cabot Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bir avuç deniz'den sonra berrakla engin altana aynı anda bi daha tahammül etmek imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 iyi olma potansiyeli var dizinin, sırf erkan can hatrına bi şans verilebilir. ama esas olay o değil. fragman korkuttu, tvde falan gecenin ortasında bilmeden denk gelsem altıma doldururdum muhtemelen. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 korkma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ya bu Berrak her dizide hep donuk hep soğuk hep kasıntı, insanı öyle bir sıkıyor ki fragmanını izlemem yetti dizisine gıcık olmam için. Bi de Özgü Namal'a bak, cıvıl cıvıl hem sevinciyle hem hüznüyle gerçek hayattan fırlamış her rolünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 nasıl? izlenir dizi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben gizem bekliyordum,merak duygusu daha ön planda,değişik bir dizi berraktan kuşkum vardı,tam ona göre bir rolü oynuyor,daha ilk bölümdü gerçi,konuşmak için daha erken de olsa özellikle süresi reklamı az olması artılarıydı ama ağır ilerliyecek bir dizi,şans vermek gerek diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 merakta bırakıyo evet,ama biraz da olsa gizem var dizide.merak daha ön planda gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dizi fena değil de senaryo son'dan başa gidecek diye biliyordum ben reklamlara baktım karman çorman olmuş.bi 2013 bi günümüz fln fazla çorba etmezler inşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Pek Türk dizisi izleyen biri değilim ama Erkan Can oynayınca bir bakayım dedim. Hikaye güzele benziyor, merakta bırakıyor. İzlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bende basliyim o zaman. ne zamandir yerli dizi izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 senaryo berkun oya'ymış. niye baştan söylemiyosunuz lan böyle önemli şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 cengiz atay baska karisimi var yoksa? neden birden kayboldu bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bakayım diyorum da yine 90 dakika bölümler ile geliyorsa (reklam dahil 120) bulaşmam. Öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gelecek hafta uğur polat da dizinin akışına dahil oluyor sanırım. bekleyip görelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 jeneriği arakmış işte o jenerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Beni bayağı sardı dizi,özellikle sonu olduğu için senaryoda havada birşey kalmıyacağına inandığımdan izliyorum,anlatım tarzı da iyi bir 2013 bir 2004 falan...Berrak ta sırıtmadı,birtek nehir erdoğanın o kadar üzüntülüyken giydiği acayip topuklulara takıldım,üzüntüm büyük topuğum da büyük :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Benden başka izleyen yok sanırım forumda :) Eğer bu aşk hikayesi formatıyla devam ederlerse 2-3 bölüm sonra biter benim içinde ama öyle bir havaya soktular ki hep başka birşey bekliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bende izliyorum ama gizem muabbetinin bokunu cikarmislar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 fede said: senaryo berkun oya'ymış. niye baştan söylemiyosunuz lan böyle önemli şeyleri benim hatam o sanırım başlığı açtım ama ben izlemiyorum yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dizi muthis, valla ezelle kafa kafaya gider bagimlilik konusunda, ama bi an once su leyla muhabbeti bitsin lan, ben asil diger taraftaki orgut vs olaylarini merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar