Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yavuklum 2 hafta yokh diye oyun festivali yapıyorum evde. bir haftasını buna harcadım.

bunun yerine ne batman arkham city ler, ne dark souls lar, ne saints row'lar oynardım ulan.

işin kötüsü free month bitmeden bırakamıycam. böylelikle 2 haftalık periyod elimdeki hiçbir oyunu eritemeden bitmiş olacak.

bioware buna bir şey yapsın. kapatsın serverları.
Mesaj tarihi:
oyun çok yeni.fazla laf etmek istemiyorum ama dünkü gerekçeleri sağlam bir s.çıştı.en fazla nolur kocasının oynaşından dönmesini bekleyen wow var.döneriz olur biter
Mesaj tarihi:
100 lerce sayfa bahsetmis dedigim sorundan millet.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=84943
AAA oyunda olmayacak bir rezalettir su. gerci o 300 milyon dolaresin gittigi buyuk kisim seslendirme zart zurt iste.
level 50 olunca ne olacak? oyunun en guclu olan yonu de sona erecek, yampirik combatiyla warzone mu donecegiz?
Mesaj tarihi:
dunkune laf ediyorsunuz da iki hafta once gece sabaha karsi 2-10 arasindaydi patch ? o zaman neden bizi dusunduler demediniz ?

olm allahtan sizlerin elinde degil oyun. ne sacma salak bir sey cikardi ortaya varya. su yorumlara bak :)

birde sanki millet etkilenecekmis gibi durmadan kotuleyip duranlara hastayim.
Mesaj tarihi:
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg?1279885294

hayir zibilyon tane sey yazdik ama adamin cevap verdigi sey EU US BAKIM SAATLERINI TAKTINIZ DAS.

haritalarin lineerligi ve sith/jedi itina ile uzak tutmaya cevab veremedi.
combat sisteminde gec tepki olayine cevab veremedi.
bolstering sacmaligina cevab veremedi.
100-0 crowd control sacmaligina cevab veremedi.
vs.

isine geleni cevapla, gerisini ignorela.

http://media.gamespy.com/columns/image/article/117/1178432/mind-games-3-the-anatomy-of-a-fanboy-20110623085433599.jpg
Mesaj tarihi:
oyun gercek surumunu 8 gun once gerceklestirdi.

nerdeyse 1 haftalik oyunun sorunlari olacagi gercegini goz ardi edip su elestiriler nedir.. ?

7-8 sene en az oynanacak bir turun ilk 8 gununden neleri elestirdiginizin farkindamisiniz bilemiyorum. yok saliselik lag, yok pvp de denge yok su yok onu gormedim bunu bulamadim. ben tatoine de pvp de kesildim durdum bolca. sizler eger oyunun ilk 8 gununde rush edip pve de hedefleri olan topluluklarca gormezden geliniyorsunuz an itibari ile. zaman icersinde oturur o pvp istekleriniz.

mantiklimi su denenler suncacik mikronluk sure icin.

hayir wow dan videolar veriliyor gidin 8 sene oncesine gorun neler yazdiniz..

neysem ney begenen oynar zaten kime ne.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:
yok saliselik lag

böyle söyleyince çok masum ve şirin bir sorunmuş gibi duruyor ahaha.

koyduğum 2 video gayet net. pvp yapan adamı dibine kadar rahatsız eden bir nane. oyun size değil animasyona itaat ediyor. tek kelime saçmalık bu.

competitive pvp oynayan her adam bilir 0,2 saniyenin bile ne kadar değerli olduğunu.

yarın öbür gün rated warzone'a gireceğiz. maçın en kritik anında rakip healer heal cast ederken ben interrupt bastığım halde vaktinde, oyun atmayacak. neden? AWSUM ANİMASYON BİTMEDİ BRO. gülerler adama.

BEYLER PARDON ONLARA KÜÇÜK TAŞLAR ATIYORDUM ANİMASYONM BİTMEDİĞİ İÇİN İNTERRUPT ATAMADIM PARDON.

ha world dizayn apayrı bir konu.
her taraf yeşil kapıcıklar :) (böyle daha şirin) dolu. yapıyorsun çıkıyorsun ve orası hop kırmızı. oraya bir daha giremezsin YASAKKKGH. biowhore sana yol çizmiş buraya giricen, buradan çıkıcan, buraya giremezsin. bu yamaçtan tırmanıp kestirme gitmece yok yolu takip et lan (evet bazı yerlerde görünmez duvarlar var, oyun sizi önceden hazırlanmış çizgiselliğe yöneltiyor) diyor. bu apayrı bir konu.
Mesaj tarihi:
Onla bu aynı şey değilki. Karşında çok ciddi rakipler varken godmode wow varken, hele hele insanlar artık iyice kalite meraklısı, sabırsız olmuşken bu tarz eksiklikler ve hatalarla piyasaya sürülmesine kimse müsamaha göstermez tabii ki. kaldı ki bazı şeyler patchle de düzelecek şeyler değil mesela harita faction tasarımları şaka gibi. patch yapsan ne olur buna, ne değişecek?

WoW çıktığında zaten birçok mmo'dan iyi durumdaydı, çok eksiği vardı tabii ki ama yavaş yavaş sorna hepsini düzelttiler. SWtor ne açıdan iyi şu an diğer tüm mmo'lardan, neyi iyi? Anca konuşan karakterler o kadar.
Mesaj tarihi:
alistiginiz bir sistemi bir baska oyundan ve dunyadan beklerseniz o oyunlarin birbirinden ne farki kalacak o zaman ? saliselik lag seni etkiliyor olabilir haklisindir da bende yok demiyorum zaten, beni rahatsiz etmiyor hatta su anda oyunu esimle cilginlar gibi eglenerek oynuyorum, benim dedigim sey 8 gunluk oyunun sifir hata ile cikmasini beklemek biraz acimasizlik bu mmorpg turu icin.

expansionla gelecek olan zonelarla cozerler yeni serbest haritalari bilemiyorum , beni rahatsiz etmiyor dagin tepesine cikmak ve oradan asagi atlamak isteyen bir oyuncu degilim, hatta oyun icersinde yonlendirilmek hosuma gidiyor..

wow un o ucsuz bucaksiz daglarina tepelerine cikmak istemedim hic, quest neredeyse oradaydim ornegin. sonucta beklentilerimiz farkli her oyundan.

oyunun eksikleri olmasinin cok normal oldugunu yaziyorum sadece.

sonucta wow var pvp icin ne bilim , darkfall var, mortal online var, uo var. bir suru oyun var acliginizi giderecek ve hosunuza gidebilecek. tabiiki bu oyunda ilerki gunlerinde o isteklerini en iyi sekilde yerine getirmeye calisacak patchleri sunacaktir.
Mesaj tarihi:
blizzdrone olmak zor tabi, betada yazdım canım ben o cc saçmalığını, bana kalsa en ufak knockbackten sonra 15 saniye immunity gelmesi lazım stunları geçtim, bolster saçma değil
50 ler sonsuza kadar 50 olmayanlarla oynamayacak, bunu bildiğiniz halde hala aynı şeyi spamiyorsunuz komik, burda bioware düşmanlığı yapan viktorun me3 başlığında fem shepard kızıl saçlı olmuş :3 diye gezmesi de ayrıca komik
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Kanuni said:
yok saliselik lag

böyle söyleyince çok masum ve şirin bir sorunmuş gibi duruyor ahaha.

koyduğum 2 video gayet net. pvp yapan adamı dibine kadar rahatsız eden bir nane. oyun size değil animasyona itaat ediyor. tek kelime saçmalık bu.

competitive pvp oynayan her adam bilir 0,2 saniyenin bile ne kadar değerli olduğunu.

yarın öbür gün rated warzone'a gireceğiz. maçın en kritik anında rakip healer heal cast ederken ben interrupt bastığım halde vaktinde, oyun atmayacak. neden? AWSUM ANİMASYON BİTMEDİ BRO. gülerler adama.

BEYLER PARDON ONLARA KÜÇÜK TAŞLAR ATIYORDUM ANİMASYONM BİTMEDİĞİ İÇİN İNTERRUPT ATAMADIM PARDON.

ornegin riftde dedigin vardi. animasyon bitmeden damage yazardi animasyon bitmeden diger skili atardin. bu benim acimdan sacmalikti. yani daha baltayi vurmadan damage yemek sence sacmalik degilmidir ? herhangi bir eylemin sonucu sonunda belli olur daha bastan balta havada iken damage yazmasi sence mantiklimi ? bence bu cok mantiksiz o zaman bende cikar sunu derim, arkadasim ben senin bana vuracagin ani bekliyorum ama sen daha havada iken ben daha shield atamadan damage yiyorum bu nedir biowareeee ??? ? ?#?W?@

oyunun stili bu, buna alisacaksiniz o zaman. eski aliskanliklari beklememk lazim.

yayi ger daha salma hop damage ? mantiksiz bence. tabiiki bir animasyon olacak ve sonucunda bir seyler degisecek.
Mesaj tarihi:
oyunun motorunun sorunu o videodaki olay değil, kameranın açılanma sıkıntıları, motorun yeterince optimize olmaması, lagdan dolayı saçma saçma hareketlerin ortaya çıkması vs
ayrıca wowda olan herşeyin birebir aynısını isteyip sonra da WOWCLONE LOLOL demeniz de ayrı komik
Mesaj tarihi:
suan oyunu nasıl eğlenerek oynuyorsun abi ya

geyik geyik questler için haritanın öteki ucuna yolluyor.single oynuyormuşun gibi yollarda bırak jediyi bi tane sith görürsen iyi.mmo diyemiyorsun yani.serverların kapasitedesi 400 falan herhalde.nerde bu insanlar.fleet bile öyle çok kalabalık olmuyor

yolda aksiyona dalayım desen jedi outpost tesaduf bulursan.bulsan bile belki bi tane jedi görürsün.o da basar gider pvp ugraşmaz :)

dark souls oynarken bile diğer oyuncuların silületleri seni o kadar yalnız hissettirmiyordu.ben bu oyunda sıkılıyorum sdf
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

oyun gercek surumunu 8 gun once gerceklestirdi.

nerdeyse 1 haftalik oyunun sorunlari olacagi gercegini goz ardi edip su elestiriler nedir.. ?

7-8 sene en az oynanacak bir turun ilk 8 gununden neleri elestirdiginizin farkindamisiniz bilemiyorum. yok saliselik lag, yok pvp de denge yok su yok onu gormedim bunu bulamadim. ben tatoine de pvp de kesildim durdum bolca. sizler eger oyunun ilk 8 gununde rush edip pve de hedefleri olan topluluklarca gormezden geliniyorsunuz an itibari ile. zaman icersinde oturur o pvp istekleriniz.

mantiklimi su denenler suncacik mikronluk sure icin.

hayir wow dan videolar veriliyor gidin 8 sene oncesine gorun neler yazdiniz..

neysem ney begenen oynar zaten kime ne.

o kadar sacma bir post olmuski okudugumuz icin her birimizin zeka seviyesi dustu resmen

atesi yeniden kesfetme klisesi su senin dedigin, bugun evimde sular akmiyro diyen insana "INSANLAR 100 YIL ONCE KUYULARDAN SU TASIYORDU EVLERINE, AZ SABIRLI OLUN" demekle esdeger direk

wow pazar standarlarini belirledi, swtor wowu oldugu gibi kopyaladi, ozgun bir urun degil single player seneryosunu ve farklilastigi bikac noktayi cikarirsak

WoW u birebir kopyaliyipda onu ncalistigi yerlerde absarisiz oluyros atbaiki acimasiz olarak elestiririm, sifirdan kral bir tablo cizersin "aaa adam ozgun olmus" kontenjanindan bi nebze yirtarsin ama sene 2011 de gider mona lisayi aynen kopyalarsan orjinali ile yan yana koyar "burnu kocaman olmus seninkinin, beceriksiz" deriz gayet
Mesaj tarihi:
bunlar bir avuç istemezükçüler Kanunicim, takma kafanı sen bu zihniyete. ne versen beğendiremezsin bunlara. ama biz bunların zamanlarını da gördük, bu halk bunları da hatırlıyor.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

@ Kanuni

adamlar her videosunda sith vs jedi pompalamadi mi?
oyunda pvp olacag diye bas bas bagirmadigimi?

ben de bir pvp oyuncusu olarak bana gore eksik ve hatalarini soyluyorum gayet net.

bende haksizsin demiyorum zaten sadece daha cok erken diyorum elbet duzelir diyorum . :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...