilenen herkes için ayrıntılar ilk mesajda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...