forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kışın 5gün bile giyiorsun da gömleği yazın yarım günde leş oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 barnacle said: 2 gün dışarı çıksa gider o para ya. evcimen bir insan sanırım şaka lan şaka, 15-20k yiyom ayda sdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ha iyi ben de korktum bi an paticik komünitesi bu kadar dar gelirliye sahip olamaz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ginaly said: barnacle said: 2 gün dışarı çıksa gider o para ya. evcimen bir insan sanırım şaka lan şaka, 15-20k yiyom ayda sdfgds olm görün şunları bak sonra bana zengin fln diyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 senko senin yiyebiliten kaç ki ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ödemediğinde eğer elektrik/su kesilirse açma parası altında 30 dan 60a kadar değişen para aldıklarını söyledi mi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1- Farketmez diyosan kullan at bardaklar. (Ben hayatta kahve içmem böyle bi durumda ve eve getireceğim bayan da içmez) 2- Faturaları kesinlikle otomatik ödemeye koy. 3- Gömlek ütüle. Ne biçim erkeksiniz ya, ben ailemle yaşarken bile anneme ütületmiyodum, erkek kendi gömleğini kendi ütülemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 gömlek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hee gömlek işte, ne güldün gardaş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sırf beyazlar programında düşük sıcaklıkta yıkama seçeneği olmadığı için 600 devir ucuz çamaşır makinesi alamıyorum ya. gömlek önemli şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bende bekar yaşıyorum. 1-Bardakları zamanında yıkarsan kararma yapmaz. Düzenli temizlik yap. İş işten geçmiş kararmışsa çamaşır suyuna yatır. Ama sonra güzelce temizle. 2-Otomatik ödeme talimatı ver. 3- Ütü al. Kendi ütünü yapmayı öğren. Demişken iyi hatırlattın. Bende ütü yapmalıyım. Gömlekler kendiliğinden ütülenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yav said: 1 >> kararmış bardaklar abi kabartma tozu+limon suyu karistiriyosun onunla siliyosun, veya bekletiyosun. daha iyi bir temizlik malzemesi yok, yüzey ve bu tarz lekeler icin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1-ev kalabalıksa denmiş zaten karton bardak en iyisi diğer türlü hayatı mutfakta geçirmenin alemi yok bulaşıkla. ha bulaşık makinası vardı öğrenci evinde hiç birimiz çalıştıramadık ilk bi hafta :> (3 mühendislulz) sonra çalıştırmayı öğrendikten sonra harcanan efordan vazgeçtik =P 2-Otomatik ödeme talimatı ver.fatura ödeme merkezi çok sakat dolancırıcı çıkabiliyolar falan :> 3- kuru temizlemeciler elbisleri kg üzerinden yıkıyorlar genelde ütülenen başınada 1-2tl bişi alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yanlış anlaşılan bazı şeyler olmuş bi kerem benim evim de gayet düzenli tertipli ve temiz sayılabilecek bir ev, bilhassa 20-22 yaş kategorisinde erkek öğrenci evi yarışmasına katılsam derece alırım yani, hıh! Buyrun beklerim hatta :> bardaklarımın zaten eskiden kalma şeffaf da olsa kahverengilikleri vardı. Annem en eski bardakları doldurmuş vermiş. Neyse üstüne her biri sanırım 1-2'şer gün kalmış olsa gerek kahveli-çaylı, aceleden şundan bundan. Normalde su doldurur öyle bırakırım. Onun dışında da 3-4 günde bir yıkıyorum aslında. Sorun gerektiği kadar iyi yıkayamamam olabilir. Kağıt bardak ise söz konusu olamaz. Otomatik ödeme talimatı denip durmuş da, ödemek istesem öderim arkadaş ben ödemeyip o parayı cebime bırakmak istiyorum. Elektrik su doğalgaz'dan 1 veya 2'sini öderim işte her ay, toplamda 50 TL gibi sizin için ufak benim için güzel bir para kalmış olacak. Onun hesabını yapıyorum şurda. Nakitten daha değerli bir şey var o da vakit. Gömlek ütüleme olayı baya vaktimi alabilecek bişey ve yok o vakitten bende. Ütüm var halbuki. Gömlek başına 2 TL ise mesela ay başı veririm 10 gömleğimi 2'şer kez giysem tamamdır. Bak ödemediğim faturanın yarısı buraya gidecek mesela. Ama ben faydamı daha çok maksimize etmiş olacağım. Yok eğer fatura ödemezsem hemen kesilecekse veya gömleği öyle 2 tl'Ye falan ütülemiyorlarsa uğraşmayacam. Aha bunu soruyorum. Gömlek giymeyi de seviyorum arkadaş. Tişört üstü gömlek üstü parka benim default kışlık giysim. Neden? Çünkü dışarsı soğuk içersi sıcak oluyor artık 2000'li yıllarda. Sivitşört pek sevmiyorum. Kazak da işte iç mekanlarda sıkıyor/sevmiyorum. Komik bir wot-umtrak oldu sanırım bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 gömlek seviyosun ordan failsin bikere neyse , gerisine yazıcak çok şeyim var direk üşendim bide ütü ne lan ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 faturalari gec yatirarak nasil 50 kaat cebe atiyon, bug mi buldun ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 faturayı ödemiyim parayı cebe atıyım gömlekleri ütületeyim yalan bi kere direk keserler elektriği suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 adam zaten bunnarı yapiim ama kesmesinler kolumu bacağımı şeklinde sanırım hehe yok öle bi dünya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yav said: Tişört üstü gömlek üstü parka benim default kışlık giysim. Yaa ben de janti, dik yaka, slim fit falan gömlek sandım da anlatıyorum ütü falan. Bırak sen yastığın altına falan koy çok bile, munda ettin gömlek kavramını, rahatlıkla ver temizleyiclere, buhardan sünsün, sıcaktan leke olsun 3 ayda. püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Gömleğe gülen arkadaşların hepsi pis metalci mi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paticiktekiler anlamazlar gömleğe neden ütü gerektiğini. Bende yeni öğrendim meğersem küçük göğüs ve omuz olunca gömlek oturmuyormuş üste ve giyince kırış kırış iğrenç duruyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 gogus derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nomsaR said: yav said: Tişört üstü gömlek üstü parka benim default kışlık giysim. Yaa ben de janti, dik yaka, slim fit falan gömlek sandım da anlatıyorum ütü falan. Bırak sen yastığın altına falan koy çok bile, munda ettin gömlek kavramını, rahatlıkla ver temizleyiclere, buhardan sünsün, sıcaktan leke olsun 3 ayda. püüüü nomsar : ağır abi gömleğine falan laf etmeyin alır façanızı valla lan dik yaka slim fit ne bea ahua ps: zevkler renkler olayı tabii / respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aquila said: gogus derken? ben de orda takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nomsaR said: aquila said: gogus derken? ben de orda takıldım ucunda meme varsa yatmam bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar