Kalten Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 6-7 arkadas empire olarak oynuyoruz bu serverde.MAx 200 kisi sıra görmüstük releaseden önce.General chattan çogunlukla ingilizce harici dil kullanılmıyor. Bu serverde taklılan varsa Batlamyus nickim ekleyin arkadas olarak flashpoint filan akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 biz varız 8-9 kişi oynuyoruz.her türlü şmba bi server.en fazla 200 kişi sıra bekledim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben burdayım lvl 26 sage dps warzone owner Karabuyu ... denk gelirsek konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Merc sıktı baba meslegi olan tanklıga geri döndüm 13 lvl sith guardianım su an.Nick noerra oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bu serverda Empire tarafında oynayanları guildimiz OUTRAGE'e bekleriz. Outrage guildi uzun senelerdir WOW'da hardcore PVE yapan oyuncular tarafından kuruldu. Hedefimiz keyif alarak end game oynamak. Hem PVE progresste yer almayı hem de bunu yıpratmadan yapmayı amaçlıyoruz. İletişim kurmak isteyenler Nyks, Metallon, Lokhnarash'a mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 burada başka turkolar olduğunu bilmiyordum :) Monkey Business guildimiz, hard-core 30 kişiyiz. ben Einstürzende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bu serverda deliler gibi hm farmlıcak adam aranıyor,healer dps falan lazım tank var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 republic yokmu aranızda yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bende bh oynuyorum yanaşayım bare outrage'lere, guild chat olmadan sıkıcı oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kes888 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Herkese merhaba bende scepter of ragnos sith olarak oynuyorum tek basıma takılıyorum guildi olan arkadaslar benide guilde alırsa çok sevinirim oyundaki ismim "Lifeless" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tank ve healer arıyoruz hm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 The_Delucian said: republic yokmu aranızda yahu ? var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 selam ragnos camiası! biraz organize olsak diyorum. biz empire tarafındayız. raidler için adam paslaşabiliriz, pvp kovalarız birlikte mesela. republic oynayanlarla ilum'da buluşup günlükleri karşılıklı yaparız, rank kasarız falan... nasıl koordine edebiliriz bu işleri? herkes isimleri yazsa, friend listten falan ulaşırız da karşı tarafla nasıl dialog kuracaz? paticik üzerinden olabilir ama herkese de burdan ulaşamayabiliriz. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Evet arkadaşlar scepter of ragnosta empire guildiyiz.Eğer republic guild arkadaşlar varsa her gün 10 15 kişi illumda buluşup valor rank farm yapıp haftalık questlerimizide karşılıklı birbirimizi kesip bitirebiliriz.Böyle ortaklık yapıcak guild arıyoruz bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bu kadar da alenen yapılmaz ki kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bu bile oyunun ne kadar sıkıcı olduğunun göstergesidir. Bu ne kardeşim eğleniyor musunuz, yoksa iş mi yapıyorsunuz. Sanki yetiştirilmesi gereken bir proje için çözüm ortağı arar gibi bir hal var ortada. Not: Hemen kızmayın... İstediğinizi yapabilirsiniz. Ben sadece oyunun dandikliğine işaret etmek için sizin topiğinizi kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Gangren said: Bu kadar da alenen yapılmaz ki kardeşim. Alenen yapılmaması gerekli olan nedir ? Bug abuse yada öyle kural ihlali olan birşey teklif edilmiyor.Karşılıklı guild savaşının ne sakıncası olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 senin dediğine wintrade deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Guild savaşı yerine wintrade diyelim ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yasak arkadaşım o işler. banlanırsınız. ayrıca böyle ahlaksız oyuncular sevilmez pek camiada. bilmiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Öyle bir yasak olamaz.Sonuçta biz guild savaşı yapmış oluyoruz.ToS vs herhangi bir yerde böyle bir yasak bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yasak arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Yasağı gösterirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yasak dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar