Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Activision-Blizzard Mergerini Degerlendirme

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

kthxbye said:

Rmah'ı bende desteklemiyorum ancak şu argümanda çok yetersiz. Çinlileri engellemekle kastettiğini anlıyorumda bu ve benzeri yapılan abuse/illegal haksız kazanç vbz olayı %100 engellemek nerdeyse imkansız. Şuna benziyor: Hiç suçun işlenmediği bir ülke ve bunu sağlıyabilen bir devletin olabileceğine inanmak gibi birşey. Bükemedik elle alakası yok bunun göz boyamak için nüyük bir kesimin inanacağı bir bahane. Üstelik sanıyormusun ki kısmende olsa Mafyalaşmayan devlet var bu gezegende.

%90 engellersin gene büyük olaydır, ASLA ve ASLA yapmayacağın şey ise çinlinin değnekçiliği, komisyonculuğudur. blizzard hayranı olan herkesin sinirden köpürmesi lazım şuna esas, ben kendimi sizin yerinize koyunca daha da hayret ediyorum bu minareye kılıf uydurma çabalarına.
said:
Rmah'ın blizzarda ekstra kazanç sağlama amacından başka bi amacı yoktur. Ama denildiği gibi istemiyorsan kullanma yada hardcore oyuncuyum diye takılıyorsan Hardcore mode oyna. HC'da rmah yok. Sonra kimiside çıkıp diyorki bunu başka şirketlerde yapıcak hangi şirket blizzard kadar uzun soluklu bir oyun yapabiliyorku bu şekilde oyuncu arası trade in paralı olduğu ve bu alışverişten komisyon aldığı oyun yapıcak ya kolay kolay. Bu sadece oyuncu arası alışverişten komisyon alan Blizzardın yaptığı etik ve hoş değil ama bazılarının abarttığı gibi oyun içi para/item satma gibi birşey olmadığını görün artık yada goldla ulaşılamıycak itemda yok parayla satılan.

yok ben oyunu almayacağım zaten, saydığın bütün seçenekler birbirinden kötü zira. diğer şirketlerin hepsi aynı anda yapınca zaten farketmeyecek başarılı olup olmamaları, ya oyun oynamayı bırakacaksın ya mecbur birini yiyeceksin. mmo'ların %80-90'ı patlıyor 3-5 ayda ama devamlı yeni mmo yapmayı bırakmıyor şirketler.
said:
Son olarakta single player yada local arkadaşlarınızla %100 content görerek Rmah a hiç bulaşmadan oynıyabileceğiniz ve arkadaşlarınızla bedavaya trade yapabileceğiniz bir oyuna bana göre doğru olmayan yerlerden eleştirmeyin. He diyorsunuz ki hadi bu böyle ama ilerde başka firmalar yada blizzard beterini yapıcak: O zaman başka blizzard yada firma yaparsa gene tartışırız. Ancak şuan Rmah hoş olmasada zararlı değil.

bu arkadaşlarla steril ortam hayalleri son derece naif, bütün bir arkadaş grubundan herkesin "evet rmah'a bulaşmayacağız" andı içip bunu tutacakları düşüncesi. yaşayıp göreceksiniz demek ki başka çare yok.
said:
Hani tamam bizde çakalız billizard yemiyoruz diye takılıyorsunuz da verdiğiniz örneklerdeki dünya varmı ki buna inanıyorsunuz :P

çakallığa gerek yok, biraz olsun diablo serisine aşina olmak yeterli rmah'ın oyun sektöründeki en utanmazca para sağma konseptlerinden biri olduğunu farketmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi bende hoşnut değilim durumdan. Olmamasını isterdim ama Blizzardın anlattığı Rmah, haterların gördüğü Rmah, Fanların gördüğü Rmah, Realistlerin gördüğü Rmah'lar arasında dağlar kadar fark var. Bekleyip görücez herkezin kişisel tercihleri tabiki saygı duyuyorum. Şu aşamada oyunu almamam için neden değil benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Gaming has changed...

It's no longer about fun on a tv screen, its about endless cyber-torn battles used to increase players rank. its no longer abut picking up the controller and have fun like it should be. there is spamming control, lag control, modding control, trolling control and.. noob control...

Gaming has changed.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

abi warcraft 3 ve sc bwdeki umslerde kimseye para vermedik

evet ama taldığınız nokta, adamlar zaten ordakihizmetin aynısını sunuyo. hala beleş dağıtmak isteyen dağıtacak sadece, paralı alınacak kadar kaliteli yaptığına inannın ınsanlar para ile satabilecek.

fazldan bi hizmet burdaki.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

abi warcraft 3 ve sc bwdeki umslerde kimseye para vermedik

onun bir faydası da şu, yarı amatör ya da dandirik maaşlı proları sc2 için ums harita yapmaya teşvik edebilir. eğer hepsi paralı olur ya da adam gibi olanlar için çok para talep edilirse, biz de oynamayız olur biter.

kaldı ki ums haritalar sc2'de diğer her yönü gibi sönük ve beklentileri karşılamaktan uzak. belki ucuz yollu sağlam haritalarla verdiğimiz parayı çıkartabiliriz hehe
Sosyal ağlarda paylaş

neden bir firmaya karsi sevgi veya nefret besliyim ki

eger oyun iyiyse ve multisi guzelse firma ayirt etmeden aliyorum

hemen hemen her activision oyununu pirateliyorum ama

ama bu onlari sevmedigim anlamina gelmez, sadece parami haketmediklerini dusunuyorum

witcher serisini korsan olarak cok kolay alabilecekken almadim cunku parami hakettiler, gittim retail aldim

ayni sey blizz icin de gecerli, kimle merge etmisler umrumde degil guzel ve parayi hak eden oyun yaptiklari surece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...