mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cok ayip..baktim aradim bulamadim. Tek tuk izleyeni vardir kesin..ama bir threadi hakediyor.. Hazir Batman traileri da cikmis...Tom Hardy'den Bane101 dersimizi calisalim...ha yonetmeni Drive in yonetmeni bu arada.. Charles Bronson, ingilterenin en vahsi mahkumu olarak un kazanmis, gercek bir kisilik.. Su anda dar alanda fitness manyakligi ve sanatci kisiligi arasinda gidip gelen 60kusurlerinde, halen hapiste bir sahis..Gecen sene sergisi varmis Londra/Angel tube station'da, ..1 hafta sergilendikten sonra isimsiz biri toplattirmis butun cizimlerini..goremedik peh. FACKING CANTS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aaah ah koskoca refn drive'ın yönetmeni oldu >.< evet bronson çok iyi. adamın pusher ve valhalla rising'ini de izleyin ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Valhalla Rising neden inatla bu kadar underrated anlamıyorum. Black Death de keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 black death de bi hrmmppphhhh olmustum boyle "meeh" demeye yakindim ama.. dur iyi hatirlattin val. risingi izliyim bugun. ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben de çirkin kral charles sandımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tom hardy bane rolunu becerebilcek mi diye düşünmüştüm ilk açıklandıgında.sonra dsmartta bu filmi izledim tesaduf.iyi film.hardy de baya iyi oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben bunu izlemiştim. en çok tüfeğin namlusunu kesip kısalttığı sahne hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 beyler ben bu filme başladım da 20 dk sonra kapadım, filmde full kendini anlatıp geri mi dönüyor aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Gecen sene tahliyesi red yedi..Gectigimiz bir kac gun once Arsenal, Tottenham'i yenince kontak atmis, gene tereyagini kalincana bedenine surup dalmis. 12 gardiyani hacamat etmis.Link Link Yas 61. Sucu 26pound icin posta ofisini soymak. Filmi izlemeyen varsa, dusunmeden izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 antep canavarı nerede bu nerede pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar