Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Seru said:

yahu körü körüne savunmayın şu oyunu.

cogu zaman emin olamıyorum ben mi baska oyun oynuyorum diye...

su cumle savunulmayacak birsey karsısında kurulacak bir cumle demek istedigin tor un elle tutulur bir yanı yok ise sen cin malı tor oynuyorsun demek...

mani said:

3 madde için 6-7 saat server kapıyorsa bunlar yandık biz. major patch gelir 3 gün crash olur oyun.

pati de gobek adı polyanna olan pek yok ama nostradamus un massalahı var
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de yıllarca başarısızlıktan batan firmaların/projelerin yapımcılarının itirafları hep başlangıçla ilgili. Hemen hepsi oyunlarının daha beta aşamasını bitirmeden piyasaya sürüldüklerini falan yazarlar, görmüşsünüzdür sağda solda.

Burada bütçe sıkıntısı yüzünden piyasaya erken çıkartılmak zorunda olan bir oyundan bahsetmiyoruz ki. EA, Bioware, LA.

6 ay sonra oyun adam olabilir ama kaybettiği oyuncuları (eğer kaybederse) geri getirmek zor olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

abartmayın demekten kastım,oyun daha yeni örnek veriyorum,milyonlarca olasılığı olabilen bir sistemden bahsediyoruz,yani belkide yüzlerce problem olabilir oyunla alakalı,önemli olan funcom gibi aoc nin ıvırıyla zıvırıyla uğraşmaktan oyuna konsantre olamamalarından dolayı,oyuncu kaybetmeye başlarmı bw ve ea önemli olan bu zaten buda en az 6 aya belli olur,potansiyeli yüksek bir oyun 15 gün sonra bir major patch gelir herkesin sesi soluğu kesilir,ama en büyük tehlikeyi swtorla alakalı,addon yasak,ıvır yasak zıvır yasak zihniyetinde görüyorum yani çünkü diğer taraftan adamlar milyonlarca parayı kasıp oyunu metin 2 mustafa 16 kıvamına getirirlerse o zaman batar bu oyun :)
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz potansiyel var abi ilk aklıma gelenler şunlar eklense zaten yeter:

1-pazaak vs tarzı kart oyunu cantinalarda oynamak için
2- swg tarzı space (expansionla)
3- arena
4- class olarak düşündüm gelebilecek şuanda ki 4lüden farklı olan aklıma bi teras kasi geliyor açıkçası mirrorlaması da çok zor olmaz bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Qui said:

AddOn konusundaki inatlarının sebebi ne anlamakta zorlanıyorum.

addon gelmemesinin hala daha guzel oldugunu dusunuyorum.

belki oyunici interface ayarı yapılması guzel olur war ya da lotro gibi onun dısında oyuna etki eden addon lardan hoslanmıyorum sahsen.

pavlov un kopegi gibi dbm alarm verince interrupt a bastıgım bir oyun olmasını istemem...
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:

Qui said:

AddOn konusundaki inatlarının sebebi ne anlamakta zorlanıyorum.

addon gelmemesinin hala daha guzel oldugunu dusunuyorum.

belki oyunici interface ayarı yapılması guzel olur war ya da lotro gibi onun dısında oyuna etki eden addon lardan hoslanmıyorum sahsen.

pavlov un kopegi gibi dbm alarm verince interrupt a bastıgım bir oyun olmasını istemem...

O zaman addon kurmazsın problemin çözülür. İsteyenler de kullanmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yetersizliklerinin ortaya çıkmasını istemeyen kişiler ve yine çok iyi oynayıp ( yada oynadıklarını zanneden ) diğerlerinin addonlarla kendisinin oyun seviyesine erişmesini istemeyen her addonu BOT tarzı tamamen oyunu kendi oynatan addonlar olarak düşünen kişiler haricinde addonlara karşı çıkan pek kimse görmüyorum. Başka mantıklı açıklaması olan varsa gelsin açıklasın da bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...