Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bekar evi soruları

yav

Öne çıkan mesajlar

1- Farketmez diyosan kullan at bardaklar. (Ben hayatta kahve içmem böyle bi durumda ve eve getireceğim bayan da içmez)

2- Faturaları kesinlikle otomatik ödemeye koy.

3- Gömlek ütüle. Ne biçim erkeksiniz ya, ben ailemle yaşarken bile anneme ütületmiyodum, erkek kendi gömleğini kendi ütülemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bekar yaşıyorum.
1-Bardakları zamanında yıkarsan kararma yapmaz. Düzenli temizlik yap. İş işten geçmiş kararmışsa çamaşır suyuna yatır. Ama sonra güzelce temizle.
2-Otomatik ödeme talimatı ver.
3- Ütü al. Kendi ütünü yapmayı öğren.
Demişken iyi hatırlattın. Bende ütü yapmalıyım. Gömlekler kendiliğinden ütülenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1-ev kalabalıksa denmiş zaten karton bardak en iyisi diğer türlü hayatı mutfakta geçirmenin alemi yok bulaşıkla.
ha bulaşık makinası vardı öğrenci evinde hiç birimiz çalıştıramadık ilk bi hafta :> (3 mühendislulz) sonra çalıştırmayı öğrendikten sonra harcanan efordan vazgeçtik =P
2-Otomatik ödeme talimatı ver.fatura ödeme merkezi çok sakat dolancırıcı çıkabiliyolar falan :>
3- kuru temizlemeciler elbisleri kg üzerinden yıkıyorlar genelde ütülenen başınada 1-2tl bişi alıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlaşılan bazı şeyler olmuş
bi kerem benim evim de gayet düzenli tertipli ve temiz sayılabilecek bir ev, bilhassa 20-22 yaş kategorisinde erkek öğrenci evi yarışmasına katılsam derece alırım yani, hıh!
Buyrun beklerim hatta :>

bardaklarımın zaten eskiden kalma şeffaf da olsa kahverengilikleri vardı. Annem en eski bardakları doldurmuş vermiş. Neyse üstüne her biri sanırım 1-2'şer gün kalmış olsa gerek kahveli-çaylı, aceleden şundan bundan. Normalde su doldurur öyle bırakırım. Onun dışında da 3-4 günde bir yıkıyorum aslında. Sorun gerektiği kadar iyi yıkayamamam olabilir. Kağıt bardak ise söz konusu olamaz.

Otomatik ödeme talimatı denip durmuş da, ödemek istesem öderim arkadaş ben ödemeyip o parayı cebime bırakmak istiyorum. Elektrik su doğalgaz'dan 1 veya 2'sini öderim işte her ay, toplamda 50 TL gibi sizin için ufak benim için güzel bir para kalmış olacak. Onun hesabını yapıyorum şurda.

Nakitten daha değerli bir şey var o da vakit. Gömlek ütüleme olayı baya vaktimi alabilecek bişey ve yok o vakitten bende. Ütüm var halbuki. Gömlek başına 2 TL ise mesela ay başı veririm 10 gömleğimi 2'şer kez giysem tamamdır. Bak ödemediğim faturanın yarısı buraya gidecek mesela. Ama ben faydamı daha çok maksimize etmiş olacağım. Yok eğer fatura ödemezsem hemen kesilecekse veya gömleği öyle 2 tl'Ye falan ütülemiyorlarsa uğraşmayacam. Aha bunu soruyorum.

Gömlek giymeyi de seviyorum arkadaş.
Tişört üstü gömlek üstü parka benim default kışlık giysim. Neden? Çünkü dışarsı soğuk içersi sıcak oluyor artık 2000'li yıllarda.
Sivitşört pek sevmiyorum. Kazak da işte iç mekanlarda sıkıyor/sevmiyorum.

Komik bir wot-umtrak oldu sanırım bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Tişört üstü gömlek üstü parka benim default kışlık giysim.

Yaa ben de janti, dik yaka, slim fit falan gömlek sandım da anlatıyorum ütü falan.

Bırak sen yastığın altına falan koy çok bile, munda ettin gömlek kavramını, rahatlıkla ver temizleyiclere, buhardan sünsün, sıcaktan leke olsun 3 ayda. püüüü
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

yav said:

Tişört üstü gömlek üstü parka benim default kışlık giysim.

Yaa ben de janti, dik yaka, slim fit falan gömlek sandım da anlatıyorum ütü falan.

Bırak sen yastığın altına falan koy çok bile, munda ettin gömlek kavramını, rahatlıkla ver temizleyiclere, buhardan sünsün, sıcaktan leke olsun 3 ayda. püüüü

nomsar : ağır abi

gömleğine falan laf etmeyin alır façanızı valla

lan dik yaka slim fit ne bea ahua

ps: zevkler renkler olayı tabii / respect
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...