Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Nolucak bunların hali? Daha oyun ciddi bir şekilde çıkmadan 2 saatlik servera girme sırası mı olur? Sabah açtım karakteri LIGHT yazan serverda, akşam bi girdim 1 saat sırada beklemek zorundayım.. bu her akşam böyle mi olucak? Edit: Başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Guildler ayrı serverlara yayılsın diye yapıyorlar işte, şuanki kapasitelerin son kapasite olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kapasite artmasına artar da boş kalan serverlar filan olur o durumda da. adamlar yayılsın insanlar kuyruk beklemekten bıkıp diye böyle yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 iyi de kendileri guildleri yerleştirdiler serverlara sonra o serverlar full oldu. ordaki adam nası gitsin başka yerde açsın guildi mi bıraksın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 server populasyonlarda nasıl bi politika izleyecekeler, onu bizim üzerimizde sınıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben onların yapacakları politikayı izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 böyle early start mı olur kim ne keyif aldı şimdi bundan, anca avrupa'da yaşayıp amerika server'ına girenler problem yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Sovereign said: Nolucak bunların hali? Daha oyun ciddi bir şekilde çıkmadan 2 saatlik servera girme sırası mı olur? Sabah açtım karakteri LIGHT yazan serverda, akşam bi girdim 1 saat sırada beklemek zorundayım.. bu her akşam böyle mi olucak? 2 saat mi? 4 saattir queuedayım ki dc yemeden önce de 2 saat bekledim. uninstallı basıcam bi dc daha yersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 2000 kişi sıra vardı. 19.00 dan 23.00a kadar sıra bekledim. 22.30da bi kontrol ettim 300 kişi falan vardı. 11de tekrar baktım 1003 kodlu bi error vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 eu icin ayip yaptiklari, usa de bok gibi server var hepsi low medium bok pusur. cok az bence avrupa sunucu sayisi. saatlerce bekleme bu sekilde 1 ay devam eder en az hatta BL gibi 5-6 server olacak devamli Q olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Sanırsam an itibariyle tüm EU serverlarda deli bekleme süresi var. Hayır sistem bizim guildi tuttu Tomb Of Freedon Nadd' attı zaten 1-0 geride başladık, değiştirelim desem boş server yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 guild deployment olayını yapıp hepsini aynı serverlara koymak nasıl bi gerzekliktir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 alakasız ama alakalı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 us serverlarda sabaha karşı fulleniyo ama bizim oynadığımız saatler genelde boş şeytan dio git orda oyna aç bi guild europe's choice diye oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 pingde cok iyi usa de. oyle deli fark yok yani. europe yerine usa tercihi daha basarili olur acikcasi. en azindan karman corman milletlerden olusmuyor genel olarak usa li millet. bakiyorumda simdi, yok ruslar geliyor yok polonya, aaa iskandinavlar varmis onlari iyi, aman turkler ve yunanlar ayni serverde, uk dolacakmis bu server bok pusur. sirf dert olmus yurumus eu serverleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 server degişmeyi düşünürseniz scepter of ragnos baya iyi server, cok memnunuz biz.general chatte ingilizce dışında herhangi bi dilde muhabbet yok.saçma sapan muhabbetlerde yok.generaldan biri bi soru sordugunda insanlar cevap veriyor felan.ben böyle server görmedim hacı wow da.gerci oyunu oynayanların yas ortalaması yüksek olunca normal böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ben ilk ciktiginda GW yi, yanlislikla Amerika serverlarinda oynamistim. Adamlar acayip yardim sever ve seviyeli oyuncularmis. Avrupaya gecince anlamistim. Amerika tek ulke vatandas mantigiyla oynuyordu. Avrupa oyunculari bariz birbirlerine pislik yapiyordu. Biraz Avrupa da kalip -bune ya? demis Amerikaya geri donmustum. Ama oyun saatleri bize cok ters sabahin 7 sinde raide cikip oglen 13-14 e kadar oynuyorlar. Issiz olsam Amerikada oynarim hem aksamlari ozel hayata da zaman kalir mis...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 amerikalılar harbi cokiyi lan, avrupalılar direk ayrım yapıyo gogo usa tabi saat farkını halletmek lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 us serverındayım ben (full bide), 40 kişi que vardı bi 2-3 saat önce, gittim nescafe yaptım geldim foruma yazcaktım ki bitmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 feridunun mezarı iğrenç sıra şu saatte bile 1.5 saat diyor deli mi kanırttı ya. bir de saat 8 de sokmuştum error yemiş sağolsun scepter of ragnos empire'da açtım bir şey zaten 1 saat oynayıp yatıcam olmadı yarın başka server denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sinemadan geldim 15 dakika önce, 650 kişi sıra bekliyorum. lettow'u seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 full yazan bikaç server denedim şimdi öylesine US olarak, 150 kişi/10dk bekleme veriyor ortalama, standartlarda 5dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 USA server yanlısıyım ben de lakin saat farkı hiçbir şey yaptırtmaz adama, raid falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 son anda bizde arklarla hex droide geçtik, sıralar göreceli olarak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 20:40 27xx kişi vardı 2 saat 20 dk yazdığı halde 01:35 di sıra geldi ve ekol kısmı geliyor ERÖRRRR KOT 3 areeeeeeee uu keeeeeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar