Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şimdi örneğin bi ülkeden buraya canlı balık getirmek istiyorum. bunun için ne yapabilirim ? gümrükten ne şekilde izin verirler ve kaç taneye kadar izin verirler bana maliyeti ne olur ? bilgisi olan varsa ve açıklarsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Evcil hayvan sınıfındaysa oluyor, öteki türlü zor bireysel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bir ihtimal getirtmek istediğin balık discus olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Archangel_ said: bir ihtimal getirtmek istediğin balık discus olabilir mi? bu ve bunun benzeri balıklar aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 evet getirtebiliyorsun.ama tahmin edeceğin üzere riskli.zira direk kendin teslim alman gerekebilir, balıklar ölü gelirse de hiç bir hak iddia edemiyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 niye abi türkiyede birsürü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Get it from shelter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 beni getir panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Archangel_ said: evet getirtebiliyorsun.ama tahmin edeceğin üzere riskli.zira direk kendin teslim alman gerekebilir, balıklar ölü gelirse de hiç bir hak iddia edemiyorsun :/ kaç tane getireceğime fln karışıyorlar mı ? teslimi de kendim alırım sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar