Sin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 serhater said: e onunda geldi nerf OPerative e ... şimdi sırada sorcerer var, onlarada nerf lazım sorcerere a ne nerf lazim onu anlamadim? adamlar 2 vurusta oluyo zaten OPerative nerf e baya sevindim acikcasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sin said: serhater said: e onunda geldi nerf OPerative e ... şimdi sırada sorcerer var, onlarada nerf lazım sorcerere a ne nerf lazim onu anlamadim? adamlar 2 vurusta oluyo zaten OPerative nerf e baya sevindim acikcasi :D 2 vuruşta ölen sorcerer varsa zaten silip gitsin oyunu..hele bide healer oynuyorsa kendini atsın bi yerden aşağı...pvp için sprintine nerf lazım. aoe knocback e nerf lazım...knocback+root nedir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sen 3 vurusta ölüyorsun jugerrnautlada sorcerer nie atsın kendini yerlere 2 vuruşla ölüyor diye komik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sevindim bu nerf isine. beni oyundan soguttu bu operative ve scoundrel ikilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 iyi olmuş ya full def champion tank yerden kalkamadan %20 lere iniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ben operative im. operativler adamı yerden kaldırmıyor şak şuk şak şuk anında yatıriyor valla çok saçma. dipnot. : flashpointler dehşet eylenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 başıma bi şey gelmeyecekse ben hala oyunu zevkle oynuyorum.. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 gamecardlar çalışmıyor, paypal ödemesi kabul etmiyor. site ödeme mekanizması EA tarafından sabote edildi (: güncelleyemiyorum, forumlarda millet ağlıyor http://www.swtor.com/community/forumdisplay.php?f=11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dün akşam tato da uo oynar gibi hisettim kendimi lol brit köprü de republic var diye koşa koşa geri döndüm şehre adamlar baskına gelmişler lol savaş çıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ancalagan said: ben operative im. operativler adamı yerden kaldırmıyor şak şuk şak şuk anında yatıriyor valla çok saçma. dipnot. : flashpointler dehşet eylenceli olmuş merak etme 1.1.1 patch i ile bitiyor bu. Açılış skilline %25 e kadar nerf geliyor. Yere düşürdüğünde %50 daha çabuk kalkacak. Birde armor kırma skilli %30 a düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ya şöyle birşey var. Operative nin burst damage i ağırdıda. Karakteri öyle bir dizayn etmişlerki, hayatta kalamıyor. Bir rogue değil yani. Açılışta öldüremeyecekse, hayatta kalabilmeli sanki? Şuanki hali cidden komik oluyor. Ben nerfi geri alsınlar demiyorum. Hayatta kalabilsin diyorum. neyse, kesin bir şekilde buff gelir. dip not: 50 de hayatta kalabiliyorlarmı bir fikrim yok. henüz 47 yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tamam yere yatırınca öldürmüyomuş süründürüyomuş.Bufflasınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 altını çizeyim: karakterin olayı o açılış skilleriydi. Hepsini nerflediler şuan. Melee gibi dps yapamıyor stealth den çıktığında. Diğer sınıflar gibi hayatda kalamıyor. kısaca: kesinlikle bu nerfden sonra farklı bir şekilde buff gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oldu görürsem söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oynu oynarken keyif alıyordum, işlerim dolayısıyla 6 gundur elimi surmedim ve hani sanki sarmamıs gibi hissetmeye basladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 http://i.imgur.com/I3Bxx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bunu koymaya gelmistim AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 stun ve cc duration olayını ne zaman düzelticekler o konuda bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 facepalm bu nedir ya ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 http://i.imgur.com/OPaKH.jpg ---------------------------------------------rine ends here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 o keyboard guzel ama ya, kuradan filan ciksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sylian said: http://i.imgur.com/I3Bxx.jpg diger sayfada kalmamali boyle bir efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar