yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1 >> kararmış bardaklar Bol çay&kahve tüketiminden ve niteliksiz yıkanmadan veya uzun süreli yıkanmamadan dolayı dipleri başta olmak üzere içi kararan/kahverengileşen bardakların bu lekelerini nasıl temizleriz? İçine bişey koyup bekletmeyle ilgili bişeyler işitmiştim ama unuttum neydi ne değildi... 2 >> ödenmeyen faturalar ödenmeyen faturalara dair hizmetler ne zaman kesilir telefon %4-5 gibi faiz koyuyormuş fakat diğer doğalgaz su gibi hizmetlerin faturaları sadece %1 gibi bir faiz uyguluyor. Yani pekala ötelebilecek borçlar gibi gözüküyorlar. Ben de her ay 3'ünden 1-2'sini ödemeye dair bir politika geliştirdim kafamda şimdilik ama :P Ne kadar vakit ödenmediğinde kesilir bu hizmetler? Su, doğalgaz ve elektrik. 3 >> gömlek ütüsü kuru temizlemeciler temiz bir gömleği parça başına kaç TL'den ütülerler acaba? 3-5 veya 10 gömlek vereceğimizi farzedelim. Gömlekleri direkt pis versek daha mı uygun olur? Gidip sorabilirim bunu kuru temizlemeciye ama gene de bir piyasasını öğrenmek istedim, gidip fiyat sorup çıkmak da istemiyorum =p devamı gelecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Kesinlikle ütü al. Hatta şey yap. Ütüyle tost yap. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1-işte bulaşık deterjanı var abi, onlardan dök içine beklet biraz işe yarar. olmadı domestos ^^ 2-valla ben 3 ay ödemediğimi biliorm, gelen faiz dolmuş parasına denk geliodu çünkü. 3- çok para bayılırsın hocam boşver, ama bursada bi takıma temizlik + ütü 25 alıyorlar. 5 falan verirsin herhalde. Ama bence 70-80 lira altı olmayacak bir şekilde bir ütü ve ucuzundan bi masa al. Sonra 1 kereliğe mahsus anneden veya bilen bi arkadaştan eğitim al, biraz pratik yaptın mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1.çamaşır suyunda beklet 2.otomatik ödeme talimatıyla tanış 3.temizleme hariç ütü 2 lira normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 3 problemi soyle cozuyoruz. - eve utu al. - kiz arkadas yap. - kuru temizlemeye verecegin paranin yarisini kiza cicek hediye almak icin kullan. profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 :D ütüm var aslında ama ben daha hiç kullanmadım. Gömlek ütülemek zor bişey değil mi yav? Çok üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1.)bulaşık makinası 2.)otomatik ödeme talimatı 3.)kuru temizleme (aylık anlaş güzel bir fiyata bağlarlar) şeklinde çözdük biz üniversitedeyken bu sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 diil b'oolm, yazın biraz sıkıcı ama stress atmak için iyidir. Anneden taktikler al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 senko said: 1.)bulaşık makinası 2.)otomatik ödeme talimatı 3.)kuru temizleme (aylık anlaş güzel bir fiyata bağlarlar) şeklinde çözdük biz üniversitedeyken bu sorunları zengin detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 gömlek giyme bardaklar için bulaşık deterjanı, o da kesmezse çamaşır suyu fatura için otomatik ödeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 senko said: 1.)bulaşık makinası 2.)otomatik ödeme talimatı 3.)kuru temizleme (aylık anlaş güzel bir fiyata bağlarlar) şeklinde çözdük biz üniversitedeyken bu sorunları zenginsiniz olum siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Öyle bi demişiniz ki sanki otomatik ödeme talimatı verince noel baba ödüyor faturaları8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 parayı harddiske reme verene kadar bi bulaşık makinası alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ginaly Xaenin'i aratmayacak zenginlik triplerinde yakında herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ödeyemeyeceğin kadarını niye kullanıyorsun bilader. hadi kullandın diyelim başka bi yerden neden kısmıyorsun? cuma günü gelip suyunu elektriğini kesseler, hafta sonu öyle geçse iyi mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 triplerinde yakında herhalde kulagı ne kadar tırmayalan bir akışa sahip, öf söylerken midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aluriel said: cuma günü gelip suyunu elektriğini kesseler, hafta sonu öyle geçse iyi mi şimdi ? abi bu yüzden soruyorum zaten hemen kesiyolarsa ona göre az yer öderim ama yok 3 ay sonra kesiyolarsa 1'er 2'şer ay geç ödeyerek bahsettiğin haftasonunu kurtarırım daha iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xunn said: triplerinde yakında herhalde kulagı ne kadar tırmayalan bir akışa sahip, öf söylerken midem bulandı. zenginin malı züğürtün çenesini stunlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ölümüne postluyorum lakin. Your move, Mr. Bond. http://i.imgur.com/e90RX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu kız kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 been there, done that bi kere o işlere girince kaçarı yok kesiliyor asdfas. unutuyorsun yada başka bişeyler oluyor vs kaynıyor arada yani. otomatik ödeme en temizi, emin ol. illa deniycem diyorsan ilk ay kesilmez. ikinci ay da kesilmiyordu sanırım ama sonrasında gg. gecikme miktarı da öyle çok yüksek değil hiçbirinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 xunn said: triplerinde yakında herhalde http://i.imgur.com/QCc4O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ahahahah gerçek problemleri yazmış adam. 1.) Lekeli bardak ve tabaklar: Bir ton kimyasal var bu konu için. En başarılısı Porçöz bu konuda. Ancak bardakları temizledikten sonra çok çok iyi durulamanız lazım. Atın leğen içine sıcak suya yarım şişe porçöz, atın içine bardakları. Eldiven kullanın ama... 2.) Ödenmemiş faturalar: Ödeme abi. 2. ayda ya da kesecez utanmaz herif diye not düştüklerinde ödesen de olur. Sorun değil. Elektrik 2 ay, doğalgaz 4 ay, telefon 3 ay, internet 2 ay, su 3 ay bekliyor işlem yapmadan... 3.) Ütü abi. Git al bir ütü, kır kıçını otur ve ütüle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1- azcık bulaşık deterjanı ve sıcak suyla çalkala beklet. en başta o hale gelmemeleri için kullandıktan sonra muslukta şöyle yalandan bi suya tutup çalkalasan bile faydası olur. 2- otomatik ödeme. internetten de hesaptaki tutarı kontrol et arada, bir gece ansızın kesilmeler olmasın. 3- ütü yapmayı öğren, düzgün bi ütü işini kolaylaştırır baya. uzun süre o şekilde sürdürmek gibi bi planın varsa fazla maliyetli olur öteki türlü. bi kere adam gibi öğrendin mi biraz pratikle idare edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 alacağın ütü de dakikada asgari 120 gr buhar versin. ucuza kaçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar