Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Queue

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Sovereign said:

Nolucak bunların hali? Daha oyun ciddi bir şekilde çıkmadan 2 saatlik servera girme sırası mı olur?

Sabah açtım karakteri LIGHT yazan serverda, akşam bi girdim 1 saat sırada beklemek zorundayım.. bu her akşam böyle mi olucak?

2 saat mi?
4 saattir queuedayım ki dc yemeden önce de 2 saat bekledim. uninstallı basıcam bi dc daha yersem
Sosyal ağlarda paylaş

pingde cok iyi usa de. oyle deli fark yok yani.

europe yerine usa tercihi daha basarili olur acikcasi. en azindan karman corman milletlerden olusmuyor genel olarak usa li millet.

bakiyorumda simdi, yok ruslar geliyor yok polonya, aaa iskandinavlar varmis onlari iyi, aman turkler ve yunanlar ayni serverde, uk dolacakmis bu server bok pusur.

sirf dert olmus yurumus eu serverleri.
Sosyal ağlarda paylaş

server degişmeyi düşünürseniz scepter of ragnos baya iyi server, cok memnunuz biz.general chatte ingilizce dışında herhangi bi dilde muhabbet yok.saçma sapan muhabbetlerde yok.generaldan biri bi soru sordugunda insanlar cevap veriyor felan.ben böyle server görmedim hacı wow da.gerci oyunu oynayanların yas ortalaması yüksek olunca normal böyle şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk ciktiginda GW yi, yanlislikla Amerika serverlarinda oynamistim. Adamlar acayip yardim sever ve seviyeli oyuncularmis. Avrupaya gecince anlamistim. Amerika tek ulke vatandas mantigiyla oynuyordu. Avrupa oyunculari bariz birbirlerine pislik yapiyordu. Biraz Avrupa da kalip -bune ya?
demis Amerikaya geri donmustum.
Ama oyun saatleri bize cok ters sabahin 7 sinde raide cikip oglen 13-14 e kadar oynuyorlar. Issiz olsam Amerikada oynarim hem aksamlari ozel hayata da zaman kalir mis...:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...