Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bırak bu yetoları ya alayı yeto. yetememisler bilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa said: Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. espri mi bu troll mü yoksa? wow'da da olduğu gibi hangi spec ile oynuyorsak ona göre gear giyiyoruz haliyle. ve mantık olarak o specin ve spellerinin daha etkili olmasını sağlıyor str itemla heal daha etkili olacak değil ya? boomkin gearıyla tanklamaya çalıştığın ya da holy gearıyla pala tank takılmaya çalıştığın günler olmamıştır umarım. başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. bir Biowre yaklaşımı oldu. Biowre yaklaşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 lol kullandığın skillere göre giyinmekten bahsediyorum. mesela juggernaut vurduğu smashin verdiği damagei arttırmak istiyorsan crit değil power basarsın çünkü skill ağacındaki puanları ona göre vermişsen zaten vurduğun smash %100 crittir. sen istediğin kadar crit git sana bir faydası dokunmaz. surge yada power ile vurduğunu arttırabilirsin. gibi.... benle bu tarz tartışmalara girmeyin. bilmiyorsanız bilmediğinizle kalın ben size birşey açıklamak, yada göstermek zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 e wowda da öyle? assasination olursan mastery, sub olursan haste/crit giyiyorsun. çok güzel bi biowre yaklasımı gercekten. ahhahaha. fanboylar da oyun gibi kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi adam bunu unique feature sanıyor AHAHAHAHAHAHAHAH kardeş amma çok öğretme meraklısıymışsın, kpss geliyor istersen başla çalışmaya atanırsın belki Nar Shaddaa İlköğretim okuluna falan. adam resmen mmo'lardan anlamadığını imzasını attı, biri quotelasın şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Masquerade said: e wowda da öyle? assasination olursan mastery, sub olursan haste/crit giyiyorsun. çok güzel bi biowre yaklasımı gercekten. ahhahaha. fanboylar da oyun gibi kalitesiz. Sub olursanda mastery gidebiliyorsun 1 ay falan sonra spec alışıyor gearina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa said: lol kullandığın skillere göre giyinmekten bahsediyorum. mesela juggernaut vurduğu smashin verdiği damagei arttırmak istiyorsan crit değil power basarsın çünkü skill ağacındaki puanları ona göre vermişsen zaten vurduğun smash %100 crittir. sen istediğin kadar crit git sana bir faydası dokunmaz. surge yada power ile vurduğunu arttırabilirsin. gibi.... benle bu tarz tartışmalara girmeyin. bilmiyorsanız bilmediğinizle kalın ben size birşey açıklamak, yada göstermek zorunda değilim. asasdad ya senin oynadıgın ilk mmo swtor mu? a.bide full champion adamın ayrı ayrı warzonelarda düşük level adamlara 9k smash vurdugu video u koyup sniper ile juggernaut dps i karşılaştırıyor.bizde laf anlatmaya çalışıyoruz hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ahahahahhahaha abi bırakın adamın yeto olduğu çıktı ortaya. neyse belli ki ilk mmo'su ya da yeni anlıyor ne oynadığını ben pes ettim zaten ağır noobla konuşuyormuşuz. oyun dinamiği falan öğretemiycem şimdi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 balans konusuna katılamayacagım. sayet bence cok dengesiz ve bu dengesizligi de adam etmeleri cok zor. temelde bozukluk var cünkü. marauder oynuyorum. bi cok classa karsı cok zayıfım rangeleri saymiyorum bile. herkesde bi balon vurulabilir olana kadar ben dipteyim. hayvani koruma skilleri ve cc. stealtherlar desen ayrı bi dünya. stealth opening falan hikaye her türlü öttürüyolar. herkesde bi speed buffı. arı gibi dönüyolar etrafta vur vurabilirsen. hani bende sıkkıntı var dicem baska oyun oynuyorum melee class böle aciz hissetmedim kendimi:=) sevmedim ben yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sardius said: Sparkcaster said: çanta sistemi bok gibi, nokta. warhammer online ı yapan adamların bu kadar gerizekalıca bir sistem koymasını akıl almıyor. bunu tam anlayamadim spark. warhammerda da aynı derecede sacma canta sistemi vardi city siegelerde? hatta bide sacmasapan bonus sistemi vardı. ha bu oyundaki de tabi sacma. ama wardaki sistem daha iyi degildi onu dmeeye calisiyorum. gerci sonralari düzelttiler mi bilemem. warhammerda da abukluklar vardı birçok tamam ama bu kadar saçma bi olay yoktu yani, ben 60 olmuşum, açtığım çantanın haddi hesabı yok, 2 parça champion eksik, valor 40 benim dörtte birim çanta açan adamda her parça var, hani championun valor istememesi vs gibi olaylara girmicem ama şu random loot olayı inanılmaz saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aa olur mu canım, random loot olayı harika, mesela gerçekten şanssızsan 10 say sonra bile gelebilir