Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Başlığı:Scepter of Ragnos

Kalten

Öne çıkan mesajlar

Bu serverda Empire tarafında oynayanları guildimiz OUTRAGE'e bekleriz.

Outrage guildi uzun senelerdir WOW'da hardcore PVE yapan oyuncular tarafından kuruldu. Hedefimiz keyif alarak end game oynamak. Hem PVE progresste yer almayı hem de bunu yıpratmadan yapmayı amaçlıyoruz.

İletişim kurmak isteyenler Nyks, Metallon, Lokhnarash'a mesaj atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
selam ragnos camiası!
biraz organize olsak diyorum.
biz empire tarafındayız. raidler için adam paslaşabiliriz, pvp kovalarız birlikte mesela.
republic oynayanlarla ilum'da buluşup günlükleri karşılıklı yaparız, rank kasarız falan...
nasıl koordine edebiliriz bu işleri? herkes isimleri yazsa, friend listten falan ulaşırız da karşı tarafla nasıl dialog kuracaz? paticik üzerinden olabilir ama herkese de burdan ulaşamayabiliriz.
önerisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar scepter of ragnosta empire guildiyiz.Eğer republic guild arkadaşlar varsa her gün 10 15 kişi illumda buluşup valor rank farm yapıp haftalık questlerimizide karşılıklı birbirimizi kesip bitirebiliriz.Böyle ortaklık yapıcak guild arıyoruz bilginize.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bile oyunun ne kadar sıkıcı olduğunun göstergesidir. Bu ne kardeşim eğleniyor musunuz, yoksa iş mi yapıyorsunuz. Sanki yetiştirilmesi gereken bir proje için çözüm ortağı arar gibi bir hal var ortada.

Not: Hemen kızmayın... İstediğinizi yapabilirsiniz. Ben sadece oyunun dandikliğine işaret etmek için sizin topiğinizi kullandım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...