Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SON

jaffa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi olma potansiyeli var dizinin, sırf erkan can hatrına bi şans verilebilir.
ama esas olay o değil. fragman korkuttu, tvde falan gecenin ortasında bilmeden denk gelsem altıma doldururdum muhtemelen. iyi olmuş.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya bu Berrak her dizide hep donuk hep soğuk hep kasıntı, insanı öyle bir sıkıyor ki fragmanını izlemem yetti dizisine gıcık olmam için.

Bi de Özgü Namal'a bak, cıvıl cıvıl hem sevinciyle hem hüznüyle gerçek hayattan fırlamış her rolünde
Mesaj tarihi:
ben gizem bekliyordum,merak duygusu daha ön planda,değişik bir dizi berraktan kuşkum vardı,tam ona göre bir rolü oynuyor,daha ilk bölümdü gerçi,konuşmak için daha erken de olsa özellikle süresi reklamı az olması artılarıydı ama ağır ilerliyecek bir dizi,şans vermek gerek diyebilirim.
Mesaj tarihi:
dizi fena değil de senaryo son'dan başa gidecek diye biliyordum ben reklamlara baktım karman çorman olmuş.bi 2013 bi günümüz fln fazla çorba etmezler inşş
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beni bayağı sardı dizi,özellikle sonu olduğu için senaryoda havada birşey kalmıyacağına inandığımdan izliyorum,anlatım tarzı da iyi bir 2013 bir 2004 falan...Berrak ta sırıtmadı,birtek nehir erdoğanın o kadar üzüntülüyken giydiği acayip topuklulara takıldım,üzüntüm büyük topuğum da büyük :p
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benden başka izleyen yok sanırım forumda :)
Eğer bu aşk hikayesi formatıyla devam ederlerse 2-3 bölüm sonra biter benim içinde ama öyle bir havaya soktular ki hep başka birşey bekliyor insan
Mesaj tarihi:
fede said:

senaryo berkun oya'ymış. niye baştan söylemiyosunuz lan böyle önemli şeyleri

benim hatam o sanırım başlığı açtım ama ben izlemiyorum yani sdf
Mesaj tarihi:
dizi muthis, valla ezelle kafa kafaya gider bagimlilik konusunda,

ama bi an once su leyla muhabbeti bitsin lan, ben asil diger taraftaki orgut vs olaylarini merak ediyorum :D
  • Yeni Oluştur...