eksik itemın. ama öyle deme böyle olunca oyun daha hardcore oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bu class olayında herkez ağlıyor. Ama herkez başka sınıflara op diyor. her class op mi sorun bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 serhater said: RRa said: lol kullandığın skillere göre giyinmekten bahsediyorum. mesela juggernaut vurduğu smashin verdiği damagei arttırmak istiyorsan crit değil power basarsın çünkü skill ağacındaki puanları ona göre vermişsen zaten vurduğun smash %100 crittir. sen istediğin kadar crit git sana bir faydası dokunmaz. surge yada power ile vurduğunu arttırabilirsin. gibi.... benle bu tarz tartışmalara girmeyin. bilmiyorsanız bilmediğinizle kalın ben size birşey açıklamak, yada göstermek zorunda değilim. asasdad ya senin oynadıgın ilk mmo swtor mu? a.bide full champion adamın ayrı ayrı warzonelarda düşük level adamlara 9k smash vurdugu video u koyup sniper ile juggernaut dps i karşılaştırıyor.bizde laf anlatmaya çalışıyoruz hey allahım ya 10k vuran sniper videosu koyda birde onu görelim. viodeyuda birdaha izle 50lvl full giyinmiş sorcereada vuruyor 9k.yı neyse benle polemiğe girmeyin. ben sadece oyun hakkındaki izlenimlerimi yazdım tamamen benim şahsi görüşümdür. ben sizin gibi yazı yazarken fikrimi söylerken bir dayatma içinede girmiyorum. siz yine kendi doğrularınıza inanın benimkilere inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bakalım ilk ay subsları ödenicek bikaç güne oyunun kaderi belli olcak ondan sora iyice, zamanıda biowarein kurucularından biri dr eleman, bir sınıfın hikayesini bitirip öbürüne geçiceksiniz endgame de neymiş demişti bir röportajında da gülmüştük ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 rra nın aynı şekilde attığı bir post daha vardı, mmo genel quest mekaniklerini yine sadece bir mmo için feature muş gibi saydığı bulamadım şimdi, okumuş sayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aylık ücreti şimdi kaldırsınlar akar gider oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tamam biz onu [Okundu Say] olarak işaretledik. hadi şimdi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Başkalarının görüşlerine düşüncelerine saygı duyacağımız yerine, herkezi kendimiz gibi düşünmeye zorluyoruz. Düşünmeyenide dövüyoruz. Buradan çok kaybediyoruz :P (kelime hatasını düzelttim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Densiz said: Bu class olayında herkez ağlıyor. Ama herkez başka sınıflara op diyor. her class op mi sorun bu mu pve de boss fightlarda classlar arasındaki dps farkı cok fazla.combat text veya addonlar olmadıgından farkedilmiyor ama atıyorum bir sniper ile juggernaut dps arasında daglar kadar fark oluyor pve de.ha dersin juggernaut hybrid sniper pure dps class bu yüzdendir fark diye ama assassin ile juggernaut arasındada bariz fark var dps de ikiside hybrid class.juggernaut isen nightmare ops. da tank oynarsın anca arkadaş demiş bioware. yazmayı unuttum ben juggernaut oynuyorum diger classlar arasındada kesin vardır insanların şikayetçi oldugu falan şeyler pvp de bazı classlar var aşırı op özellikle operative ve republicteki miror classı çok fazla op. çünkü bi yere yatırıyorlar daha kalkmadan 7k-7k-7k vurup ölüyorum ki üstümde champion set var bide juggernautım düşün artık. bide saçma sapan speller var sniper cover alınca charge atamıyorum ama sniperın yanına gelene kadar slow üstüne yedigim dotlardan canım %20 e gelince snipera vurmaya baslayabiliyorum ancak. ayrıca melee classlar range classlar tarafından cok kolay kitelanıyor. gerci juggernauta buff geliyor yarınki patchde force push sonrası charge cd kalkacakmış. iyi bi buff pvp için ama yeterli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 başka char aç sen juggerla yetolar oynayamaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Burdan da ban lendin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yonetici olsam RRa'ya cakardim direk Yeto titleini. adamin yeto demedigi, bolumden kovmadigi kalmadi ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hehe ilk oynadığı mmo swtor olan adam mı diyor bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 serhater biraz daha itirafta bulunsana başka kimlere ölüyorsun öyle 7k 7k 7k ... valla zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 RRa said: neyse benle polemiğe girmeyin. ben sadece oyun hakkındaki izlenimlerimi yazdım tamamen benim şahsi görüşümdür. ben sizin gibi yazı yazarken fikrimi söylerken bir dayatma içinede girmiyorum. siz yine kendi doğrularınıza inanın benimkilere inanmayın. şu efsane baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar