Hysteria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Uzun bir aradan sonra oyuna tekrardan geri dönmeyi düşünüyorum. Karak Azgal'da RR60 SW ve Karak Norn'da RR62 Chosen'ım var. Herkes SWTOR çıkıyor diye oyun öldü diyor fakat bana pekte öldü gibi gelmiyor izlediğim bir kaç videoya göre. SWTOR videolarında o WAR'daki efsanevi RvR olayını göremedim ışın kılıcıydı-tabancasıydı çok suni geldi bana nedense. Sizce WAR geri dönmeye değer mi yoksa vakit-para kaybı mı? Ayrıca bu formuda yeni buldum sevindim ama pek bi aktivite söz konusu değil gibi, daha önce hep WHA Forumlarında takılıyordum. Türk arkadaşlarla beraber oynamakta isterim taraf farketmez fakat okuluydu sınavıydı derken haftaiçi pek fazla açık olamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 2 ay önce durduğun kabahat derdim ancak oyun şuan gerçek anlamda ölü.İn cin top oynuyor.Yakında f2p olur büyük ihtimalle o zaman başlarsın.Ben şahsen bu saatten sonra f2p olmasını bekliyorum.Aion bile olduktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Transfer edin arkadaşlar büyük ihtimal siz kapanacak olan sw desiniz beleş transfer var oyun şu an mükemmel. Not:Saat 03.33 ve her yer order-dess dolu Karak Nornda.Sabah 11 den beri böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 vwalla ister inanin ister inanmayın nornda oynuorm gecen keep aldık 400 bilmem kacıncı oldum yaw bi oyun bu kadar zzevkli olr :D azgaldan gelenler ii oldu canımmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 nasıl transfer ediyoruz? ben azgaldayım.. account managaments kısmından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Valla geçen dediğime geri döndüm bende.Swtor başlamıştım ama pvp fıs ya.Sattım accountu geri döndüm bende.Dediğiniz kadar varmış serverlar birleşince acayip kalabalık olmuş ortam.Oyun şuan gayet güzel.Sitesinden giriş yapınca character transfer bölümünden yapabilirsin account managementsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Taşıdım.. "Uruzk" destro w atabilir, order kaçabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 pek de kaçmadık be bugün uruzk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ya oynamayalı epey oluyor unutmuşum :) paslanmak kötü 1 order 5.5 k rw veriyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 acc den acc ye karakter transferi var mı şu an oyunda? (farkı bir acc den bahsediyorum. Master acc altında birisine transferden değil) yada şöylemi sorsam acaba. Rank40+rr65 felan yapmak ne kadar sürer şuanki haliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 1-2 hafta maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 SWTOR çıktı diye Warhammer öldü diyen sivri zekalı kim acaba çok merak ediyorum. Ulan Warhammer zaten ölüydü, bunun SWTORla uzaktan yakından alakası yok. Kimse oynamıyor Warhammer'ı. En son 3 server vardı. Azgalla Norn'u birleştirdiler, Azgal'la Badlands var şimdi. Oyun 3 server varken çok boştu. Adam arıyorduk ortalıkta. Ayrıca oyunun pvesi de ölü. Millete diyorsun gel lair yapalım, takan yok. T1'de herkes kafasına göre takılıyor. Adama party yolluyorsun kabul etmiyor. Be adam tek başına ne halt edicen? Kimin nerde olduğu belli olmuyor solo takılırken, mal mal tek başına oynuyorsun. Party yapacaksın ki toplu oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 warhammer f2p oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 rapper sana rr 87 mara satayım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Yok ben kendi charımı kendim kasarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 benim çoook eski bi account vardı. girmeye çalışıyorum account name not found diyor. mthyc şeysinde. onun bi çaresi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 vardır araştır. forgot password falan yap. olmadı eaden falan yapmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ahmedinejad said: benim çoook eski bi account vardı. girmeye çalışıyorum account name not found diyor. mthyc şeysinde. onun bi çaresi yok mu aynı sorun bendede vardı. support bilmemneye mail attım 2-3 saate döndüler verdiler şifreyi ama şifren aynıdır büyük ihtimal acc name ye _EUR ekle mesela ahmed se ahmed_eur bu arada uyumluluktan win 7 yapınca şifreyi kabuletmiyor bende. xp yapıp oynuyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bakim bi sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ne uyumluluğu? _eur ekleme olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 release de oynayıp sonra bugüne kadar deactive accountlar _eur olmuş işte. benimki mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ixter Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 başlicaksanız orderda baslayin adamların alayı healer:D scenario larda bazen sadece tank ve healerdan ibaret denk geliolar chaosta healer yok gibi bisi olanda heal atmio zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 başladım ben zealotum zaten. choppa açtım healer olmayınca zealot kasmaya başladım varmı bi oluşum türk yada ne biliyim guild falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 poopla said: başladım ben zealotum zaten. choppa açtım healer olmayınca zealot kasmaya başladım varmı bi oluşum türk yada ne biliyim guild falan ismettoya ulaş, burda bi yerde başlıkları var türkiş giıld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar