Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten 4 patch sonrasını hazırlıyoruz diyorlarsa ilk yapılanın üstünde 10 kere geçmişlerdir şimdiye kadar, saati 9 dolara çalışan çinli game tester ekipleri bunun için var oyun şirketlerinde :p
Mesaj tarihi:
alt + z ye basinca interface i gizlemesine bayiliyorum

bide kendi partinizle dancina girince oyunun size ozel alan acmasi, baska oyuncularin o alana girememesi cok super bi ozellik olmus, bioware turde devrim yapmis bu hamlesi ile resmen
Mesaj tarihi:
wow ne kadar ödüyor abi sana :D
geçmiş postlarına bakacağım birazdan. Wow un başkasından kullandığı veya kopyaladığı sistemler için bu kadar yaygara çıkartmışmısın.
(normalde böyle birşey demem tabi ama, kısayol tuşları aynı diye bile söyleniyosun)
Mesaj tarihi:
uff her turlu laf sokmalik ornekler verilmis :((
1 gun ugramadik adam efsanevi yorumunu o gun yapmak icin beklemis.

neyse potansiyel yuksek ileriki maclara bakacagiz artik.
Mesaj tarihi:
98 sayfayı okudum ve viktor sen haksızsın ... diyemedim helal olsun ne diyim :D
oynama isteğim vardı söndürdü sağolsun. biri alır elbet arkadaşlardan oyunu subscribe ettirmez bende 1 aylık denerim en iyisi o sanırım :D ya da varsa yapan söylesin:D
Mesaj tarihi:
Viktor said:

bu berbat oyuna 100 lira vermemeni sagladim, paran cebinde kaldi daha ne istiyosun :p
Bazılarımız ise halâ kararsız...O kadar çok övgü ve o kadar çok kötüleme(?) okudum ki ne yapsam kararsızım.Bu oyunu alsam mı ? Almazsam bir kaç ayı(belkide daha fazla) gw 2'yi beklemek ile mi geçireceğim ?
TL;DR: Kararsızık help me!111!!1
Mesaj tarihi:
Viktor said:

oyniycak arkadaslarin varsa al gitsin, bizim gibi online kotor diye oynarsin

oyniycak kimsen yoksa uzak dur, single player oyuna o paraya yazik

O zaman almalıyım sanırım.Legions of lettow da oynayan bir arkadaşım var ve almayı düşünenler de var.Teşekkürler görüşün için.
Mesaj tarihi:
Valla ben betadan beri oyunu beğenmiyorum ama arkadaşlar var diye oynuyorum.. Ha dondurdum geçen gün ama tekrar açıcam sanırım, GW2 ye kadar falan oyalayabilir. Level kasmak zaten ölüm 50 lvl de takılıyorum işte
Mesaj tarihi:
Wow dan ornekler veresim gelio ama isimlerini unutmusum :/

Cok begendigim ozellikler vardi,
Mesela ozellikle cataclysm de quest yaptikca instance gibi map degisiyordu mesela hyjal da yangin i sondurdugunde harita yeseriyodu, kurtardigin adam o map de artik gorunuyodu, bir yeri quest baznda ele gecirdiginde orada artik ally sehri oluyodu fln gibi .. Resmen hikayenin icine cekiodu insan hakkaten hero oldugunu anliyodu oyunda, bunu yapmak ne kadar zordu merak ediyorum, sozum ona secimler yapiyoruz her gezegeni kurtarioruz bsi yapioruz ama hala ayni nane. Koskoca gezegenden imp leri temizliosun questline da ilk base hala imp kusatmasi altinda, o kadar ugras didin donup baktiginda hic bsi degismemis ..

Bi de cavern of times dungeon lari kadar keyif aldigim sey yoktu heralde wow boyunca, boyle keyifli swtor un gecmisine etki eden fln bir fp de goremedim henuz. Hayal gucu eksik .. Maalesef tum quest leri seslendirmekle olmuo insani hikayenin icine cekmek

Ps. Bi daha tel den bu kadar uzun msj yazmiycam les gibi olmus tek tek okuyup duzeltemicem smdi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...