odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 anahtar kelimeleri başlığa yazdım. yapılan tasarımları siteleri şöyle ie 6,7,8,9, chrome, firefox, safari'de aynı gösterecek bir şey yok mudur ? css'yi html'yi direk yazıp hangi browser baz alınacak seçiceksin, bu program direk cross browser uyumlu hale getirecek. oldu ki getiremedi, öneri sunacak bak şurası uymadı şöyle şöyle bir şey olsa uyardı gibisinden. hey gidi hey, oturup yapmak lazım böyle bir proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 firefox chrome 9 falan anlarım da 7 yi geçtin 6 ya bile destek verecek? yaz böyle bir proje milyonlar kazanabilirsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 6'yı boşverdik artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Abi milyon dolarlık proje geliştiriyorsun, müşteri ciddi ciddi IE 6 ve 7 desteği istiyor. "IE 6'yı geçtik artık ehe ehe" diyemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ie icin soyle bisey var. http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mirage said: Abi milyon dolarlık proje geliştiriyorsun, müşteri ciddi ciddi IE 6 ve 7 desteği istiyor. "IE 6'yı geçtik artık ehe ehe" diyemiyosun. ben dedim :) kocaman uyarı da yaptım ie6 uyumlu değildir, aplikasyonu kullanmak için lütfen ie6 üstü bir browser kullandığınızdan emin olun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 VMWare kullanın, 5-6 tane imaj kurun. Lazım oldukça açar açar kullanırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aquila said: ie icin soyle bisey var. http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage bu debug bar ve türevleri tam sonuç vermiyor ne yazık ki. en temizi bir kaç sanal makine kullanıp o şekilde denemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar