Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna geri dönmeyi düşünüyorum..


Hysteria

Öne çıkan mesajlar

Uzun bir aradan sonra oyuna tekrardan geri dönmeyi düşünüyorum. Karak Azgal'da RR60 SW ve Karak Norn'da RR62 Chosen'ım var. Herkes SWTOR çıkıyor diye oyun öldü diyor fakat bana pekte öldü gibi gelmiyor izlediğim bir kaç videoya göre. SWTOR videolarında o WAR'daki efsanevi RvR olayını göremedim ışın kılıcıydı-tabancasıydı çok suni geldi bana nedense.

Sizce WAR geri dönmeye değer mi yoksa vakit-para kaybı mı?

Ayrıca bu formuda yeni buldum sevindim ama pek bi aktivite söz konusu değil gibi, daha önce hep WHA Forumlarında takılıyordum.

Türk arkadaşlarla beraber oynamakta isterim taraf farketmez fakat okuluydu sınavıydı derken haftaiçi pek fazla açık olamayabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geçen dediğime geri döndüm bende.Swtor başlamıştım ama pvp fıs ya.Sattım accountu geri döndüm bende.Dediğiniz kadar varmış serverlar birleşince acayip kalabalık olmuş ortam.Oyun şuan gayet güzel.Sitesinden giriş yapınca character transfer bölümünden yapabilirsin account managementsda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
SWTOR çıktı diye Warhammer öldü diyen sivri zekalı kim acaba çok merak ediyorum. Ulan Warhammer zaten ölüydü, bunun SWTORla uzaktan yakından alakası yok. Kimse oynamıyor Warhammer'ı. En son 3 server vardı. Azgalla Norn'u birleştirdiler, Azgal'la Badlands var şimdi. Oyun 3 server varken çok boştu. Adam arıyorduk ortalıkta. Ayrıca oyunun pvesi de ölü. Millete diyorsun gel lair yapalım, takan yok. T1'de herkes kafasına göre takılıyor. Adama party yolluyorsun kabul etmiyor. Be adam tek başına ne halt edicen? Kimin nerde olduğu belli olmuyor solo takılırken, mal mal tek başına oynuyorsun. Party yapacaksın ki toplu oynayacaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

benim çoook eski bi account vardı. girmeye çalışıyorum account name not found diyor. mthyc şeysinde. onun bi çaresi yok mu


aynı sorun bendede vardı. support bilmemneye mail attım 2-3 saate döndüler verdiler şifreyi ama şifren aynıdır büyük ihtimal
acc name ye _EUR ekle

mesela ahmed se ahmed_eur

bu arada uyumluluktan win 7 yapınca şifreyi kabuletmiyor bende. xp yapıp oynuyorum hep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...