tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 eşimin babası balıkcıdır, geçen hafta marmara adası civarında denizin ortasında yüzen bir şişe görüyor, şişenin içinde bağlanmış bir not görünüyor, tabi ben hemen istedim şişeyi, bu gün bana geldi , içinden notu çıkarttım , küçük bir kağıtta ispanyolca isimler yazılar var , en son da bir telefon numarası yazıp viva mexico yazmıslar, sanırım bir grup turkıyede tatıl gelmiş bunu notu yazıp içine nedense birde telefon numaralarını yazıp denize atmışlar, kağıtta ne yazdığını tam anlayabilsem, telefon numarasınıda arıycam , hocam sizin şişeyi bulduk diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 so dedemin insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kız ismi di mi hepsi çakaaallll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ekmek çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 translate. google. com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şişe ve not aynen bu şekilde bulundu , aha bu da not tam cumleler okunmadıgı için google da tam çeviremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1 milyonuncu şişeyi bulanmışsın. Ödülünü almak için kimlik bilgilerin ve kredi kartınla beraber verdiğimiz numarayı ara, şişe bedavaya gelsin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu yazının sonunda 1 millanmıdır nedir o ilgimi çekti nedir acaba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 istanbul'lu paragrafta, bizim kızla bigün istanbula bişeybişeyler diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 damn gringos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Pollos Hermanos'ta tavuk kovası kazandınız diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ofıse gıdıyımde ıyı ıngılızce konusan bırıyle arıycam yazan telefon numarasını bakalım dertlerı neymıs, bunlar meksikadaysa orda daha gece sanırsam, bı uyandırıyım gecenin korunde de gorsun panpaaaaa bottle bottle i am find bottlee panpaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 istombul çok güzelmiş, öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bunlar heralde bir grup meksikalı istanbula felan gelip gezdiler giderkende isimlerini birde telefon numarasını kağıda yazıp denize attılar, ama neden telefon numaralarını bırakmıslar onu anlayamadım, dediğim gibi bir arıycam bakalım neymiş dertleri, e buldum şişeyi telde bırakmıssın aradık ne oldu şimdi diycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 karalanan yer neden karalanmış acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 jaffa said: karalanan yer neden karalanmış acaba. orayı ben karaladım telefon numarası yazıo orda, bı kac yerde de daha koydum resmı de anlayan cıkarmı acaba dıye o yuzden telefon numarasını kapattım, herkes aramasın :) önce ben bi arayım belki bi şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 komandante çegavera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 mantıklı büyük ödülü paylaşma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 meksikaya davet ederlerse gitme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aluriel said: meksikaya davet ederlerse gitme sakın evet bunu düşündüm bende :) ama sakat yer , başımıza iş gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ahahah. Kabusa dönen yolculuklar - Şişe. Bu akşam National Geographic'te... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ama o kareli kağıt hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kızına kaybetmiş godfather bulan mexicodan bana ulaşsın sanırım istanbul'da unuttum 1milyon ödül vericem ara beni öptüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 google translate'le biraz uğraştım , 2. paragrafta "compadrelerim de ilerde çoluğumuzu çocuğumuzun istanbulu görmesi konusunda bizimle hemfikir" gibisinden bişeyler yazmış. fotoda yazılar silik , harfleri de birbirine sokmuş itooluit, insan düzgün yazar. sonrasına uğraşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yav adamlar içip sarhoş olmuş ceplerinden çıkan bloknota bişeyler saçmalamışlar sen de güzel bişey yazıyodur burda diye boşuna heycan yapıp vakit kaybediyon bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar