xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Eskişehir'e geldim bu hafta sonu, maça giderim diyordum da hiç havamda değilim. Kahve ortamı olmayan, düzgünce bi bara gidip biramı alıp seyretmek istiyorum. Barlar sokağında falan var mıdır böyle bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ohş eskişehirimi özledim birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 26 diye bir yer vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 varuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Fistan'ın pubına git, adam askere gitti ekmek teknesi batmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Diesel ya da Los amigos (varuna) ikiside barlar sokağında biri başında biri sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 fistan'ın mekanları iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 los amigos'ta var mı ligtv? en son ntvspor falan yayınlıyolardı sanki.. varsa gidiyim oraya varsa gelcek beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Ben diesel de izlemiştim sanırım. Hatun kişi dövüyordu beni gerçi az kalsın zorla yer değiştirtti bizi =D Ha orası nerede dersen hiç bi fikrim yok, köylü gibi gezdim oraları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 xaty said: los amigos'ta var mı ligtv? en son ntvspor falan yayınlıyolardı sanki.. varsa gidiyim oraya varsa gelcek beklerim vardı geçen sene bu sene gitmedim de hala vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Asagi yukari tum sokakta var mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peoples Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 los amigos, nox, barcelona, olimpos ve beer park ta lig tv var, ama hepsi ses açmıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 geç kalmısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Gecikmiş bir cevap olacak ama Eskişehir'de erkek erkeğe maç Çağder (Çarşıda Kamil Koç'un ve tren bileti satan acentenin üst katı) veya Çardak'ta(Adalarda Sağlık Pide'den Çarşıya yürürken Şair Fuzuliye yakın) izlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Çağdaş Bira evi var ucuz şişe bira 10 tane plazma var dükkanda istediğinin karşısına otur geviş getir ohh miss bayan garsonlarıda var daha ne olsun:)-D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Çağdaş duruyomu hala ya, lisedeyken gidiyoduk oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar