kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bilerek yaptim bunu.sonra sildim.bu sirada kapaliydi alet. iki dk bekledim actim.biraz sonra hoparlorden cizirti sesi geldi ve alet kapandi. sizce ne olmustur? tamamen gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Gazi cikabilir dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 fon makinesi tuttum kuruttum biraz ve acildi alet.neyse geri kapattim simdi yarina kadar iyice kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Saç düzleştirici de varsa bir defrag da at. :D Neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kurumaz ki. küflenecek aksine. oh düzelttim diye sevinirken 1 hafta sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 soda bütün parçaları oksitler. sodadan sonra bir bardak da temiz su dökseydin kurtarma şansı vardı ama şu an gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 soda gaz yapar bir sonrakine en azından şeker kullanıyorsan kola şekersiz dökmeyi seviyorsan diet kola D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aksam eve gidince bir de cola zero deneyeyim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şimdi meyveli mi sade mi soda ?eğer sadeyse üzerine asit dökersen nötrlersin çamaşır suyu olabilir,eğer meyveliyse limonlu vs asidik de olabilir o zaman da baz dökeceğsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kimden aldın bu soda aklını? Alkole yatırılır ama soda nerden çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abi bira olmus 3 tl niye dokim.sade soda 30 kurus. burda birisi paylasmisti soda olayini, sanirim di idi. ben de dun tuslarin cit cit etmesine iyice dellendim kendimden gecmisim.kendimi bir anda laptop kuruturken buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben kola dökmüştüm, hiçbir şey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yag sokucu vs bi sprey varmis, aksam bakayim da duruma gore ondan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abi adam "bilerek" yaptım demiş. neden kimse takılmadı buna? beter ol lan iyi olmuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bilerek yaptıysan bişe olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bilerek yapmış da pişmanlık da sezdim ben,yardım etmeyek mi yani adama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kendi düşen ağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ben de portakal suyu dokmustum Tab esc q tuslari hala takiliyo yapisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 olm yardimlik biseyim kalmadi ya, hallettim sanirim.bugun aksam calistiricam aleti, calisiyosa go go.calismazsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 eğer böyle çılgın deneyler yapacaksanız cep telefonu gibi ufak cihazları tavsiye ederim soda yerine de su sonra hiç kurutmadan pirinç dolu hava almaz kilitlenebilir bir torbaya koyuyoruz bekletiyoruz sonra hiç bişi olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Calismassa bi soda da kendine (agzina dogru) dokersin odesirsiniz hem rahatlarsin haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan ne buyuttunuz bee, bozulursa ipadimle ya da macbook promla takilirim.cok dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 İKSDEİKSDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar